BLAGOJE Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 ne mogu se zaklet',ali mislim da su oko 100-110 keka.mislim da je nekad maric radio sa salerom,ali opet nisam siguran.
Џрк Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Shalerke su do jajca, ja gledam ove M6 sa locking glavama za ovog mog sedmaka Ja sto znam je da toga ovde nema, vec sam mislio da narucim preko All Parts-a...probajte u Mega Music, oni narucuju iz inostranstva (ja sam, doduse, neku drugu akciju imao u planu). Edited September 22, 2009 by Џepk
BLAGOJE Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 evo pitanja za vuka i ostale koji to mozda znaju:ima li u bg i okolini dobar majstor koji mi moze uradit' kastum vrat,nista fensi,25,75"skala,24 jumbo praga,eventualno skalopiran vrat (to cu jos da vidim),maple ili eventualno mahagoni iz jednog dijela,sipka ili dvije,posto ce da bude dzitra u h sa zakk wylde setom zica,pa da se ne krivi?dimezije imam,radice se po ovom vratu sto je na dzitri.i koliko moze to zadovoljstvo ofrlje da ispadne?
Vuk Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) za blagoja: Ja chekam vec 100 godina (dok napokon ne nakupim kesh) da mi majstor zavrshi ruchni rad. Svaki majstor ce umeti da napravi vrat, a kvalitet istog zavisi od toga kakve pare dajesh (video sam kako izgleda jean-ov vrat od 50 evra ). Mislim da je na nekoj temi ostavljen kompletan spisak brojeva telefona majstora (customizacija ili tako neshto), pa zovni ong kog najvishe hvale. Necu sad nikog da ti preporuchim, da ne bi skochili protivnici rada tog choveka Edited September 26, 2009 by METAL MAN =)
BLAGOJE Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 dobro,al' sta mislis koliko moze ovo da ispadne kod tog tvog?cisto okvirno da vidim isplati li mi se to odje da radim,ili da cekam da idem u cg (duga i potpuno nebitna prica)?
Vuk Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) da me jebesh... nikad nisam menjao vrat na djitri, samim tim ni ne znam koliko moze on sam da izadje... napomenuo sam u prethodnom postu da sam video kako izgleda vrat od 50-ak ojra, verovatno postoje i jeftiniji i skuplji (ali mislim da razlika u ceni ne bi bila preterana) najbolje je da pozovesh i pitash, pa ako ti je ovde jeftinije/bolje nego u cg, odradish Edited September 23, 2009 by .Vuk
BLAGOJE Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 ok,procackacu,kontam da ako naplacuju samo drvo u full-u oko 400-500 e,vrat bi trebalo,sa pragovima itd,da izadje oko 200 al' da jebe mater.sad kontam da mozda moze i jeftinije,tj zavisi od majstora do majstora.ako lose kontam ispravi me slobodno.
Dr Death Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Matori evo ti broj lika koji pravi vratove za oko 150eura i nalazi se u Apatinu.Ima i neki svoj blog,mislim dzingiboj da je ime. Broj je 025/775-400 Kazu da mu valjaju radovi
BLAGOJE Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) ok,hvala,ako mozes da skontas koji je link za taj njegov blog mnogo bih ti zahvalan bio. edit:nasao,adresa je www.freewebs.com/dzingiboy ,koliko se moze po slikama zakljuciti nije to lose,sem sto je dizajn headstock-a,sem kad se radi o kopiji fendera,uzasan,al' ok,to bi ja vec dizajnir'o.i ne znam jel' on pravi co'ek za mene,ovo je malo modernija varijanta od onoga sta on radi + vidi se da je strat fanatik.ja nisam,ali bas nisam. Edited September 23, 2009 by Δ.Δ.Δавид
Dr Death Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 receno,ucinjeno http://www.freewebs.com/dzingiboy/
sale 3sm Larry Flynt Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 ok,procackacu,kontam da ako naplacuju samo drvo u full-u oko 400-500 e,vrat bi trebalo,sa pragovima itd,da izadje oko 200 al' da jebe mater.sad kontam da mozda moze i jeftinije,tj zavisi od majstora do majstora.ako lose kontam ispravi me slobodno. evo ti i link sa nekoliko majstora i njihovih telefona. majstori
BLAGOJE Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 evo ti i link sa nekoliko majstora i njihovih telefona. majstori hvala,vise-manje sam formirao misljenje,a to je da kad i ako dobijem mirka tasica (probao 2 puta do sad,sjutra cu probat opet ili kuci sa posla kad dodjem)provjerim okvirnu cijenu i dali je on spreman da radi po tudjem dizajnu,mada bi ja mijenj'o samo dizajn headstock-a(ofrlje ibanezoliki reverse head).i da,stize mi za 2 nedjelje dean,iz ameriku.
dimmu1 Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 jel vredi ovo tih 3000 din koliko izadje sa shippingom?
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 PA svake tako malo bolje vrede,ja imam obicne groverke pa rade poso sto se tiche drzanja stima..
Vuk Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 sve je to isto, ne ochekujte da chivije rade jednako dobar posao kao floyd locking chivije su, po meni, zgodnije od ostalih jer se vreme potrebno za promenu zice znatno smanji chak je i na sred svirke izvodljivo da se promeni (iako to nikada ne bih praktikovao) vidjao sam sperzele koji ne mogu da zadrze shtim zbog sranje nultog praga (plastichan, pa zica zapne)
dimmu1 Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 kontam onda da pazarim jer jebem li ga locking civije za 3000din,skoro dzab-dzaba.pitanje je samo kako rade..imam neku drtinu od kopije stratokastera i posto mi je prirasla za srce hteo bi barem da joj stavim malo pristojnije civije i aktivu pa da je koliko toliko malo vise upotrebljiva.
Vuk Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 (edited) mislis nut-a? da, nut jbg, ne znam drugi izraz u nas, a "cheshalj" mi retardirano @dimmu sigurno su bolje od stock chivija koje imash, a ako bude frke, valjda mogu da se dotegnu Edited September 25, 2009 by .Vuk
Ranis Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 sve je to isto, ne ochekujte da chivije rade jednako dobar posao kao floyd come again? otkud ti sad odjednom hvalish floyd
Vuk Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) come again? otkud ti sad odjednom hvalish floyd za drzanje shtima za ostalo, floyd je zaostao (a nikom normalnom ne smeta da se malko doshtimava izmedju pesama) http://www.youtube.com/watch?v=2f9bU_AGXg4 Edited September 26, 2009 by .Vuk
METAL Man Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 (edited) Ljudi imam ovo: http://phousemusic.c...ges/svgold1.jpg gold hardver locking treomlo, ili kako se vec zove... Ima li poente stavljati top lock na gitaru sa ovim cudom? dostimavao bih ga na one srafice nazad.. sad koliko bi to imalo efekata.. Edited September 30, 2009 by METAL MAN =)
Vuk Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 osim ako nije nadrkano dobra stvar za drzanje shtima, ne treba ti top lock ali sumnjam ne znam koji kurac ti ne dadoshe tl
Recommended Posts