Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzimao sam ja kod njih komponente ranije, ali nemaju sve shto mi treba + im cene i nisu vishe toliko ok :D

Koja je adresa radio kluba?

Posted (edited)

To ti je tamo iza Beogradskog Dramskog na Krstu. 29ka, 83ka recimo idu do pozorista, i onda pitaj par prolaznika kako da dodjes, snaci ces se.

edit: au, zaboravi ovo sto sam rekao gore! Evo vidim da se promenio i naziv radnje, kao i adresa. Sad se zovu 'Kelco', i nalaze se na Bulevaru Kralja Aleksandra 326 (kapiram da je to ona gornja strana).

http://kelco.rs/

Edited by Џрк
Posted

i meni se 85ica vishe svidja... vishe distorzira, vishe sustaina, bolja za leadove...60ica ima mozda samo malo bolji clean...

Posted (edited)

hmmmm...

nas svom džeksonu sam metnuo 81. i 85. (još davno...)

al vidim dosta je tih 81. i 60. u kompletu.

vuče me taj eclipse sve više i više, gledam na njega kao na neki svoj maximum koji mogu da priuštim, a da je u pitanju pristojna gitara koja će da odradi posao. prestrašno izgleda, nadam se da tako i zvuči...

sad razmišljam šta da metnem u rotora(peavey exp) , koji je sav mahagoni, neke pasivce, koji će da oru...

njegovi magneti, ne daju maximum te giatre, definitivno.

Edited by Belaj Lama
Posted

JB i 59, standardna kombinacija :D

Meni je u ovom momentu JB omiljeni magnet, lepo se nadrka, ali i ischisti. Kompletan magnet, shto bi ljudi rekli.

Ako imash para i nachin da nabavish, probaj da nadjesh Bare knuckle, oru.

Posted

seymour duncan znači?

ala braco, jal' su skupi ovi bareknuckle...

moraću u skorije vrijeme da mjenjam nešto, pod obavezno.

kontam, sa novim magnetima, rotor bi se preporodio, i bio bi jako dobar komad.

Posted

Skupo, ali kida :D

Nesh se zajebesh sa duncanima, a ako ti se ne dopadne, uvek mozesh da zamenish, drze vrednost.

Posted (edited)

:(

Svi odoše, ostade li neko od stare garde?

Edited by Lou
Posted (edited)

Kad smo kod Simora, stizu mi 2 vrlo uskoro. Pa, ako nekome treba EMG 707, dacu ga povoljno :)

Mada kontam da ovo pada na gluve usi, jer ima tipa 5 ljudi sa sedmozicanom u Srbiji :haha:

Edited by Џрк
Posted (edited)

Duncan Distortion i '59, bas idem danas da ih pokupim. Stigli! :)

Uzeo sam i Superswitch za custom wiring, Duncan potove...'samo jos' da mi stignu EMG-style poklopci za magnete, i da mi majstor sve to ugradi. Tako da opet moram da cekam hahaha

Edited by Џрк
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...