Ranis Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Oduvek koristim http://www.mitrosmusic.com/proizvod/1734-D%27Addario-EXL158-SET-ELEC-BARITONE-GTR-XL-LITE-%2A%2A/ , dok drugar preporuchuje http://www.mitrosmusic.com/proizvod/5442-Jim-Dunlop-DHCN1254-HEAVIEST-CORE-6-SET/ ... ..jel ima neko iskustvar sa tim heavy core...kakve su, ili josh bolje, kakve su u poredjenju sa D'Addariom?
BLAGOJE Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 meni omiljene,kad ih imaju freske,bolji osjecaj pod prstima jasnije u akordu/hvatu/stimu,ne idu u kurac toliko brzo. ali sam prinudjen na ernijeva jajca (no hetero) jer jedino kod nas njih a da su preko .60
BLAGOJE Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 gitarama,seronjo kasapinski. nema dunlop nista preko 56tice a da nije onaj ZW signacjur,koji mi ne odgovara zbog A i vise E zice ni malo.ovako uzmem regularni set ernijevih jajaca 10-54 ili 11-56 dokupim 68 i preko ako ima i to je to.
Џрк Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 (edited) gitarama,seronjo kasapinski. Imaju oni Heavy Core 7zicani set. Meni bi debljine zica u tom setu bile taman (10-60, odlicno za , ali ga niko ovde ne valja. Edited May 29, 2012 by Џрк
Vuk Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 Ja bih furao najjeftinije zice, samo da ima debljina koja meni odgovara, poshto ja nisam sivonja kao vi, pa da mi pucaju. D'Addario za 920 djunti
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 Pa zapravo to je i poenta,bolje da menjas svake nedelje nove stock zice nego na svakih 3 meseca neke fancy,uostalom mnogo vishe zavisi kad promenis zice od intonacije,akcije i poliranja pragova nego od zica kakav ti je osecaj
Џрк Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Sreca, sreca, radost Izgleda da je cika Bane odlicno sakrio taj visak od EMG routing-a na bridge-u. Na slikama se ni ne vidi, videcu uzivo. Moram i da stavim neku drugu kapicu na preklopniku, ova je gej No, otom potom, uglavnom, bas me obradovalo ovih par slika
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 skroz podrzavam 2 magneta i pasivu i sve, ali mi zao sto si sjebao eleganciju originalnog proizvoda... sad jos samo da roknes neke fret markere kicaste i zavrsio si posao 3
Џрк Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 (edited) Haha, pa ne znam...meni jesu gitare sa samo bridge magnetom lepse, nekako su elegantnije, kao sto kazes. I bez sumnje bih je ostavio takvu (tj. samo izvadio EMG), da imam vise gitara (sedmozicanih). Ovako je moralo biti ako sam hteo da stavim i neck magnet. Tone pot je malo dalje, sto sa prakticne strane i nije problem, jer ga necu previse koristiti. Jedino zbog estetske strane sam hteo da bude ukoso (kao na Ibanezima npr.), ali to nije bilo moguce jer su 2 Dankan pota (svaki je duplo veci od EMG pota) i super switch (koji je dosta deblji od obicnog tropolnog switch-a) zauzeli dosta prostora, pa bi zbog tone pota blize ivici ispucao lak (tako mi je receno). Sve u svemu, meni je nabitnjije da sve radi kako treba i da je routing uradjen dobro. E sad, jbg, nije vise tako eleganci, ali sta da se radi. A za markere ne moras da brines, nisam u tom fazonu Edited June 1, 2012 by Џрк
Џрк Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 (edited) Ispada da spamujem, ali ionako se ne pise mnogo po temi. Elem, Edited June 3, 2012 by Џрк 1
Lou Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Dobro je ispalo. Jebeš ga i da je ružna, bitan je zvuk.
BLAGOJE Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 izgleda kao js serija sa tim chrome srafovima u prevodu izgleda kao govnjiv kurac
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Probah cowa i pre vlasnika,gitara je propevala ,ova 7zicana 59 je tolko dobra da i ja razmisljam u mojoj da predjem na pasivu zbog nje\m/ 1
PajatheTrut Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Razmisljam da kupim procesor digitech rp355,uglavnom zato što ima sto tih dzidza-bidza,a i zbog lupera,izgleda mi kao pametniji izbor da kupim jedan procesor za 16ipo hiljada nego da posebno kupujem pedale 8 hiljada po komadu.Ima dosta efekata sto je prednost,a ima i looper,koristim ga uglavnom za kucno muziciranje (vezbanje) a mozda dodjem (Ako Bog da) i u situaciju da mi zatreba na svirci ! Sad mene interesuje ako neko iskusan moze da mi kaze ako slucajno ima iskustvo sa slicnim procesorom da li da pazarim ili da mi da neki savet!
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 PEdale>procesor,svaki procesor>digitech procesor
PajatheTrut Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Mozes li nekako da mi obrazlozis zasto je to tako?
Recommended Posts