darijus Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Nisam ga svirao ali sam ga cuo u Sky Musicu...najbolji hibrid koji sam imao prilike da cujem ...dobro jeste heavy do bola ali meni se to dopada...bolji je u svakom slucaju od AVT-a i MG-a zar ne? hehe..sto volim taj izraz hibrid...to je ala manson zvuk...pa ako volis onda dobro...ali i dalje stoji da je pojacalo vredno bejzbol palice... ...za tu avt i mg ne znam...jel su oni deciji boksovi u sky-ju mg serija...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 (edited) Pa ono volim ali ne nesto preterano...Dushan je rekao jednom priklikom da ti hibridi zvuce kako treba tek kada se "otpanje" do daske i ja sam mislio da su sranje dok ih nisam testirao kako treba...a i s'obzirom na to koliko kostaju savim su Ok ...ali opet bih pre uzeo bilo koje "all tube" pojacalo nego nekog hibrida...jebiga kad sam zatucan ...doduse vec imam jedno ali ne moze da skodi ...i da ti mali Marshall-i su MG serija Edited June 30, 2004 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Pa ono volim ali ne nesto preterano...Dushan je rekao jednom priklikom da ti hibridi zvuce kako treba tek kada se "otpanje" do daske i ja sam mislio da su sranje dok ih nisam testirao kako treba...a i s'obzirom na to koliko kostaju savim su Ok ...ali opet bih pre uzeo bilo koje "all tube" pojacalo nego nekog hibrida...jebiga kad sam zatucan ...doduse vec imam jedno ali ne moze da skodi ...i da ti mali Marshall-i su MG serija a ti sve slusas dushana...???sala naravno...ne pada mi na pamet da dovodim njegovu ekpertizu u pitanje...medjutim imas jedan problem...MODE FOUR NE SMES DA OPTANJIS...BAR NE U ZATVORENOM...jer ima nekih 250w ako se dobro secam...ubija koliko je jak...napravice ti sarme od bubnih opni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Pa nije on mnogo jak...to ti je ipak hibrid...nije on nista mnogo glasniji od nekog 100W lampasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 jer ima nekih 250w ako se dobro secam...ubija koliko je jak...napravice ti sarme od bubnih opni... jos gore 350W! - glava a ona kutija je 400W i to kida tako glasno da mishevi beze iz sky-ja glavom bez obzira! Pa nije on mnogo jak...to ti je ipak hibrid...nije on nista mnogo glasniji od nekog 100W lampasa prejak je! toliko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Of Dissipation Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 E ovako... Ima li neko ikakva iskustva sa pojacalima marke HH? Naleteo sam na jednu varijantu tog pojacala. U pitanju je combo varijanta, sa dve dvanajstice. Pojacalo je od 100W... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 ...da nije u pitanju mozda H&K? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Of Dissipation Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Ne, nego HH. Ima review na Harmony central EVO GA al slabo ima onih koji ga poseduju, a i necu da verujem bas svemu sto kazu tamo... Navodno je dobra marka al se vise ne proizvodi...pa je podrska malo losija, tj. NIKAKVA od strane proizvodjaca,a na netu se slabo mogu naci neke informacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridge Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Ja sam svirao nekoliko puta HH pojacalo isto combo 100w i iskreno nisam se nesto odusevio mislim radi ima dosta opcija al nikako nisam mogao da isteram zvuk koji mi je trebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Ljudi imam ZOOM 707 II , i dvoumim se da li da ga prodam i kupim Boss Metal distorzijicu ili Ibanez Smash Box ili Neki Fuzz Box sa Dunlop Wah-Wah Cry Baby Cry pedalom i nekom Chorus Pedalom Ili da ga zadrzim Aj ljudi hitno mi pozurite sa sugestijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey982 Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 zna li neko gde moze da se popravi processor? svirao sam, nestalo je struje i vrisnuo je.......HEEEEEEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Koji procesor je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey982 Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 manje poznata marka......DOD 4....ima 4 pedale, ne je losh, samo se sjebo posle prwog nestanka struje (cenim da bi tako prosla i vecina mnogo boljih procesora). zna li neko neki servis procesora ili nekog ko privatno radi sa tim stvarima, ali da je u bg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 16, 2004 Author Report Share Posted July 16, 2004 Beri kožu na šiljak. Zavisi šta je crklo. AKo se radi o nečemu banalnijem, neki elektronski servis može da sredi stvari, ako je riknuo neki čip, možeš da baciš ili pošalješ na opravku napolje. Na tvom mestu bih verovatno prošetao do Marića i raspitao se da li servisiraju i takve stvari, a ako ne, onda vrlo moguće znaju ko to radi u gradu. Ja se nešto ne bakćem procesorima tako da nisam u toku sa tim ko opravlja. I btw, DOD je poprilično poznata marka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Ej i meni je par puta nestajalo struje al mi nista ne fali ( mislim na opremu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey982 Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 ma kod Marica sam ga i kupio.....odneo sam ga da vidi sta je u pitanju i rekao je da je vrisnulo neko kolo (dal strujno, ili neko drugo nisam siguran)... postoji li resenje ili ipak moram da se pomirim sa tim da vise nemam procesor i koju alternativu (do recimo 150-200e) preporucujes? p0zdraw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 20, 2004 Author Report Share Posted July 20, 2004 Ne kapiram... Ako su ti ga prodali, a pod garancijom je, pretpostavljam da bi ti ga zamenili. Ako nije pod garancijom, onda su opet oni ti prvi koji ako znaju šta ne valja znaju i ko može da ti to sredi. Dakle, šta su ti tačno rekli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 tako je to kad se ne koristi zastita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey982 Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 pa rekao je da trenutno nema tog dela koji meni treba....cini mi se da je pomenuo elektricno kolo ili nesto slicno. inace, processor je polovan (dakle, komisiona prodaja) i NEMA GARANCIJE (... btw. pokusacu u nekom elektroservisu....mozda ipak ima spasa.....HWALA NA SAWETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 tako je to kad se ne koristi zastita... Ti matori perverznjaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 e mozda sma pogresio topic ali ne znam gde drugde ovo da pitam verujem da je neko imao ili ima zoom i moze li mi pomoci da napravim neke dobre patcheve.... npr neki dobar za metallicu, neki za maiden, i neki npr Satriani - Crush Of Love. naravno ne moze se napraviti ISTO, ali slicno makar moze! nadam se da cu dobiti pomoc! fala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Imas mali milion sajtova...proceprkaj po google-u malo ...ali najbolje bi ti bilo da se malo sam "igras" sa tim...posle zna da bude korisno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 pa rekao je da trenutno nema tog dela koji meni treba....cini mi se da je pomenuo elektricno kolo ili nesto slicno. inace, processor je polovan (dakle, komisiona prodaja) i NEMA GARANCIJE (... btw. pokusacu u nekom elektroservisu....mozda ipak ima spasa.....HWALA NA SAWETU Ako je samo u pitanju električno kolo, onda možda i nije frka. Naravno ako te maestro elektroničar ne odere verujem da je neko imao ili ima zoom i moze li mi pomoci da napravim neke dobre patcheve.... npr neki dobar za metallicu, neki za maiden, i neki npr Satriani - Crush Of Love. naravno ne moze se napraviti ISTO, ali slicno makar moze! nadam se da cu dobiti pomoc! fala unapred! To sve toliko zavisi od pojačala u koje se bodeš da stvarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 jos uvek nisam nasao za zoom 606.... moze li mi neko pomoci? ako neko zna neki sajt neka ga okaci ovde. pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_ Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 isto je ko za zoom 505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts