Jimmi Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 EL znate neku slicnu skolu za sweep? http://www.youtube.com/watch?v=xYB1oVjAO6s
Tyler Durden Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 zbog toga mi i treba tab ahahahah EL znate neku slicnu skolu za sweep? Nije zato što ga obožavam, nego stvarno ima dobre sweep lekcije. I lepo ih objasni. Pogledaj ih... Nisam siguran koja je najbolje objašnjena, mrzi me sad da gledam, baci pogled na sve...
Dersu Uzala Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Richie Kotzenov, Vinie Mooreov i Frank Gambaleov instraksnal vidio. Za te arpedjo kerefeke.
Crusader Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Pozdrav drustvo, Hocu da kupim neko pojacalo za kucnu varijantu (trenutno nemam nikakvo) za moju Yamahu Pacificu 112. Znaci nesto u toj klasi, da bude optimalan kvalitet za 'te' pare ('te' pare su da kazem oko 150 evra, ali fleksibilan sam). Znaci nesto sto nece da bude totalno sranje i da zvuk bude okej. Ako ima jos neke efekte, jos bolje! Svirao bih sve sto vole mladi (rok/metal). Ima gomila Fendera, Marshal-a i slicnih pojacala od 10-15W na primer. Takodje, kapiram da mi je bolje da kupim polovno pojacalo: http://toronto.en.craigslist.ca/search/msg?query=guitar+amp&srchType=A&minAsk&maxAsk zato sto onda mogu da kupim malo bolje pojacalo za iste pare. Ali, ako nisam u pravu, recite mi... Hvala!
Vuk Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Oklen si ti beshe? Secam te se sa foruma oko 2004
Crusader Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Zar je bitno? Visio sam tu davno davno, tacno... Sad zivim u Kanadi. Evo jedan covek prodaje Line 6 Spider 3 pojacalo za sitne pare: http://toronto.en.craigslist.ca/tor/msg/2104070154.html
dimmu1 Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 pa ako oces taj lajn 6 bolje kupi novo u prodavnici nego sto ces ga ganjati na kreglistu..ajd da ti je budzet 200-300e onda ajd i da ganjas nesto povoljno al za 150e je najbolje da kupis nesto novo za kucne varijante.ako sviras rok/metal sigurno ce ti trebati i distorzija sa pojacala,a meni tu jedino padaju taj lajn 6 samo serija 4 i roland cube 15..
Vuk Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Zar je bitno? Visio sam tu davno davno, tacno... Sad zivim u Kanadi. Evo jedan covek prodaje Line 6 Spider 3 pojacalo za sitne pare: http://toronto.en.craigslist.ca/tor/msg/2104070154.html Samo sam hteo da se podsetim, fala Elem, polovno ce tu kod tebe uvek biti poprilichno jeftinije nego novo. Za pare koje planirash da potroshish mozesh da kupish i neshto bolje/jache od govanceta od 15w (a sva ta mala pojachala uglavnom slichno zvuche ). Kazesh da moze i sa efektima, koliko su ti zaista bitni? Mozesh da ganjash line6, ok je to za po kuci. Mozesh i neki roland cube. Marshall je pocheo da divlja sa ovom novom mg serijom (chetvrta generacija, ako se ne varam), pa je i to ok opcija. Peavey vypyr, vox valvetronix... Veliko je trzishte
ShinigamY Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 (edited) Ajde ovde da pitam, posto se uglavnom tice gitare Elem, interesuje me, da li znate neku dobru zvucnu karticu/rack ili sta vec do 200 evra? Hocu da ukljucim gitru u line 6 POD XT3, pa u tu zvucnu, i da snimam npr u Cubase... Da ispadne makar solidan preset zvuk, a ja bih se posle igrao I vokal bih takodje snimao. Ja sam nasao ovu za 200 evra, pa mi kazite sta mislite ili ako znate bolje za iste pare ) Digidesign digi 001 Edited December 22, 2010 by ShInIgAmY91
Џрк Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Ako hoces samo da stekas POD u zvucnu, imas EMU 0404 ili M Audio Audiophile za 100 evra. Ako bi, pak, i da stekas direkt gitaru u komp, za to bi ti trebao i neki preamp uz ove kartice, ili interfejs koji ima preamp u sebi, tipa M Audio Fasttrack Pro i sl. Njihova se cena krece izmedju 200 i 250e.
Baal Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Može direktno gitaru u komp i sa običnim Fast Track.
Belaj Lama Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 ljudi, prosto pitanje. peavey 6505+ glavudža, da ili ne...
Ranis Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 chuo sam od par ludi da nije pouzdana, kvari se i ima neke komponente koje su kao ne zamenljive... Ja sam je svirao na par svirki, i ovako probao kod drugara...meni je to odlichna glava....
BLAGOJE Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 6505 je tonski bolja.najbolja varijanta,ako ti ispada povoljno,je da je odma nosis kod dobrog majstora da je iscekira.
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 6505 Jeftino,pouzdano,ubica i u evropi ti pruza mnogo razlicitih pakovanja lampi itd sve u svemu puna kapa,preporucio bi ti samo da ga koristis sa 4x12 da ne bi bio picka
Vuk Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Za koje pari bi ti to uzimao? Moze li kakav ENGL da se nadje kod tebe?
Belaj Lama Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 uzeo sam 6505+. naravno imam 4x12 box, još mi samo stadion treba da raspalim sve to:) riješio sam se za sva vremena, što se kaže. hvala svima na savjetima. vučino, ne može za ove pare engl da uzme, ni prednja maska
BLAGOJE Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 mozda je mogao stariji fireball 60tica,ali sad to vise nije bitno. obavezno investiraj u servis i da ti dotegnu jacalo do savrsenstva. i da,srecno i dugo te sluzilo,boljim zamijenio!!!
Belaj Lama Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 blagoje, uzeo sam ga novog, nadam se da mu servis još nije potreban znaš šta se kaže, novo je novo hvala brale!
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 TO plus sluzi ko nema dovoljno veliku kitu da mu doda :)Iako je sve u tehnici
Belaj Lama Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 TO plus sluzi ko nema dovoljno veliku kitu da mu doda :)Iako je sve u tehnici extra, i tu sam onda pogodio.
BLAGOJE Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 blagoje, uzeo sam ga novog, nadam se da mu servis još nije potreban znaš šta se kaže, novo je novo hvala brale! nebitno,peavey je cuven po losem q&c par zadnjih godina,ti mehosi ili ko vec u sklapanju traljaju do bola.samo to treba da se dotegne malo,srafovi,mozda podjekoji lem,i to je to. plus varijanta je dizajnirana da se bodes direktno u nj,tj da imas odma sprvu za svirku tj da se eliminisu potrebe za drajvovima i bustovima.sto je kul ako ti se svidja voicing i karakter drajva.manje je kul ako trazis neki svoj trip,zato je obicna varijanta bolja,imas vise varijanti.
Lou Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 nebitno,peavey je cuven po losem q&c par zadnjih godina Q&C? Glup sam.
Recommended Posts