Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koliko sam pratio nema neki video snimak bolji od ovoga do sada?

Stvarno bruka koliko su dobri uživo, čak i sa ovakvim audiom...

• 1 month later...
Posted

Komentari na videu pobedili, Stepdad metal :haha: Al ozbiljno, blam me je dok sam ovo sada odslusao ... Ajde taj prvi Adrenaline Mob album je i imao par hitica, skroz bilo ok za neke zurkice fazon, al' ovo vec prerasta u ozbiljnu smejuriju :D

• Upvote 1
Posted

verovatno casual bajkeri po klubovima u americi troše više love na alkohol od pametnih progera. :cry:

koliko sam cuo od ortaka iz amerike, manje ljudi ima na AM nego na SX koncertima, kapiram da je u Evropi jos drasticnija razlika.

Verujem da Russ vise zaradi za mesec dana sa TSO nego sa SX i AM zajedno.

Posted

mislim da je to onaj klasican fazon, likovi od 45 godina tripuju sta mladi zele. ono, zeli cale da bleji sa tvojim ortacima i krene neke zastareli slang da baca pa te blamira :haha:

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Besmisleno, odlicna svirka i sve, ali dzaba, ne mogu da se odam utisku da je ovo sve napravljeno za SyX, i onda Rusell nije hteo da snima jer je u depri, i Romeo u fazonu, jebes ga, platicu coveka da odpeva pa cu da izbacim solo album. Ako je bar solo album, sto ne pegla nesto neoklasicno, ovako svaka pesma isti kur kao SyX poslednja 3 albuma.

Posted

Evo ovde govori o albumu i zasto je krenuo da radi solo album, u prevodu, svi su imali nesto drugo da rade, Rusell je smoren i ima druge projekte, a ovaj nije znao sta ce sa sobom, pa je cuo decu kako pustaju dubstep u svojoj sobi i onda napravio album o robotima :haha: Ok.

Rick Castellano - Vokal

John “JD” DeServio - Bass

John Macaluso - Bubanj

Posted

jbg nije katastrofa, samo zvuci kao SX sa losijim vokalom.

Otprilike kao sto je prvi album zvucao kad uporedis sa Damnation Game - Odyssey erom, ovo je isto tako samo za ovu novu tough guy eru.

• 3 weeks later...
Posted

nisu nista losije od russa na poslednjih par albuma, samo je gori pevac :D

ovo mi najbolja pesma za sad.

dobro rece lik u komentima, sa ovim pevacem manje vise zvuci kao DGM :)

Posted

skapirao sam zasto mi je skroz kul sve ovo i zasto mi se bas slusa.

imam osecaj da nije symphony x. symphony x generalno trosi svoj potencijal i allenov potencijal najvise sa tupavim tough guy stilom u poslednje vreme i prija mi da slusam neku SX-like muziku koja nije jos jedan pogubni SX album, ako to uopste ima smisla? :D