Џрк Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 uplatio sam GP, za pocetak samo 10h i onda udarao. Sad samo udaram
Vuk Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Nadjoh... http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=1385 brate 490EUR, a polovnih nigde nema. pa da imam te pare ja bih se zenio. ja vam rekao do 300EUR... Cu da se ciganisem ja lepo za onaj Marshall, mozda i spusti jos malo. a neki peavey envoy ili bandit? Jedno pitanje za sve gitariste Kako ste vi ucili da svirate? Jeste citali neke lekcije, knjige, uzimali casove, ili jednostavno uplaili GP i udri? nirvana i udri
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Udarao dok nisam otisho na nekoliko casova kod Dushana S sa foruma da me nauci da sviram iznad 320 bpm
METAL Man Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Jedno pitanje za sve gitariste Kako ste vi ucili da svirate? Jeste citali neke lekcije, knjige, uzimali casove, ili jednostavno uplaili GP i udri? Od svega po malo. Ka sto Vuk rece, Nirvane metalice su OK za vezbuckanje, mada ima i dobrih vezbi odradjenih u GPu. Mada uvek dobro doci da se ode na koji cas, da ti neko iskusniji pokaze par fora za usavrsavanje tehnike. a neki peavey envoy ili bandit? pa Laney i taj pivi bandit nisu losi, mada.. probao sam dosta tih jeftinijih marki (Berindzer, Pivi, Vox) ipak mislim da bi mi za neku tezgicu gde mi je bitan OK zvuk bilo potrebno pojacalce tipa marshall npr AVT serija ili mozda MG (mada nisam fan pojacala sa efektima).. Pregovaram sa par likova pa ce valjda da se nadje nesto.
Wild Child Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 e pa jbg-a... bolje stekaj kesh....po mom misljenju..
Vuk Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 jbg sad, peavey i vox u isti kosh sa behringerom AVT nije glasno pojachalo (probavao kod raznih ljudi, ali mozda i najbolji primer je u "Chainsaw" studiju gde su AVT 150 i MG 100 glave u jednoj prostoriji na istim kutijama i MG jednostavno prozdire AVT)
wicker man Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ali AVT ima lampasko predpojacalo,a MG je tranzistorac.Svirao sam na oba i MG nemoze primirisati AVT-u sa zvukom.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Joj bre samo kenjkate za bzv,ko da ce vam se celog zivota svidjati jedan ton,pa ja 20 put da sviram 20 puta cu da cacnem ekvilajzer da promenim malo Fora je sto su to sve dobra pojacala za tu cenu i to su sve pojacala na koja ako oces da sviras metal treba ti metal zone i to vec svi znate posto ste svirali na njima na svirkama..i sta palamudite pola godine ,nego pancevac kupuj to pojacalo pa da castis neku slaninicu
Vuk Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ali AVT ima lampasko predpojacalo,a MG je tranzistorac.Svirao sam na oba i MG nemoze primirisati AVT-u sa zvukom. ne bih se bash slozio, mnogo mi se vishe dopada MG zvuk kod kuce imam dve randall glave (G2 i G3 (lampa u predpojachanju) serije) i medju njima nisam nikada chuo neku razliku u zvuku @starshooter prodao sam metalzone onog momenta kad sam stekao prvo pojachalo i nikad vishe ne zelim da posedujem tu pedalu
wicker man Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Wolf postujem misljenje. Govorim iz licnog iskustva,moj gitaros svira na radall g2,ja na avt-u. Razlika je nebo i zemlja u korist marshall-a. Takva mi je razlika izmedju MG i AVT. Mada,sve je stvar ukusa.
Vuk Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 U stvari, jel taj tvoj AVT nova ili stara generacija? I koji? Jbg, MG ima onakav drajv kakav volim + ima contour kontrolu koja mnogo bolje radi nego na randallu i bash ume da dodatno farba. AVT mi nekako suv spram njega. Kakvu muziku svirate?
wicker man Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Stara generacija.AVT 50 bez onog X.I naravno Englez.Sviramo hard rock obrade,a autorska ti je nesto poput mixa Motorhead,Metallica(raniji radovi) uz primese ovih novih vibe-ova.Nemam pojma kakav bi to pravac bio.Mesano meso sa puno ljute paprike!
Buddha Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 ako su MG ona pojacala u livingrumu, totalno ok rade.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Nema stare generacije avta ,ja sam imao onu verziju avt 20 w valvestae 2000 pa je ona izasla 98 ,stari avt je valvestate koji je koristio chuck i to je najbolje pojacalo za tehnikaliju koje e sam cuo ,steta sto nece niko da proda.
Vuk Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 (edited) imash sad avt tribute Stara generacija.AVT 50 bez onog X.I naravno Englez.Sviramo hard rock obrade,a autorska ti je nesto poput mixa Motorhead,Metallica(raniji radovi) uz primese ovih novih vibe-ova.Nemam pojma kakav bi to pravac bio.Mesano meso sa puno ljute paprike! oldschool se lagano vraca Edited October 7, 2009 by .Vuk
METAL Man Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Joj bre samo kenjkate za bzv,ko da ce vam se celog zivota svidjati jedan ton,pa ja 20 put da sviram 20 puta cu da cacnem ekvilajzer a promenim malo Fora je sto su to sve dobra pojacala za tu cenu. Upravo! Svako ima neki svoj ukus, i svakome ce razlicito da legen svako pojacalo. nego pancevac kupuj to pojacalo pa da castis neku slaninicu Naravno! Mora da padne slanina i sljivovica! prodao sam metalzone onog momenta kad sam stekao prvo pojachalo i nikad vishe ne zelim da posedujem tu pedalu Meni je MEtalzone super, posle metalmastera najbolja za neku masnu metalcugu. Ali opet kazem, sve je stvar ukusa.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Zasto sam naveo metal zone zato sto je naprakticnija pedala,za ove prostore,mozes da podesis sta oces i ako imas tako neke marshale ubodes u clean i eto thrasha e sad ako oces neke viu viu stvari(danilo i baal) E to je vec nesto drugo 1
Vuk Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 (edited) a mi koji ne sviramo ni thrash ni viu viu? Edited October 7, 2009 by .Vuk
Wild Child Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 jedno pitanje : viu viu = jurenje curki = shred?
Vuk Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 (edited) viu viu = dimebag + digitech whammy Edited October 8, 2009 by .Vuk
bojan j. Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Viu viu = Ibanez RG270 + Zoom 505 + 330bpm
Recommended Posts