Totamealand Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Gledaćemo mi njih jedne godine u SCK-u, samo strpljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Iskreno nezelim da ih gledam u SKC u zatvorenom prostoru nikako nebi zvucali u toj sali....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 haha, znate vi kad cemo mi gledati i jedan od tih bendova shto su trebali doci na Castle? Sigurno ne u skorije vreme, ako uopshte i to bude! Nisu ludi ljudi vishe da se zajebavaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ne daj BOZE da strpaju SX u SKC, pa to bi bilo svetogrdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 E, ma bolje igde nego nigde!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Vecina bendova koji su tamo svirali ocajno su zvucali,a znam da nikad nebih mogao da oprostim da Romeo odsvira Domination a ja nemogu da razaznam sta on svira od tolike Neakustike.......nebih da mi jedan od omiljenih bendova ostavi los utisak jer nemaju adekvatan prostor za svirku!!! Edited June 8, 2008 by AwakeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa realno, SKC je jedino mesto koje bi moglo da posluži za organizaciju koncerta, naročito zbog posete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nazalost.....ali je istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 a kad je u pitanju SyX, nesto bas ne verujem da bi u pitanju bila velika sala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Living Room. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jos jednom,nazalost....ali je istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa ako je već tako, onda bi mogla i mala sala Doma Omladine (do tad će valjda da završe renoviranje). Tamo je zvuk dobar, a ako poseta već neće biti velika, taj prostor bi mogao da završi posao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa ako je već tako, onda bi mogla i mala sala Doma Omladine (do tad će valjda da završe renoviranje). Tamo je zvuk dobar, a ako poseta već neće biti velika, taj prostor bi mogao da završi posao... Do kad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa do tog nekog SX koncerta kome se nadamo... kapiram da to neće baš da bude skoro, pa sam zato rekao da će renoviranje do koncerta valjda biti završeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Sve je bolje od SKC-a ! Cak i Dom Omladine ! Takav bend bi bilo najbolje videti na otvorenom,ali posto bi prodali oko 500 karata tek to je neizvodljivo.Njima bi trebao headliner(najbolje u obliku DT-a ) da bi to bilo ostvarljivo ! Ja definitivno ne bih dosao u SKC...ne volim da nagadjam o cemu se radi, vec da vidim i cujem sve ...a to ne postoji...ali ja se ipak nadam.hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 dobar je bio zvuk u Domu omladine na Evergrey, to je po meni sasvim solidan prostor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ma gde god, samo da nam dođu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ako vam ista znaci, i oni i Morbid Angel su vec dobili ukupnu odstetu za otkazivanje, tako da njihov menadzer nema ni jedan jedini razlog da ne da SYX nijednom promoteru u Srbiji. Nisu oni za male sale, vise za veliku, nije problem u solo koncertima u Beogradu, dosta ih bude solidno popunjena, problem je samo u festivalima i desavanjima van Beograda. Neodrzivi su trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) koliko karata, po kolikoj ceni je potrebno da bi se syx isplatio? aj' kazi ako nije tajna, cisto da imamo neku predstavu Edited June 9, 2008 by Angrist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pa sigurno kao i kod DT-a, minimum 2000 o ceni od 2000din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 koliko karata, po kolikoj ceni je potrebno da bi se syx isplatio? aj' kazi ako nije tajna, cisto da imamo neku predstavu Zavisi po kojoj cijeni ih dobijemo, ali su tu negdje sa Kamelotom, sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 u pa dobro, ja sam mislio da su skuplji.. doduse tesko ce oni ovde skupiti ljudi kao kamelot, ali ipak nije nerealno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nek se digne ta publika sa Kamelot, pa na SyX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ne vidim zašto bi Kamelot imao više ljudi od Symphony, mada nisam upoznat sa radom Kamelota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Zavisi po kojoj cijeni ih dobijemo, ali su tu negdje sa Kamelotom, sigurno. Odlicno! Jeste da ih manje ljudi slusa nego Kamelot, ali znam sigurno da nama ne bi bilo nista da platimo 1000din vise nego za Kamelot da ih cujemo, tako da mozete slobodno da planirate da ih dovedete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts