mar1782 Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Procesor zoom 9050, 200 kanala za memorisanje boja, chorus,reverb,delay,compresion,octave,flanger,overdrive, distorzija su samo neke od boja koje poseduje, midi izlaz, izlaz za slusalice i expresion pedalu. cena (100eur.) slika: http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=rzt34o...0&y=-4ehuug Elektricna gitara kopija fendera stratokastera Solton, super odradjeno see picture...... http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=rzt34o...;x=0&y=-r2f zvati da info svakog radnog dana od 14h na mob. 064-292-3335 MAKI
Tyler Durden Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 nema potrebe da kacis isti oglas na dva mesta. ostavio si ga vec u prodaji, ovo ti je tema za pitanja i odgovore u vezi opreme. moderatori, vreme je za vas...
Black Diamond Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 da li postoji nacin da svoju gitaru ucinim tigrastom? jel imaju kod nas oni neki stikeri tipa "obuci gitaru" ako kontate sta hocu da kazem? sori ako je ovo stjupid pitanje....
Chile Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 da li postoji nacin da svoju gitaru ucinim tigrastom? jel imaju kod nas oni neki stikeri tipa "obuci gitaru" ako kontate sta hocu da kazem? sori ako je ovo stjupid pitanje.... Mozes da je nacinis tigrastom ako odes kod nekog majstora koji pravi gitare i das mu da ti je ofarba i upropasti ti je i jos ti uzme brdo love za takvu zelju. Ne moj to da radis.
Black Diamond Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Mozes da je nacinis tigrastom ako odes kod nekog majstora koji pravi gitare i das mu da ti je ofarba i upropasti ti je i jos ti uzme brdo love za takvu zelju. Ne moj to da radis. da... pa radije bi ja sama to uradila a i neam brdo love
Chile Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 da... pa radije bi ja sama to uradila a i neam brdo love Onda uzmi neku farbetinu i prioni na posao, izgledace odvratno ali ako te to uciniti srecnom samo napred
Secracon Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 da li postoji nacin da svoju gitaru ucinim tigrastom? jel imaju kod nas oni neki stikeri tipa "obuci gitaru" ako kontate sta hocu da kazem? sori ako je ovo stjupid pitanje.... Sad ja govorim za Novi Sad, ali pretostavljam da u Beogradu ima još više opcija, i da je i jeftinije samim tim. Evo kod nas postoji firma "NS Plakat", koji doslovce štampaju bilo šta na bilo šta. Cena je 50 evra po kvadratnom metru za te zajebanije stvari. Doneseš sliku i printabilnu površinu, dogovoriš se koja varijanta bi bila najbolja, i eto ti tigraste farbe. Provereno znam da rade i drvo, i to čak na više načina. Na tebi je jedino da im ušteediš posao i sebi pare i da nađeš/nacrtaš dezen. Cheerz!
Black Diamond Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Sad ja govorim za Novi Sad, ali pretostavljam da u Beogradu ima još više opcija, i da je i jeftinije samim tim. Evo kod nas postoji firma "NS Plakat", koji doslovce štampaju bilo šta na bilo šta. Cena je 50 evra po kvadratnom metru za te zajebanije stvari. Doneseš sliku i printabilnu površinu, dogovoriš se koja varijanta bi bila najbolja, i eto ti tigraste farbe. Provereno znam da rade i drvo, i to čak na više načina. Na tebi je jedino da im ušteediš posao i sebi pare i da nađeš/nacrtaš dezen. Cheerz! hej to je dobra ideja, nikad mi ne bi palo na pamet... povericu znam par mesta gde bi to mozda bilo izvodljivo, thanks
Wolflord Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ljudi kako mogu da fixiram floyd, necu da mrda, ocu da glumi fixni bridge! Sa cime to mogu da ga zaglavim i gde to mogu kupiti?
Bloody Satara Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) Skineš žice, pa staviš tri novčića ispod floyda, i sve vratiš da bude ko pre. Po potrebi možeš da izvadiš jednu oprugu. I naravno, top lock ti je tada nepotreban, i možeš da ga skineš. Edited October 28, 2007 by Bloody Satara
Генеральный Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 ћао, ја сам овде нови. јел може флојд да врати кусур од 10 кинти у папиру?
Wolflord Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 hej to je dobra ideja, nikad mi ne bi palo na pamet... povericu znam par mesta gde bi to mozda bilo izvodljivo, thanks Ljudi ozbiljno, jel ima nesto sto moza da mi odradi posao, ali bez ikakvog budzenja? Cuo sam da ima nesto, ne znam ni kako se zove, ali da ta stvarcica sluzi za fixiranje floyda. Pomagajte!
ogisha007 Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Imash Tremol-No. Tremol-No S njim mozes da podeshavash tremolo iz floating moda u hardtail ili dive-only, a menjanje modova traje po nekoliko sekundi. ...a mozes ga naruchiti odavde: http://www.thomann.de/gb/allparts_tremolno.htm ...Ali ipak kontam da je neka fora sa komadom drveta/par novcica daleko jeftinija i pogodnija za nashe uslove. Provereno sa moje strane, radi sasvim lepo Edited October 29, 2007 by ogisha007
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Samo bro sto si povraco na gitaru?
ogisha007 Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Samo bro sto si povraco na gitaru? Edited October 29, 2007 by ogisha007
Генеральный Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Imash Tremol-No. ? http://k43.pbase.com/g3/54/474354/2/52831195.0504060006.jpg
ogisha007 Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Necu ni pokusavati da shvatim sta je pisac hteo da kaze, zabolece me glava
Генеральный Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 овај мој ''тремол ноу'' је у стању да блокира тремоло на две гитаре. истовремено.
Wolflord Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Imash Tremol-No. Tremol-No S njim mozes da podeshavash tremolo iz floating moda u hardtail ili dive-only, a menjanje modova traje po nekoliko sekundi. ...a mozes ga naruchiti odavde: <a href="http://www.thomann.de/gb/allparts_tremolno.htm" target="_blank">http://www.thomann.de/gb/allparts_tremolno.htm</a> ...Ali ipak kontam da je neka fora sa komadom drveta/par novcica daleko jeftinija i pogodnija za nashe uslove. Provereno sa moje strane, radi sasvim lepo He he... Hajtek princip! Hvala! Ovo bi i moglo da pomogne, ako ne nadjem onaj trmolo No. Mada koliko znam, kod nas to nema da se kupi. Tako da... moram prihvatiti ovu varijantu.
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Necu ni pokusavati da shvatim sta je pisac hteo da kaze, zabolece me glava Pazi ako imas dve onda je bol i opasna stvar
Wlad Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Gde mogu da nadjem 12AX7 lampe solidnog kvaliteta?
Dersu Uzala Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ei Nis brate. Jedne od najjacih ikada, mada je QC malo popustio 'posle rata'. Mesa Boogie su ih godinama koristili. I to u Mk IIC+, alo.
Recommended Posts