sale 3sm Larry Flynt Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Q&C? Glup sam. Kontrola kvaliteta. ti mehosi ili ko vec u sklapanju traljaju do bola Mara Salvatrucha gonna hunt U down,pendejo! Rosalita Hernades Peres Manucha El Gerillera's gonna get you,man,for this
Lou Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Kontrola kvaliteta. Pa, to sam i mislio, ali gledam onaj znak & i pitam se šta to sada znači.
Tyler Durden Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 blagoje, uzeo sam ga novog, nadam se da mu servis još nije potreban znaš šta se kaže, novo je novo hvala brale! Kako onda nisi imao pare za engla? Koliko znam taj novi je oko 1200€, a novi powerball je 1300 i nešto....A mnogo bolje radi powerball....
Belaj Lama Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 powerball je kod nas bio 3 333 km. znači preko 1600 eura. a ja sam prošao doooosta jeftinije. a da imam keš , bez razmišljnja bih ponio kući powerball-a, nema puno priče oko toga
BLAGOJE Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 ja licno ne vidim sta vidite u toj maloj zujalici.ali dobro,ja sviram jmp-a.
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Pa postoje dva razloga zasto ga ljudi vole 1 Power ,jedna od prvih reci koju su naucili gledajuci power rengere kojima se i dan danas dive 2. Ball ili ti mudo ,organ koji sluzi za sviranje oldschool metala ,kao i velika tajna za sve one koji slushaju i sviraju moderne pravce !!! 1
Vuk Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Engl ballovi nisu loshi, ali se meni vishe dopada kako savage zvuchi. Drkao sam pre neki dan po prodavnici jednog, super je i tiho, ali bih voleo da sam mogao da ga otpanjim
tuning Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Servis vasih ljubimaca brzo i povoljno 063 253 533
\\Warlock Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) Ljudi, teba mi savet hitno, dobio sam nekog les paula iz 84te, u olicnom je stanju, ali stvarno odlicnom! Ima odlicnu distorziju, al bas bas... Koliko bih mogao da uzmem za njega??? E da, i nisam uspeo da utvrdim ko je proizvlodjac Edited February 21, 2011 by \\Warlock
Ranis Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 (edited) sve zavisi koji proizvodjach i koji model... cena moze da ide od 200-300 eura za neki fino odradjen no name do 2000-3000 eura za nekog gibson...verovatnije da je ono prvo, poshto nije istaknut proizvodjach nigde Edited February 22, 2011 by Ranis
Генеральный Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 ибањез, први ''лосут'' модели су били без ознаке. међутим, они нису из 84, већ негде са почетка 70их. може се десити да је то добра џитра, окачи слике да је видимо.
\\Warlock Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 hvala puno, i ja mislim da vredi negde oko 250eu, obesicu danas slike cisto da vidite...
Jimmi Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Ukoliko je japanska kopija les paul-a iz tih godina, može biti da je dobra stvar. Japanci su u to vreme imali dosta firmi koji su proizvodili kopije 1/1, baš bezobrazne kopije. Te gitare su jako cenjene i danas su jake na ceni. http://www.guitarsjapan.com/Gibson_Style_Guitar_Archive.html
Ranis Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 (edited) Ukoliko je japanska kopija les paul-a iz tih godina, može biti da je dobra stvar. Japanci su u to vreme imali dosta firmi koji su proizvodili kopije 1/1, baš bezobrazne kopije. Te gitare su jako cenjene i danas su jake na ceni. http://www.guitarsja...ar_Archive.html To pricha zato shto on ima takvu gitaru... shalu na stranu....ako je u pitanju ta gitara (Ibanezov les paul)...onda je to dobar komad... Edited February 26, 2011 by Ranis
\\Warlock Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 (edited) Provalio sam je U pitanju je nasa proizvodnja, Melodija Les Paul.... U svakom slucaju necu da je prodajem... Crko mi Warlock mamu mu jebem u picku, mislio sam da je do ulaza al djavola, zamenio sam ulaz al sad pisti kao da ga karaju crnci, i to bas sad kad mi treba... posluzice i melodija Edited March 1, 2011 by \\Warlock
BLAGOJE Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 ovo cak i pristojno izgleda.sta se frcis,treba ti samo novo ozicenje,u najgorem slucaju pot je riknuo,mada meni se cini da se masa odlemila,ako bas ne umijes i neces da sam to sredis a boli te kurac da dajes 1000 kinti za setup dako se nadje neko sa foruma da ti sredi to.koji je warlock?ima/nema floyd?
\\Warlock Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 ma de ima fr, Bronz je... Uzo ga pre par god od Metal man-a ili ti Gorana nema nista specijalno, samo mu je promenjen magnet kod mosta, ima seymour ducan SH-4, mislim... Cenis da nebi bila skupa opravka???
BLAGOJE Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 jok.rek'o da je floyd pa da je masa nazad kod federa pa samo da je sprcnes,ovako ili je zalemljena za bridz ili ko zna dje. to je bolan jedan lem,u najgorem sluaju pot i koji lem,platis pivo majstoru i to je to.
Vuk Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 Znam taj warlock. Ima sh-4. Chak je bio i voskiran ponovo. Sredi ozichenje.
\\Warlock Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 El moze neko da mi preporuci nekog kod kog mogu da sredim gitaru???
sale 3sm Larry Flynt Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 El moze neko da mi preporuci nekog kod kog mogu da sredim gitaru??? Goran iz Munzea ili Mirko Tasic.
Ranis Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Kako zvuchi pojachalo kada su lampe stare i treba da se menjaju?
BLAGOJE Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 gubis gain (preamp),oscilacije u volume-u i manje bottom-a (poweramp),cudno svijetle ili iskricaju (tad je stvarno crkla)...promijeni V1 u preampu (prva lampa u lancu) sa bilo kojom,moze i V2 ili V3,ako je bolje vrijeme je da mijenjas preamp lampe.ta V1 je pod najvecim udarom i najbrze se trosi. izguglaj,ovo sam napisao iz malog mozga,mogu vrlo dobra objasnjenja da se nadju.takodje,idi na mf.com i pitaj,armija dezurnih sveznalaca samo ceka da prosipa mudrosti. 1
ShinigamY Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Jel moze neko da mi sibne neke korisne linkove o Lampaskim pojacalima i u cemu su oni bolji od standardnih(ili kako god)... Brat je uzeo da uci sviranje elektricne gitare (nakon 6 godina akusticne), pa zeli da sazna sto je vise moguce o takvim pojacalima Ako nije problem naravno?
Recommended Posts