Vuk Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Gitara u input, pojachalo u output. Bilo koje. Cenim da, poshto hocesh procesor, ni ne koristish drajv sa pojachala, tako da zaista nije bitno koje je. Mozesh i u razglas direkt da se kopchash, ako ti je gusht.
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Da li znate da li iko u Srbiji poseduje Diezel herbert pojacalo?
Vuk Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Posedovao ga je gitarista Toola onomad kada su svirali...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 PA sto jes jes kad se nagaravi sa onu sivu boju izgleda ko Srbin na Belu Nedelju Ti to mozda znas da nemaju mozda oni gitaristi Negativa ili Night shifta?
Vuk Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Shcepa Nightshift je furao Marshall. Mozda je nabavio i Diezela, buduci da bi trebalo da uzima neku kintu sa svojom LSD firmom. Za Negative nemam pojma
Lou Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 (edited) Da li je moguće da nigde u Beogradu nema bakarne folije? EDIT: Našao na kupujemprodajem, četiri metra za 800 kinti, ludilo. Edited August 18, 2011 by Lou
MightyOMighty Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 (edited) Kul beogradski bend koji radi covere od metala do rocka! http://adf.ly/2O7uR I btw, jel ima neki jeftini gibsoni u dobrom stanju da neko prodaje????? Svi novi su 1000E+, a ja iznad 500 nemam. Edited August 20, 2011 by MightyOMighty 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Jbg...ocu i ja Audi A8 za 5000,al picke ne daju.Za te pare mozes samo nekog melodi mejkera da nadjes.
Lou Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 I btw, jel ima neki jeftini gibsoni u dobrom stanju da neko prodaje????? Svi novi su 1000E+, a ja iznad 500 nemam. http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data%5Border%5D=&data%5Bkeywords%5D=gibson&submit%5Bsearch%5D=Tra%C5%BEi
dimmu1 Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 1.) Kakva pojacala mi trebaju za procesore (konkretno Digitech RP1000), posto ono ima mnogo kablova..?. sta ima puno kablova? daj neku sliku da i ja to vidim.treba ti samo dva kabela.jedan iz gitare u procesor i drugi iz procesora u pojacalo ili miksetu.
azal Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Da li znate da li iko u Srbiji poseduje Diezel herbert pojacalo? mislim da niko nema. Ako neko ima ili zna nekog ko ima, to je Nesa Bojkovic, on se lozi na ta boutique pojacala, vidim kod njega na fejsu stalno neke egnater, bogner, soldano, splawn varjante.
Trasspasser Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 sta ima puno kablova? daj neku sliku da i ja to vidim.treba ti samo dva kabela.jedan iz gitare u procesor i drugi iz procesora u pojacalo ili miksetu. Digitechov RP1000 - ima dosta kablova....gledaj http://digitech.com/en-US/products/rp1000 imas video tu gde ga on tu kao nesto prikljucuje...
Vuk Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 To shto ima 500 ulaza/izlaza ne znachi da ti treba 10 kablova da bi ga uboo u pojachalo/mikser i drljao. Dva kabla. Send/return ako hocesh da se drkash pa efekte koje koristish stavish iza pojachala, ali input i output su ti (pogotovo ako si pochetnik) jedine stvari koje ti trebaju.
Highway Star Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Koja je najbolja od ovih gitara? Kupujem prvu elektricnu pa se mnogo premisljam. ESP LTD MH 53, JS32R DINKY, GRG270B BKN, GRG250DX. Edited September 2, 2011 by Highway Star
Vuk Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Ako je istina da je Jackson telo od jove, onda dinky... inache GRG270 nudi najvishe opcija (ukoliko ima edge III, a ne ono chudo koje se montiralo na starije modele) za cenu. Pretpostavljam da cesh u mitrosu da uzimash, pa bi ti bilo najbolje da ih isprobash jednu za drugom, sam cesh da procenish shta ti najvishe lezi. Edited September 2, 2011 by Vuk
biohazard Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Sto se mog skromnog iskustva tice, Ibanez nije nesto i mnogo se zale na njega, njegove flojdove (konkretno Edge III) i slicno. Ja bih uzeo ESP ili Jacksona, zavisi sta hoces od magneta.
4ESP Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Pozdrav svima ! Naime,potrebna mi je pomoc oko pravljenja moje 1. gitare.Znaci treba mi neko da mi kaze : SVE delove koji mi trebaju,sav alat,pod ovo delove samo imena,ne mora brend marka i slicno,koja drva uzeti,gde se sta busi,stavlja za oblik gitare nalik Gibsonovom Les paulu,i ono sto me najvise zanima,kako povezati magnete,promene nacina rada magneta,software i slicno.Znaci vidite da nisam imao iskustva sa ovim,ali imam iskustva sa pravljenjem stvari u radionici ! Potreban mi je neko iskusan da mi odgovori ! Unapred zahvalan !
Vuk Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Sheme imash svuda po netu. LP shema moze da se izgugla. Vezivanje magneta zavisi od firme koja ih pravi (idu dotle da jedna firma ne obelezava iste zice istom bojom kao druga - chudio sam se tome kod DiMarzio i SD magneta), tipa magneta (humbucker, single, p90), konfiguracije magneta (H, HH, HSH, HS, SSS, SHS...) i tipa prekidacha koji zelish da koristish. Treba ti pun kurac razlichitih testera, shimrgli. Freza. Mozda bi ti najbolje bilo da odesh na neki specijalizovani sajt ili da pogledash, recimo, stewmac.com koji prodaje sav potreban alat, pa po tome da odredish shta imash, a shta ne.
Highway Star Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Sve gitare imaju floyd rose unapredjeni locking tremolo, i sve su tu negde iste cene (od 27 do 30 iljada). Sve su napravljene za brzo sviranje, i telo im je cak manje vise slicno (sem sto jackson ima obrnuti headstoc, nemam pojma zasto). Ustvari, Ibanezov edge tri koji ima grg270b je odlicna, mozda cak i najbolji od svih, cuo sam da moze da se izivljava koliko hoces. Ali u mitrosu izvade tremolo rucicu da ljudi ne bi divljali.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 (edited) Te do 300 evrica mogu da imaju samo neki licencirani flojd,s obzirom da je Shallerov originalni 250-300. Edited September 19, 2011 by METAL Man
Highway Star Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Dobar je floyd na svima. Ibanez ima edge III trem, sto je unapredjeni rose, a ove ostale imaju floyd rose. Mislim da su ostale takodjer neke special i unapredjene verzije. btw, taj edge tri imaju i gitare od 50 iljada, tako da nije uopste los. Pa originalni rose je iz 70ih, ili tako nesto? Meni je najvaznije da je laka za sviranje, da moze lepo i brzo da se solira i benduje naravno i da je tremolo dobar. da, volim solaze. Znam, nisam moderan, jebiga. Ici cu da ih probam seve, mada nemam iskustva sto se tice elektricnih, do sad sam samo na najlonci sviro. Takodje ne znam sta im znaci sva ona razlika u velicini fretova.. jel bolje medium, jumbo il x jumbo?
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Highway ne slushaj ih ovde sve nu metalci znaciii brzina je najbitnija ili si picka !!!!
Recommended Posts