Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mislim da je 500 ljudi realna procena, sto cini mi se i nije toliko lose.

Pa da ali isplati li se nekome placati bend, SKC i sve ostalo shto ide za 500 prodatih karata... somewhow i doubt it.. iako SYX nije toliko skup bend... + morash cekati tour, da ne bi placao avionske karte iz USA ...

Posted

Pa, ako se uzme u obzir da je pauza između Odyssey-a i PL-a bila 5 godina... ne verujem nešto, mada nisam baš u toku sa njihovim planovima, iskreno...

• 3 months later...
Posted
Symphony X 5.1 Special Edition of Paradise Lost

Da li neko poseduje ovo?neka nabaci link ako se nadje to se mora imati!!!

Stari imas ga kod rusa,i kod mene .. :D

U pitanju je album u 5.1 mix-u tacnije 448kbps dolby digital,steta sto nije dts.+ 2 spota u LPCM....

Ok zvuci,ponekad Pinella svira iza usiju,vufer ubija kod kataklizmi,eksplozija,bombi(haha)uglavnom sva mast ide od napred... :rolleyes:

Stereo je i dalje puno bolji izbor sa originala ili narezani wave pusten preko cd plejera....

Posted
Pa da ali isplati li se nekome placati bend, SKC i sve ostalo shto ide za 500 prodatih karata... somewhow i doubt it.. iako SYX nije toliko skup bend... + morash cekati tour, da ne bi placao avionske karte iz USA ...

Jedan lik mi je pomenuo na nekoj pijanki (dok smo pricali za evergrey i za konc koji je trebalo da bude valjda) da SYX trazi oko 2k evra da dodju... Ja ono sve xepi, i on kao, ucinice sve moguce (pregovaraci) da se dovedu u bg-ish ove godine... A na nama je da se molimo :P

Posted
Jedan lik mi je pomenuo na nekoj pijanki (dok smo pricali za evergrey i za konc koji je trebalo da bude valjda) da SYX trazi oko 2k evra da dodju... Ja ono sve xepi, i on kao, ucinice sve moguce (pregovaraci) da se dovedu u bg-ish ove godine... A na nama je da se molimo :P

Molim? No shit?! Brate, pa to je sića, daj odma' da ih dovedemo, možemi i mi fanovi da skupimo pare. :)