PajatheTrut Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Ako ti ej stislo za pedalu, uzmi onaj Boss koji su ti ljudi predlozili. Ja bih pre jurcao neku ozbiljniju gitaru, a drljao drajv sa pojachala, pa tek posle uzimao pedalu. Imam ja para za ozbiljnu gitaru( u stvari fali mi desetak hiljada za ovu lepoticu http://www.mitrosmusic.com/proizvod/12039-Jackson-JS32-Rhoads-w--Floyd-Rose--Rosewood-Fretboard--Inferno-Red--w-Gig-Bag/ ),al ne daju roditelji da se uzima,al jbg,ipak imam samo 15 godina. A meni kazu da sam los gitarista posto im sviram lashed to the slave stick kad mi traze riblju corbu,bajagu i sviram neku improvizaciju u Em Phrygian dominant skali Mozda i uzmem neku bolju za sedamnesto-osamnesti rodjendan.
Џрк Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 (edited) Ne daju ti roditelji? Kakav si ti to metalac? Gde je tu bunt, fuck off stav? Kako kaze ono ona pesma, 'rape your mother, kill your dog' Brzo si se nešto iznervirao, šta bi Džrk trebalo da kaže? Džrk se smeje dok ceka gitaru da mu dodje, a jos vise ce se smejati kad mu bude pala saka. Laughing away Edited June 7, 2012 by Џрк
PajatheTrut Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Vazi bunt,pa ce i ovu gitaru da mi uzmu Meni bolju zviuci-Kill your mother,rape your dog ! 2
Lou Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 (edited) Pajo, kupi ti to, biće kod mene, pa se javi kada budeš želeo da sviraš. Edited June 7, 2012 by Lou
PajatheTrut Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Pa pazi,to u principu nije tako losa ideja,ali nisam siguran da mogu svoju novu gitaru da poverim kozi 1
Vuk Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Evo, moze kod mene, ja ionako imam 7-8 komada, ne bih ej ni svirao, lezala bi pod krevetom
Џрк Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 e, al stvarno nije losa ideja da kupis gitaru, pa da njom upravlja namesnik dok ne postanes punoletan 2
PajatheTrut Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Moze neko da mi objasni sta je to Tube amp i koja je razlika izmedju tog i obicnog,posto vidim da se dosta pominje na klipovima o pedalama
Lou Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 (edited) Pajo, možda ne bi trebao flying V, meni to ne leži. Edited June 8, 2012 by Lou
PajatheTrut Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Zato sto se svira na mudima \m/ Lou,ovo je bilo T-T-T-TOTAL Annihilation!
Vuk Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 (edited) Inache, ne bi se usrecio jeftinim floydom, odma' da znash. Edited June 8, 2012 by Vuk
PajatheTrut Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Kako da dohvatim malim prstom ove vise pragove na E ,A i D zicama dok stojim,ima neko neki savet ili tehniku? Mislis na rucicu,ili na ceo sistem? Rucicu ionako ne koristim.
Lou Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Lou,ovo je bilo T-T-T-TOTAL Annihilation! Jes', neka on svira na mudima, ja ću SA mudima.
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Tako mlad a vec yumetalac hahha pajo tehnicki death metal nemozes da sviras na mudima sem ako nisi metar i sheszdeset da ne dobijes carpal tunnel 1
PajatheTrut Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Ja hocu da sviram komercijlni thrash Moze neko da mi kaze koji meni adapter treba za pedalu(ako moze da mi da link sa mitrosa ) ,i jel mi dosta jedan posto 'ocu da uzimam 2 pedale
BLAGOJE Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 brate ili trolujes ili toliko neznas da nema sanse da neko ima zivaca da ti to sve kuca.guglaj i sam malo. a za nesu i ostale det metalce za siromasne:PUSI GA 2
Vuk Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 (edited) Zlatni standard medju pedalama je 9V. U zavisnosti od jachine elektrichne struje koja se meri u amperima, znacesh koliko pedala jedan adapter moze da podnese (prochitash na pedalama koliko im treba, pa sabiraj). Postoje pedale koje retardirano rade na 14 V, 12 V, 18 V... ali su retke. VAZDA PRED SOBOM BLAGOJA VIDIM Edited June 9, 2012 by Vuk 1
Џрк Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Da. Samo bih se na to dovezao da je bitno da uzmes kvalitetan ispravljac, da ne bi sprzio pedale. Uzmi onaj Boss-ov od 500mA, mada kosta dosta, 3500. Sa njim otprilike mozes da furas 3 ili 4 pedale, ali ti treba i razdelnik da ti neko uradi (kada budes imao vise pedala). Mozda je najbolje da prvo njega uzmes i 1 pedalu. Kad budes imao recimo 3, uzmes onaj Bossov manji pedalboard, i on sam u sebi ima razdelnik za struju, samo u njega ustekas adapter. 1
Recommended Posts