darthmoog Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Aj stvarno baci fotku toga svi cemo ti biti zahvalni.
wicker man Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 ma,lik nas samo zesce tovari! niko nije toliko lud da odreze rog sa bilo koje gitare,a ne sa stradze. mada ako stvarno postavi fotke,dobija oskara!
Triad_1 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) I ja mislim da nas extronimos samo lozi. Ko je lud da tako nesto uradu sa gitarom?!? Ja to ne bih ni pomislio da uradim na nekom Squier-u a kamoli na Fender-u. Moram priznati da sam se valjao od smeha 10ak minuta kada sam procitao post Edited July 16, 2009 by triad1
wicker man Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 ili to uopste nije fender vec neka no name gitara nazvana "fender"
extronimos Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) pa nije original fender nego squier nisam bas toliko lud fotke stizu sutra ili prekosutra posto je jos oblikujem i smirglam izgledace kao da je upravo iz fabrike izasla snimicu posle i neki cover da cujete kako zvuci mislim da nece te primetiti nista lose. btw gitara je imala bolji zvuk od vecine squier gitara zbog budzene elektronike(magneta) i jos neka sranja. sorry sto nisam napomenuo ranije da je squier u pitanju. Edited July 16, 2009 by extronimos
dimmu1 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 opet i da je najruznija jolana greota je gitaru tako iskasapiti..
Dick Starbuck Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 izgledace kao da je upravo iz fabrike izasla СРБ'ЈА! mislim da nece te primetiti nista lose. СРБ'ЈА! ...gitara je imala bolji zvuk od vecine squier gitara zbog budzene elektronike(magneta) i jos neka sranja. СРБ'ЈА! fotke stizu sutra ili prekosutra posto je jos oblikujem i smirglam АЛЕ-АЛЕ, АЛЕ-АЛЕ, АЛЕ-АЛЕ-А-ЛЕЕ!!! X4
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 opet i da je najruznija jolana greota je gitaru tako iskasapiti.. Ne znam dal se secas ,valjda Milan iz sacrementala je imao onu gitaru koja je imala odsecen rog i iz njega virila neka sipka koja je drzala gitaru i izgledala je jebeno zajebano..
extronimos Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 СРБ'ЈА! СРБ'ЈА! СРБ'ЈА! АЛЕ-АЛЕ, АЛЕ-АЛЕ, АЛЕ-АЛЕ-А-ЛЕЕ!!! X4 izgleda ce nece te nekih sranja happy now?
extronimos Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) легендо, краљу, лафе, царе, змају, тигре, громе, фацо, муњо, ликчино, хероју, мамојебцу, лаве... који си ти цар. edit: мени и после пет минута и даље иду сузе на очи и боле ме образи и очни капци од притиска и грчења горње вилице... ФЕНОМЕН. е, сори, али ја и даље не верујем шта сам прочитао... дај неку фотку, молим те. koliko komplimenata u jednom postu Edited July 17, 2009 by extronimos
Dick Starbuck Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 ма који правопис, ја скандирам и навијам, царе, шибни те фотке у свој својој сировој лепоти како си нам и пренео цео херојски захват, улепшај ми дан.
extronimos Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 ма који правопис, ја скандирам и навијам, царе, шибни те фотке у свој својој сировој лепоти како си нам и пренео цео херојски захват, улепшај ми дан. fotke stizu 100% pre i posle "cukanja"
Uros Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 eto, vidite sta ste uradili...?! covek hteo malo da se nashali a sada mora da iseche gitaru da ne bi ispao folirant!
wicker man Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 izgleda da ipak ta gitara uopste i ne postoji.
Uros Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 razgovaramo o njoj, dakle, postoji... :filozof: :)
dimmu1 Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ne znam dal se secas ,valjda Milan iz sacrementala je imao onu gitaru koja je imala odsecen rog i iz njega virila neka sipka koja je drzala gitaru i izgledala je jebeno zajebano.. nesecam se,ali bih voleo da vidim
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 ALi meni i dalje nije jasno,sto bi gitara pistala ako je iseko samo rog?
Rehabilitovani Bagrem Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 dok lik ne postuje fotke ne verujem da je to uradio...prosto nemoguce da je iko razuman to uradi
wicker man Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 (edited) mislim da te slike nikada necemo videti. mada priznajem,primio sam se,bas sam hteo videti tu ludost! Edited July 21, 2009 by wicker man
Vuk Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 (edited) mozda ga blam ja sam video jednu kopiju fendera sechenu kako bi rogovi bili simetrichni i shiljati, ali nije sjebana (pokushacu da pronadjem fotke) i lik je svira desnom edit: lagao sam za simetriju, zaista dugo nisam video choveka Edited July 21, 2009 by -Vuk
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 ALi stvarno ja se secam da je i lik iz sacrementala isekao tako i zvucalo je bez problema...Misim stavis aktivan magnet,natoniras gitaru i nista joj ne fali
extronimos Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) ja totalno zaboravio da vam dugujem fotku e pa to je to i radi extra one vibracije su iz cista mira nestale ne znam u cemu je fora btw ova gitara je izgledala kao janick gersova(crno bela) ali uz dosta smirglanja i lakiranja ispala je ovako jos lepsa boja(drveta) dok lik ne postuje fotke ne verujem da je to uradio...prosto nemoguce da je iko razuman to uradi ko je tebi rekao da sam ja razuman? Edited July 23, 2009 by extronimos
Shix Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) ne znam da li je bilo reci o ovoj spravici ali interesuju me vasa misljenja? Edited July 23, 2009 by Shix
Recommended Posts