ProgressiveR Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Hm .. posle "Divine Wings" i "V" ovo nazivati napretkom .. sorry .. onda da definišemo napredak => postajati Pantera alike? Za mene je napredak biti progressivan, a poslednji album je upravo najmanje to iz čitavog opusa SX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Mozda nisam dovoljno slusala Panteru ali Paradise Lost mi ni najmanje ne zvuci kao oni. Napredak sam upotrebila kao novu etapu u razvoju tog benda, svaka promena je neki napredak po meni, da li su to uradili zarad prodaje vise albuma ili zato sto njima takav zvuk vise odgovara druga je prica. Prethodni albumi jesu progresivniji, ovaj je siroviji i tvrdji nisam rekla da nije tako, ali mi se svidja uprkos tome. Nisam rekla da mi se svidja vise od albuma koje ti spominjes Progressiveru, samo kazem da mi je drago sto menjaju zvuk, to je sustina proga, uvek uraditi nesto drugacije. Smucilo bi mi se da svaki put urade kopiju Divine Wingsa iako to obozavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Meni paradise lost nije korak napred, vec korak nazad, posle 5 godina stagnacije su izbacili album koji samo moze da pridje prethodnim po kvalitetu iz nekog mog ugla. Ali daleko od toga da je los. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Progresija ka regresiji nije progresija .... btw, meni je "Paradise Lost" odličan album, ali mi je daleko najslabiji SX album (ne računajuću prvenac). Najviše mi je krivo što su na novom albumu zapostavili svoju genijalnost u aranžmanima i lucidnim harmonijama a zamenili je besnim riffovima, koji su mi mnogo manje besni nego na straijim albumima, ali hajde ... i još nešto: Romeo je razjebao onakav zvuk gitare ... ah Jbt, pravio je onakvu zvukčinu godinama, a onda je sjebao na jednom albumu ... nepravda! Edited June 11, 2009 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Meni je takodje V najbolji album,mada i Twilight ne zaostaje puno.Problem sa Paradise Lost-om mi je najmanji broj slusanja ! To mi se desava i sa DT-om.Znaci ako sam ga 5,6 puta ubacio.Nisam imao zelju jbg.Ne znam kako da to objasnim,verovatno me power elementi udaljavaju,ranije mi nije toliko smetalo. Moguce da je i zato sto nema pesama poput Through The looking Glass....sa Twilighta.... ,takve stvari mi se svidjaju sa 0 % powera ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ,takve stvari mi se svidjaju sa 0 % powera ! Here,here. Ali jedna od najbolje otpjevanih Russell-ovih dionica je: "In a winters dream I'll be there for youuuuuuu....." Taj dio me je kupio i navukao na SX. Koja emocija,uh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 V je tata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ali jedna od najbolje otpjevanih Russell-ovih dionica je: "In a winters dream I'll be there for youuuuuuu....." Taj dio me je kupio i navukao na SX. Koja emocija,uh! Jeste, mada je meni što se te emocije tiče, možda najbolji uvod za Candelight Fantasia (mislim na deo koji se peva, naravno). Kakva je tek to pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spastic Ink Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Covek odvaljuje kako peva to je odgovor na sve ! Kad je jos aranzman progerski i da mu se dosta prostora, ledi se krv u zilama ! Davno sam o tome pisao,haha, u madjarskoj je pevao posle koncerta " What A Wounderful World " nama na uvce.Znaci zamislite onu mrgu od coveka kako peva" i see trees of green,red roses tooo......hahahaha ! Pustio pesmu neki lik kad su upalili rasvetu i kad se krenulo kuci.Tada se cika Russ(debeli amer koji muva madjarice u nike trenerci,) druzio sa nama posle svirke.. Znaci dostupan lik skroz,poput Damian-a na Legacy-ju..doduse ovaj je odrastao na Corn Flakesu i onim cudnim pahuljicama plasticnim ....Takav je bio pre 6,7 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Hehe, Bane, mi sm bili tamo zajedno, a da ni ne znamo Ja sam visio sa Jason Rulom ceo cert Stratovariusa Mnogo cool lik .. ispričao mi je mnogo o snimanju "V" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Uh... znam za taj čuveni cert... blago vama koji ste bili, sećam se koliko sam se smorio što nije postojala baš nikakva šansa da odem na isti... jbg, znam šta sam propustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ECtszqyIpEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Држао сам се некако до ''Флај вид мии...'', онда је кренуло цепање Ал реално није лош , изгледа да је Бразилац, њима ретко лежи енглеско певање, сем ако нису школовани певачи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nemogu da verujem da mu debili u komentarima pisu da je dobar i da je bolji od Russel-a...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) kakav naglasak. :) ovaj nije los uopste (s obzirom da peva u autu i ocigledno nije skolovan) ima i dt snimaka: Edited June 17, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 ovaj nije los uopste (s obzirom da peva u autu i ocigledno nije skolovan) ima i dt snimaka: Da taj lik je poznat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Bolji od Russella nije sigurno, ali ima decko potencijal, trebao bi da poradi na glasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Nemogu da verujem da mu debili u komentarima pisu da je dobar i da je bolji od Russel-a...... Jbg, nemaju ti ljudi sluha... mislim, ok je, ima potencijal, al kao... od Russel-a bolji - ne. Edit: i meni je refren bio smešan kad sam gledao... to je baš bzvz odradio. Edited June 17, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ovaj drugi lik u autu moze i proci, a ovaj prvi je brate uzas. Ocigledno je da se napinje previse iz grla da bi pevao tako, taj kada bi otpevao 2 pesme od Sir Russell-a pao bi u nesvest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Prvi decko za kojeg sam postavio link: Nema osecaja za RITAM, plus NE peva, vec imitira pevanje sa krcanjem iz grla tako da sigurno nema sta da poradi na glasu hehe jednostavno ne ide. Mislim da su oni kometari na racun Russella zajebancija, ono niko normalan ne moze da napise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 kakav naglasak. :) ovaj nije los uopste (s obzirom da peva u autu i ocigledno nije skolovan) ima i dt snimaka: Ovde mi je ipak najjaci: Na 3:34 ubedljivo najbolji reprezent svojih vokalnih sposobnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 kakav naglasak. :) ovaj nije los uopste (s obzirom da peva u autu i ocigledno nije skolovan) ima i dt snimaka: Aham kacila sam ja ovog ranije. Bila sam bas mnogo odusevljena kad sam naisla na to. I Arjen kaze da ima dobar glas A onaj sto je Erotomaniac postavio izgleda kao da je ili zaostao ili se zajebava zesce. Sumnjam da bi se neko ko je toliko los ozbiljno snimio i okacio snimak da svi to vide. Mislim da i ja imam bolji osecaj za ritam od njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Uh ovaj evolution je stvarno dobro otpevan, to nisam video do sad. Fali mu ona ostrina koju allen ima. Ali super peva u svakom slucaju. Bila bi fora da ga arjen angazuje na nekom albumu malo, ne bi me cudilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Uh ovaj evolution je stvarno dobro otpevan, to nisam video do sad. Fali mu ona ostrina koju allen ima. Ali super peva u svakom slucaju. Bila bi fora da ga arjen angazuje na nekom albumu malo, ne bi me cudilo. E pa nemam pojma dal ce biti i kada ce biti, znam da mu se svidja kako covek peva i da su razmenili mailove, da li ce doci do saradnje to jos ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Mozda je trebalo da dodje do saradnje, a onda se Arjen smorio kad je skontao da ovaj zna da peva samo u kolima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts