BLAGOJE Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 (edited) Da li je ok BOSS BCB-60? Imam 5 pedala i ne planiram da povecavam broj...A treba mi PB sa napajanjem... Jel imao neko i koja su iskustva? precijenjeno.ako vec uzimas sa thomann-a uzmi neki gator po izboru nemoz' bolje,a i stoput bolje iskoriscen prostor i mnogo vise opcija.ja se razmisljam izmedju najveceg pedal bone-a,onog najveceg tote-a sa dva napajanja i onog sledeceg manjeg,ali zavisi od nekog svicera kojeg planiram da kupujem ili pravim i koje ce pojacalo tacno na kraju da bude. ako ne uzimas na thomannu,warwick nudi vise za istu lovu.cak i behringer nudi skoro isto uz mnogo manju cijenu,iako je i to preskupo. sto se tice pravljenih,ako znas nekog ko to pouzdano dobro radi,ili imas zivota da se cimas na mf.com ispitujes ljude i slvrijedno je razmisljanja.u suprotnom bolje kupi.ja sam pravio mini bord koji me je izdao cim mi je stvarno trebao. ta zastita odozgo je precijenjena.ne treba da stoje na golom,ali ruksak je dovoljan.ako bas bacas i sl,ta plastika i nije od neke koristi,onda kupuj one aluminijumske kofere.ima i gator te varijante,svi ih hvale a i testirao sam jednog tj onaj mini sa standom za 3 gitare,samo takvo sokocalo.mozda se tebi i najvise isplati. Edited November 26, 2011 by BLAGOJE
Vuk Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Ne komplikuj choveku zivot, moze sa bossom koji se svuda kod nas prodaje da odradi posao i da ima tu relativno nepotrebnu zashtitu. Niti je da doplacuje, niti da komplikuje.
BLAGOJE Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 (edited) ovo je na thomann-u 3 evra jeftinije od boss-a,a zilion puta praktinije,bolje i kvalitetnije: edit:sad to sto meni i tebi ne zavrsava pos'o sto gajimo flajinge to je nas problem kad smo nenormalni Edited November 26, 2011 by BLAGOJE
Vuk Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Takodjer - kufere za djitre imam, ne prepushtam nishta sluchaju A i moja matora daska ne pokazuje znake slabosti xD
BLAGOJE Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 da,ali poneses bekap,nakacis na ovo sokocalo,plus ti je to ujedno i kofer za pedale.genijalan izum,praktican do imbecilnosti.
MissionVao Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 (edited) Da li se Roland Micro CUBE-RX nesto prakticno drasticno razlikuje od Roland Micro CUBE, dovoljno da kosta duplo vise? Kasno je a mozak mi ne radi, sutra bih to uzela... pls Koliko vidim ima rhytm guide i tuner, to mi ne treba. Neki moj zakljucak je da mi te razlike ne znace dovoljno. Edited December 9, 2011 by MissionVao
Vuk Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Rx ima jachu izlaznu snagu sto znachi da je, nechelno, glasnije.Takodje ima 4 zvuchnika koja deli na 2+2, pa je "atereo", da bi se kurchili kako ims stereo chorus i delay... za pojachalo koje ne moz' u zid da ubodesh je mnogo para i rx ne vredi duplo vishe od regularnog. Ni taj regularni nikad ne bih uzimao. Cube 15 ili 30 i cao (vidim na mitrosovom sajtu da 15 koshta isto). U svakom sluchaju, preskupo.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 O ne zensko na temi,zbunjen sam ,imam tremu ....ne znam sta da napishem:) 1
BLAGOJE Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 vucina je u pravu,sve to u sustini isto radi,tako ako je za kucu onaj od 15w je dovoljan.od svih tih malih sranjceta i ponajbolji drajv,ali drasticno utice kvalitet djitre na zvuk.line6 takmac je vise slijep na to,ako imas krsinu mozda je i boji izbor,ponesi svoju djitru i probaj.
MissionVao Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 @Vuk: Da, tako sam nesto i kontala da je RX skroz nepotrebno sranje Uzeh obican Micro, zvuci super pa cemo videti... i onako sam tezak amater koji svira vrlo neredovno
BLACK JESUS Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Ja sam imao Cube 30 i pojačalo je bilo sjajno - jednostavno dere sva mala pojačala, clean odličan, efeki u kombinaciji s njim takođe... Probao sam posle toga marshall avt 20 i Roland ga po mom mišljenu šiša samo tako! Ako bih ikada ponovo kupovao pojačalo to bi bio Roland Jazz Chorus definitivno.
Vuk Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Nikada nisam izvukao dobar drajv iz JC-120, ni uz pomoc OD pedala, ni sa distom. Ali zato za clean nisam chuo nishta lepshe. @MissionVao ne znam shto je bash bash moralo da bude Micro (poshto je cena ista kao i za Cube 15), ali u zdravlje da se gazi
BLAGOJE Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 za clean JC najbolji?niggaz please TDR,Bassman?
Vuk Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Dzez korus ol d vej. Kao shto trandza ne moze da se poredi sa lampashem u drajvu, tako lampash ne moze da prismrdi za klin.
BLAGOJE Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 i tu grijesis,ali nema veze. ja cu kad-tad u zivotu uzeti ili TDR ili Bassmana za clean i brejkap.eventualno vibrokinga.a/b izmedju Orange-a or120tice za drajv i vibrokinga,i nista vise.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 @Vuk: Da, tako sam nesto i kontala da je RX skroz nepotrebno sranje Uzeh obican Micro, zvuci super pa cemo videti... i onako sam tezak amater koji svira vrlo neredovno Micro?
Vuk Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 i tu grijesis,ali nema veze. ja cu kad-tad u zivotu uzeti ili TDR ili Bassmana za clean i brejkap.eventualno vibrokinga.a/b izmedju Orange-a or120tice za drajv i vibrokinga,i nista vise. Ti to tako, a neko mesa/boogie i JC na a/b Iz ovog shto si napisao, tebi je bitno da bude shtrokavo i chisto i drajv, a meni dobar clean mora da bude sterilan, bez distorziranja i farbanja.
BLAGOJE Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 glib je fundament dobrog tona.kad bi svirao nesto prljavije znam da bi i ti promijenio misljenje,stoji da glibu nije mjesto u toliko modernim pravcima koje ti furas.
MissionVao Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 @sale: da, ironija necega sto ima 3.5kg i zove se 'mikro' @Vuk: Hvala na lepim zeljama Jos samo da popravim gitaru (gubi kontakt) i da vozim
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Evo ja cu da ti menjam brzine dok ti vozis:P
BLAGOJE Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 ja bi vise volio da ona mijenja brzine dok vozim,ali dobro,ima nas svakakvih.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 @sale: da, ironija necega sto ima 3.5kg i zove se 'mikro' @Vuk: Hvala na lepim zeljama Jos samo da popravim gitaru (gubi kontakt) i da vozim Salimo se malo ne zameri, ,ne zalaze zenske cesto ovde.E ako gubi kontakt proveri dzek na gitari,tj kada gubi kontakt dok je kabl,da prostis,u njoj,a proveri za svaki slucaj i sam kabl za gitaru,moguce je i da su se zice iskidale,pa se u odredjenim polozajima odvoje pa izgube kontakt,a nekad kad ga nakrivis,dodirnu se pa dobijes kontakt.
Генеральный Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 gitarа (gubi kontakt) еси сигурна да није кабл у питањЕ?
MissionVao Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 @sale: navikla sam ja, ne brini Otisla je gitara juce na generalku ( ), bice ko nova Otisao i dzek i kriv je vrat i svasta nesto sto nisam razumela Jbg 20 godina ima a bila je krs u startu 1 1
Recommended Posts