Yoda Posted March 11, 2017 Report Posted March 11, 2017 Koliko sam pratio nema neki video snimak bolji od ovoga do sada? Stvarno bruka koliko su dobri uživo, čak i sa ovakvim audiom... Quote
Night Prowler Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 http://www.blabbermouth.net/news/russell-allen-theres-no-future-plans-for-symphony-x-at-this-time/ Boli njega tuki za Symphony X, s obzirom da zvuci sve losije mogli bi i da ga zamene sto se mene tice. Quote
ShinigamY Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Komentari na videu pobedili, Stepdad metal Al ozbiljno, blam me je dok sam ovo sada odslusao ... Ajde taj prvi Adrenaline Mob album je i imao par hitica, skroz bilo ok za neke zurkice fazon, al' ovo vec prerasta u ozbiljnu smejuriju 1 Quote
azal Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 mid-life crisis, the band je najrealnija prica Quote
Лука Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 (edited) verovatno casual bajkeri po klubovima u americi troše više love na alkohol od pametnih progera. Edited May 2, 2017 by Лука Quote
bradilko Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 slightly slimmer john goodman with pony tail band Quote
azal Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 verovatno casual bajkeri po klubovima u americi troše više love na alkohol od pametnih progera. koliko sam cuo od ortaka iz amerike, manje ljudi ima na AM nego na SX koncertima, kapiram da je u Evropi jos drasticnija razlika. Verujem da Russ vise zaradi za mesec dana sa TSO nego sa SX i AM zajedno. Quote
bradilko Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 kad je portnoy zapalio iz te priče, sve je jasno Quote
ShinigamY Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 TSO bozicna turneja mu vrv odplati porodicne / zivotne troskove za godinu dana ... Al' stvarno ne kapiram u kom je fazonu sa AM, nidje veze i logike Quote
azal Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 mislim da je to onaj klasican fazon, likovi od 45 godina tripuju sta mladi zele. ono, zeli cale da bleji sa tvojim ortacima i krene neke zastareli slang da baca pa te blamira Quote
azal Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 nije mi jasno zasto je ovo solo album a ne Symphony X. bukvalno je kao sve skorije od njih samo sa gorim pevacem. Quote
ShinigamY Posted July 2, 2018 Report Posted July 2, 2018 Besmisleno, odlicna svirka i sve, ali dzaba, ne mogu da se odam utisku da je ovo sve napravljeno za SyX, i onda Rusell nije hteo da snima jer je u depri, i Romeo u fazonu, jebes ga, platicu coveka da odpeva pa cu da izbacim solo album. Ako je bar solo album, sto ne pegla nesto neoklasicno, ovako svaka pesma isti kur kao SyX poslednja 3 albuma. Quote
ShinigamY Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Evo ovde govori o albumu i zasto je krenuo da radi solo album, u prevodu, svi su imali nesto drugo da rade, Rusell je smoren i ima druge projekte, a ovaj nije znao sta ce sa sobom, pa je cuo decu kako pustaju dubstep u svojoj sobi i onda napravio album o robotima Ok. Rick Castellano - Vokal John “JD” DeServio - Bass John Macaluso - Bubanj Quote
Phallusifer Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Do jaja sto svira Macaluso, al' sad mi je jos vise smor sto ovo zvuci bzvz Quote
azal Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 jbg nije katastrofa, samo zvuci kao SX sa losijim vokalom. Otprilike kao sto je prvi album zvucao kad uporedis sa Damnation Game - Odyssey erom, ovo je isto tako samo za ovu novu tough guy eru. Quote
ShinigamY Posted July 19, 2018 Report Posted July 19, 2018 Ok, definitivno ovaj pevac ima najdosadnije linije pevanja u zivotu ... I totalno genericno. A i instrumental je subpar SyX pesma. Quote
azal Posted July 19, 2018 Report Posted July 19, 2018 nisu nista losije od russa na poslednjih par albuma, samo je gori pevac ovo mi najbolja pesma za sad. dobro rece lik u komentima, sa ovim pevacem manje vise zvuci kao DGM Quote
azal Posted July 25, 2018 Report Posted July 25, 2018 skapirao sam zasto mi je skroz kul sve ovo i zasto mi se bas slusa. imam osecaj da nije symphony x. symphony x generalno trosi svoj potencijal i allenov potencijal najvise sa tupavim tough guy stilom u poslednje vreme i prija mi da slusam neku SX-like muziku koja nije jos jedan pogubni SX album, ako to uopste ima smisla? Quote
Recommended Posts