Jimmi Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Dean djitre je preashio i Dimebag, a i momci iz Triviuma a i Jerry Cantrell
J.J.Jesa Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Evo moje nove `prinove` al sam pismen....
kaznjavator Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 imam jedno pitanje: kupujem pretpojacalo, a problem je sto moje sadasnje pojacalo nema FX loop tako da ne mogu da iskoristim power-amp od pojacala. Samim tim sam primoran ili da kupim novo pojacalo ili da u moje pojacalo ugradim taj FX loop. Sada moje pitanje je ko radi tu modifikaciju pojacala (u pitanju je JCM 800 bass seria) i ako neko zna kontakt bi bio pozeljan? Ili je mozda bolje da kupim pojacalo koje vec ima FX loop?
Draža Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Da li je neko mozda uporedio ove dve pedale: behringer tu100 boss tu2 u pitanju su stimeri
Vuk Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 ne znam kakvi su kad se uporede, ali bih u 100% sluchajeva uvek ishao na boss varijantu
Shix Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 (edited) Da li moze neko da mi kaze gde mogu da kupim ovu plocicu za el.gitaru? Hitno mi je ali nisam iz BG-a tako da cu reci drugaru da mi kupi i posalje na bus. http://elderly.com/images/accessories/GEPT/JP020.jpg Edited April 28, 2007 by Shix
jelchica Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva Btw, josh uvek ne umem da sviram git.
R_a_S_a Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva Btw, josh uvek ne umem da sviram git. Imas u Mix-u Astere za 160 jevreja ili neke slicne pare a dobijes i pojacalo uz nju i kofer. Ako budes uzimala vodi nekog ko svira gitaru i dobro se razume (pun BG gitarista ) Te Yamahe su ok koliko ja znam,mada dobar gitarista i na bi metli svirao dobro-ovo cisto figurativno!
Mr. Smarty Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 (edited) Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva Btw, josh uvek ne umem da sviram git. Moja topla preporuka za Pacifiku! Definitivno najbolja gitara u tom cenovnom rangu To je bila moja prva gitara, jos uvek je imam i nista joj ne fali... EDIT Niposto nemoj kupovati Aster...osim ako ti zimi ne zafali drva Edited April 30, 2007 by Marty F
_NeSa_ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 DisAster ne preporucujem ni ja,Pacifica je skroz na mestu...ali moras posle da joj ugradis neki Di Marzio magnete i killswitch, da bi bila burzujka
Tomislav Sawyer Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 DisAster ne preporucujem ni ja, DisAster Pacifica +1. Kulturna gitara.
Џрк Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 (edited) Ako bi neko mogao da mi pomogne... Kupila bih gitaru elektrichnu, do jedno 230e. Bacih oko na jednu u Mitrosu - Yamahu, sa popustom je bash 230e, mislim da je iz serije pacifica al jebaga kad ne pogledah tachnu oznaku Koji li je najbolji pazar za te pare? Novu bih uzela, kad mi je vec prva Btw, josh uvek ne umem da sviram git. Ja ti preporcujem tu Pacificu, ili Ibanez GSA60. Ovu drugu imam ja, ugradio sam bolji magnet i sljaka totalno pristojno, sustejn je dobar. Naravno, tremolo sam "zakljucao", jer kod tih jeftinijih nije ni za go 'rac. Ja mislim da ti izbor pada samo na ova 2 modela, ostali su shkr. Edited May 1, 2007 by Heavy jerk
jelchica Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ja ti preporcujem tu Pacificu, ili Ibanez GSA60. Ovu drugu imam ja, ugradio sam bolji magnet i sljaka totalno pristojno, sustejn je dobar. Naravno, tremolo sam "zakljucao", jer kod tih jeftinijih nije ni za go 'rac. Ja mislim da ti izbor pada samo na ova 2 modela, ostali su shkr. Beshe neki Ibanez GRG170bk (isto sa tremolom ), i on mi je u uzem izboru... Definitivno pravim josh jedan obilazak radnji sa nekim gitaristom... Hvala svima na pomoci Jaoj, jedva chekam da kupim
Jellybelly Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ja ti toplo preporucujem Pacificu. Iz licnog iskustva znam da je gitara sasvim korektna i da stvarno moze dobro da sluzi.
Duke Of Borca Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Moj glas takodje pacifici, mozes je naci vrlo povoljno polovnu, sto je po meni i dobra stvar
Шарки Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ево да се и ја прикључим. Пацифика је сасвим ОК, е'о, мој гитариста је има и сасвим добро ради посао, чак и изгледа јако лепо.
Jamie Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Zelela bih da kupim elektricnu gitaru, ali nisam nikakav strucnjak... A ne poznajem nikoga ko svira ili se bar malo razume, pa se nadam da ce ovde neko moci da mi pomogne... Videla sam na netu Hamer Standard u Mix Music-u, ali nemam pojma da li valja... Unapred hvala!!! http://www.mixmusic-company.com/
Шарки Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ја ништа не бих купио од фирме која има Банета Јелића на првој страни. Иначе, Пацифика је најбоља гитара у нижој класи тако да ти сви ми одавде то препоручујемо.
Tomislav Sawyer Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Necu se prikljuciti pljuvanju hamera. Svirao sam jedan sunburst koji je bio sasvim ok.
Џрк Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Beshe neki Ibanez GRG170bk (isto sa tremolom ), i on mi je u uzem izboru... Definitivno pravim josh jedan obilazak radnji sa nekim gitaristom... Hvala svima na pomoci Jaoj, jedva chekam da kupim A ne, ne uzimaj taj Taj ima kvazi floyd, krshkrshkrsh. :krsh:
Tomislav Sawyer Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Zaobidji tog ibaneza ako ti ne zapadne bas jako. IMHO nikakav je.
Trooper_srbija Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Beshe neki Ibanez GRG170bk (isto sa tremolom ), i on mi je u uzem izboru... Definitivno pravim josh jedan obilazak radnji sa nekim gitaristom... Hvala svima na pomoci Jaoj, jedva chekam da kupim ok je ta gitara imam je 3 godine, solidna je bila za cenu koju sam platio, dobar vrat, solidni magneti a za tremolo pa koga briga za jebeni tremolo iskreno samo OFR i egde pro mogu da se nazovu tremolom sve ostalo je imitacija koja nicemu ne sluzi... a i sta ce tebi tremolo
Guest shan-doo Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Moze li mi neko reci nesto o Rubinovim gitarama-pola ljudi nije ni culo za njih... Fora je u tome sto san kupio polu akusticnu-Rubinovu staru ko zna koliko(preko 30leta ) i zeleo bi da znam vise o njoj... inace u odlicnom stanju je i dobro zvuci,cist zvuk,.. pozzz!!!!
Recommended Posts