Imenjak Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 sta mislite o pojacalima: marshall vs 2000 avt 50 h i marshall mg 100 hdfx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 svirao sam avt50 al ne head... nikako mi se nije svidelo (sto ne znaci da je lose...) idi do mega musica, imali su malo mesa od 60w cinimi se, cena sitnica... dal 1300e Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 black jesus! za to sto oces uzmi metal zone 2 mnogo je dobra za to sto oces! ok brate hvala,definitivno kupujem metal zone. E meni se ovi mali marshali mnogo svidjaju,razmisljam cim skupim pare da uzmem jedan,neko kolko $ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Cela MG serija je nevidjeno sranje...a ovo gore nisam svirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 E covek posto se ti ocito dosta razumes u gitarice,sta mislis o Jacksonovim strelama koje se prodaju u mitrosu?Uzgred nisam mislio da te smorim pa ako bi bio ljubazan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 ok brate hvala,definitivno kupujem metal zone. E meni se ovi mali marshali mnogo svidjaju,razmisljam cim skupim pare da uzmem jedan,neko kolko $ ? uzmi mali marshall od 15W koji ima samo reverb od efekata i to mg seriju.... ne slusaj marty-ja sto se toga tice.... to je mnogo dobro pojacalo (malo) kada bih ja kupovao malo pojacalo uzeo bih bas to.... i da kosta oko 140 eura, mrzi me da pretvaram u dolare! poz! Cela MG serija je nevidjeno sranje...a ovo gore nisam svirao ma nisu!.... pa ja sam svirao mg 100 glavu i nije nista spec a nije ni losa... mislim za tranzistorca je ok! a ako ne budem nasao jebeni i prokleti jcm 800 mooracu da pazarim jedno od ova dva! poz marty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 (edited) Pa AVT je super ...ali MG nikako ...vredi duplo manje nego sto kosta Edited June 28, 2004 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 E covek posto se ti ocito dosta razumes u gitarice,sta mislis o Jacksonovim strelama koje se prodaju u mitrosu?Uzgred nisam mislio da te smorim pa ako bi bio ljubazan... Ako je pitanje bilo upuceno meni da odgovorim...Jackson su najbolje gitare za metal...kraj price...e sad nisam dugo bio u Mitrosu tako da ne znam sta trenutno imaju...ali ako se bilo ko od vas bude odlucivao sa kupovinu gore pomenutih gitara neka obavezno ali obavezno pogleda da li je gitara napravljena u Japanu...jer ove druge (India,Kina) ne vrede ni 100 eura ...naravno USA je uvek najbolji izbor ali kosta...sve u svemu jedina mana kod Jackon-ki su potenciometri...jer su vrlo loseg kvaliteta tako da je zamena neminovna...i to u vrlo kratkom periodu...nadam se da sam bio od koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 E meni se ovi mali marshali mnogo svidjaju,razmisljam cim skupim pare da uzmem jedan,neko kolko $ ? U toj klasi (malih tranzistorskih pojacala) Fender je neuporedivo bolji od Marshall-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Ako je pitanje bilo upuceno meni da odgovorim...Jackson su najbolje gitare za metal...kraj price...e sad nisam dugo bio u Mitrosu tako da ne znam sta trenutno imaju...ali ako se bilo ko od vas bude odlucivao sa kupovinu gore pomenutih gitara neka obavezno ali obavezno pogleda da li je gitara napravljena u Japanu...jer ove druge (India,Kina) ne vrede ni 100 eura ...naravno USA je uvek najbolji izbor ali kosta...sve u svemu jedina mana kod Jackon-ki su potenciometri...jer su vrlo loseg kvaliteta tako da je zamena neminovna...i to u vrlo kratkom periodu...nadam se da sam bio od koristii Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 U toj klasi (malih tranzistorskih pojacala) Fender je neuporedivo bolji od Marshall-a gresis, 15w marshall i 15w fender ne mogu da se porede! marshall ima mnogo lepsu distorziju od fenderove koja je apsolutno sranje! a sto se ostalog tice slicni su jer im efekti oboma nisu losi! da ja kupujem malog tranzistorca uzeo bih bas mg seriju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Pa AVT je super ...ali MG nikako ...vredi duplo manje nego sto kosta jesi li tu pritom mislio na onu glavu koju sam pokazao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 gresis, 15w marshall i 15w fender ne mogu da se porede! marshall ima mnogo lepsu distorziju od fenderove koja je apsolutno sranje! a sto se ostalog tice slicni su jer im efekti oboma nisu losi! da ja kupujem malog tranzistorca uzeo bih bas mg seriju! Pa nisam mislio bas na tako mala pojacala...u tom slucaju je vec svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 jesi li tu pritom mislio na onu glavu koju sam pokazao? Cela AVT serija je super...ali ja bih pre uzeo neki combo kao sto ima Dushan nego glavu i kabinet...nego jesi li razmisljao o Mode Four-u...to ti je takodje super Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 E a kakvo misljenje imate o Aria gitarama kakav je kvalitet,ja mislim da kupim MAC 57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Koliko para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 nego jesi li razmisljao o Mode Four-u...to ti je takodje super sta to bese podseti me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 he he... evo ga.. imam ja para za to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Pa AVT je super ...ali MG nikako ...vredi duplo manje nego sto kosta hehe moje iskustvo je bas obrnuto ... no dobro... svar ukusa (zar ne?) a i ovo za jacksona... sto bre trujes ljude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 (edited) Jer za MG ili za AVT? Jackson Konza ...ali ipak Ibanez forever Edited June 29, 2004 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Koliko para? 180 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 E sta je bolja kombinacija: Bossovi Mt2 i Gt6 Digitechi Metal Master i Gnx 4 sad sam pri $ pa neznam sta cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Cela AVT serija je super...ali ja bih pre uzeo neki combo kao sto ima Dushan nego glavu i kabinet...nego jesi li razmisljao o Mode Four-u...to ti je takodje super mode four super...???jeli momce jel si ti svirao to pojacalo mozda...???vece tranzistorsko govno u zivotu nisam probao...prejako...sto se suve vataze tice...a od onog "tona cigala" zvuka nista...preskupo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 U toj klasi (malih tranzistorskih pojacala) Fender je neuporedivo bolji od Marshall-a tacno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 mode four super...???jeli momce jel si ti svirao to pojacalo mozda...???vece tranzistorsko govno u zivotu nisam probao...prejako...sto se suve vataze tice...a od onog "tona cigala" zvuka nista...preskupo... Nisam ga svirao ali sam ga cuo u Sky Musicu...najbolji hibrid koji sam imao prilike da cujem ...dobro jeste heavy do bola ali meni se to dopada...bolji je u svakom slucaju od AVT-a i MG-a zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts