Anarki StarScream Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 ja sam mog behringer ultrabass bx 600 od 60 W platio 7000 dinara kupio sam ga u mitrosu u Novom Sadu pokupio sam ga i pobegao iz radnje i nikada se vise nisam vratio a zanimljiva cinjenica je da isti model samo od 20 W kosta 17000 dinara a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Za te pare?HOcesh da kazhesh da je sranje ali za 250-300 Evra je medju boljima... Nisam rekao da je sranje...mislio sam da kazem da je najbolja gitara za pocetnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Pa ti mora da radish u Mitrosu?Znachi Yamaha je Ok za pochetnike? Ne radim u Mitrosu ali imam coveka koji mi iz Nemacke ekstra jeftino nabavlja opremu...a sto se tice Yamahe...Pacifica ti je ubedljivo najbolja gitara za te pare... za koliko mi nabavis behringer vamp-2? ) Ti to pitas ozbiljno ili se zajebavas...inace POD ti je bolji a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 pitam ozbiljno pod uslovom da je ponuda ozbiljna )) nemam pare za pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 Ajde pitacu coveka...nego reci mi koliko kosta Vamp-2 u odnosu na Pod?...pitam zato sto ako nije velika razlika u ceni mozda uspem da iskombinujem da ga dobijes za iste pare kao Vamp-2 ...trazicu mu da nam da popust...ja sam vec narucio neka sranja za sebe a ortak je narucio Korg AX100G...pa ako se i ti prikljucis nagovoricu ga da nam smanji cene 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 sta znam, vrlo rado ako mi ponudis prihvatljive cene (tj on ne ti ) sto se tice vamp za cenu pod, tesko...: cena(pod v2.0)/cena(vamp 2) = 1.7 to je odnos na www.music123.com i vervatno u ostalim prodavnicama sirom sveta, koliko je odnos kod nas, to ne bih znao ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 hehe marty mozda ima sanse za popust posto bi i ja uzeo kako sto znas.... vec sam dobio neke pare tako da cu 99% uzeti gitaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Of Dissipation Posted December 23, 2003 Report Share Posted December 23, 2003 E sad cu vam ja reci posto je sta....U slucaju da taj lik donosi sve to iz musik-produktiv (a verovatno da donosi posto to valda vazi za najvecu prodavnicu muzicke opreme u € i njih 500 odavde dovlace robu odande), cena V-amp 2 je oko 140€, a POD ti je negde 300 i kusur....Uostalom proverite na www.musik-produktiv.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted December 27, 2003 Report Share Posted December 27, 2003 pitanje moje glasi koliko je dobra boss-ova pedala metal distortion(to je naziv pedale) i jedan mali komentar:marty KE3 serija je odlicna cak i made in japan uostalom pravi marty je svirao na made in japan ali ja isto tako preporucujem js seriju ima sada u mitrosu za 280-300 eur. isto tako garantujem za rg 570 ibanez pozdrav!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted December 27, 2003 Report Share Posted December 27, 2003 gitara koja u mitrosu kosta 300evra da valja? )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada Jet Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Ajde da izvrshimo napad na MItros spalimo ga i uzmemo gitare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 ne bi imali neke koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Jeeeeeeeebote 300 eura za pedalu???? :? :? Mitros bas dere!!!!Ja sam za da ga spalimo i opljackamo!!![/code] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Je l' ima kod nas da se nadje Marshall MG15CD ? I ako ima, kol'ko para ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 sharky: radi se o gitari, ne pedali mr. torture: ima u sky... ili ih je bar bilo, ne znam sada... takodje nisam siguran dal koji mg15... J&D gitare (bela, crna, sunburst) i Marshall pojacala dobijate na poklon kabl i popust od 50 eur J&D + MG10 = 185 eur J&D + MG15 = 240 eur J&D + AVT50 = 525 eur dakle imaju, al nije u spisku pod pojacalima... serem im se u sajt... e da, kad smo vec pricamo o zoomu i domacim prodavnicama PONOVO NA LAGERU!!! Najprisutniji procesori na svim svetskim binama link vodi ka strani: http://www.skymusic.co.yu/muzicki_instrume...707iiguitar.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted December 29, 2003 Report Share Posted December 29, 2003 e da kad smo vec kod marshalla mg ) zanimaju me mg30 i mg50, sa efektima ili bez... jel neko probao?utisci? koje su cene ovde...? polovni me vise interesuju ali nikad nisam video u oglasima da se prodaje neki... i kolko ima smisla pazariti recimo 30-icu ukoliko se nece koristiti iskljucivo u sobi (sobzirom da je 30w i 10" zvucnik)... pedeseticu sam probao pre oko pola godine i kolko se secam (a posto sam senilan ;P) zvucala je odlicno i glasno ) bilo ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 Ajde pitacu coveka...nego reci mi koliko kosta Vamp-2 u odnosu na Pod?...pitam zato sto ako nije velika razlika u ceni mozda uspem da iskombinujem da ga dobijes za iste pare kao Vamp-2 ...trazicu mu da nam da popust...ja sam vec narucio neka sranja za sebe a ortak je narucio Korg AX100G...pa ako se i ti prikljucis nagovoricu ga da nam smanji cene 8) Jel' neko jos svirao na ovom Korgu 100G? Ja ga imam nekih godinu dana i cini mi se ok, ali ja nisam nesto mnogo eksperimentisao sa njim pa me zanima da li je neko naisao na neku ozbiljniju manu, osim kako se meni cini da nema dovoljno "jake" distorzije. Mislim, neke je bas tesko napraviti da zvuce dovoljno cvrsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRVuk Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Imam Pacificu 120S oblik telecaster H-H, i Pacificu 112S H-S-S strat oblika, obe su u prelepom prirodno drvo finishu, stvarno izuzetnog kvaliteta za povoljnu cenu.Kupljene su pre manje od godinu dana i nisu puno svirane. Posto mi je jedna trenutno visak prodaje se.Takodje nudim pojacalo Fender Frontman 25R najbolje pojacalo za vezbu i manje svirke za svoju cenu. Jos ako nekom treba izuzetan profi procesor Digitech RP-2000 nudim i to. Nabavio bih polovan ZOOM 707 ili slican jeftiniji. 064/6127538 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Digger Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Imam jedno pitanje za vas! Da li je vazno kojom trzalicom sviras? Meni se cini da je sa nekim trzalicama mnogo lakse svirati skale! Ja na primer sviram sa "Jim Dunlop Jazz 3" iako sviram Heavy metal !!! :? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Ovde manje vise svi sviraju sa Jazz III trzalicama... Razlika je samo u velicini , svakom po meri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Digger Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Nije brate ali stvarno je jednostavnije da sviras sa malom trzalicom!!!! Makar po meni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivan88 Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 e vidis njemu je i ona najveca mala (XXXXXXXXXXL bese? izgubio sam na probi malu jazz III i idem odam sutra da je kupim mnogo je gotivnija od velikih (i crvene i crne!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 E sad cu vam ja reci posto je sta....U slucaju da taj lik donosi sve to iz musik-produktiv (a verovatno da donosi posto to valda vazi za najvecu prodavnicu muzicke opreme u Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lightrider Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 e vidis njemu je i ona najveca mala (XXXXXXXXXXL bese? izgubio sam na probi malu jazz III i idem odam sutra da je kupim mnogo je gotivnija od velikih (i crvene i crne!) A gde to ima da se nabavi???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted January 5, 2004 Author Report Share Posted January 5, 2004 Kod Marica u Deligradskoj, na primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts