Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gobline, evo ti još jedan predlog.

216221.jpg

Career gitara je u pitanju. U NS se prodaju u nekoj novootvorenoj prodavnici u centru. Prilično su jeftine, možda je nekih 15000 dinara. Taman za ostatak para kupiš jedan dobar bidge magnet.

Evo još nekih modela http://www.careerguitars.de/stageLP.htm

Posted (edited)

Sta mislite o Boss-ovom procesoru GT8 za kucnu upotrebu?!

Imam samo Overdrive na Marshall-ovoj glavi i malo me smorio zvuk..

Ili bolje da kupim gitaru Gibson Explorer?! :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Pa pazi, taj Boss (ili GT-6, ali GT-8 je valjda njegov naslednik) su Opeth i Katatonia vukli po turnejama (kapiram da to dovoljno govori kakav je procesor) koliko se sećam. Videh jedan u Mega Musicu pre jedno mesec dana, ali sam se ja ipak odlučio za pedale. ;) Mislim da ga ima neko od ovih forumskih gitarotepača pa sačekaj da ti se jave. ;)

Posted

GT8 je naslednik GT6, ali je 6-tica mnog, mnogo bolja!!! Zeznuli su neke stvari kod 8-ice, i nikako je ne kupuj, nikada posle neces moci da je prodas. Pogledaj cene po netu, recenzije, i sve ce ti biti jasno

Posted (edited)

A koliko mu se krece cena? Samo orijentaciono, posto uopste nemam predstavu koliko je.

I jos jedno pitanje: Koliko se krece cena Vox-u AC30?

Edited by Piper...
Posted
Pitanje je koje zvucnike ubaciti, celestion bi bio najpozeljniji izbor jer se najbolje slaze sa marshall-om, ali koji model? Ja sam se razmisljao izmedju Vintage30, G12-75t ili G12-100t. Da li stavljati sva cetiri ista ili kombinovati? Neki predlozi?

Zavisi od ukusa. I koji zvuk zelis da postignes. V30 greenbacks generalno ne omanjuju, pogotovu u Mesa Boogie kutijama, za Hiwatt ne znam licno. Should be alright. Bilo kako bilo, ako kombinujes zvucnike, samo se kombinuju 2+2. Ne 2+1+1, ili 3+1 ili 1+1+1+1.

Posted (edited)

Pa ako je jeftin da uzmem taj GT8 polovan :) :) Ne bih bas rekao da je sranje..

GT-10 je mnog kinte.

Moze li da se nadje nesto dobro do 200e?!

Edited by Nazzgul
Posted
1. Ako si mislio da naručiš gitaru upirući prstom u Epiphone katalog - nemoj to raditi. Probaj u Mitrosu sve Epiphone gitare i videćeš da se naizgled dva npr. Sheraton modela razlikuju i u ruci i na uvo. Nažalost, gitaru koju poručuješ preko kataloga moraš kaparisati, a ne znam šta se dešava kad dođeš po nju, ona ti se ne dopadne i ti odustaneš od kupovine...

2. Koliko se ovi ugrađuju to zna samo gazda Mitrosa. Jer on zna odakle nabavlja instrumente i po kojoj ceni, kao i svaki distributer ne samo gitara već svega. Ali to tebi svakako ne znači ništa.

3. Ako si zapeo za Epiphone, vidi nekog kojeg već imaju u radnji - tu se nećeš zajebati ili vidi nekog po oglasima (evo, imam ja jednog, ali ovo ti navodim samo kao primer) jer mogu se naći dobri komadi za pristojne novce. Evo, slučajno znam jednog tipa iz Inđije i odaziva se na ime Dadula. Nađi ga na Serbian Cafe Oglasima i kod njega ćeš sigurno naći sve što ti treba.

Treba mi iskljucivo Epiphone,u mom slucaju levoruki Les Paul Standard koji mislim da nabudzim jos.Znam sta mogu da ocekujem od te gitare i sta dobijam,drugo ne uzimaju mi se izlozeni i izdrkani modeli u radnji a pritom i nema ono sto meni treba jbg.Mislio sam da ima neko na forumu ko je mozda vec narucivao gitare preko Mitrosa pa eventualno zna koliko se ovi ugradjuju tj. da li je gitara skuplja od one cene koja vazi za gitaru u radnji.

Posted (edited)

@ Nazgul

GT8 jeste sranje, da si imao oba kao sto sam ja, znao bi. Idi u neku radnju, procackaj i jedan i drugi i sve ce ti biti jasno. Ili nadji nekog ko ima, pa probaj. Za 200 evra, tesko mozes da nadjes nesto dobro. 6-ica je polovna verujem oko 300 evra. U toj klasi bih ti jos preporucio i vox tonelab se, i line 6 pod xt live.... sve u zaavusnosti od toga za sta ces ga koristiti, i za sta ti treba. Tezgaris, pa neces da se cimas, hoces direktno, u mixetu? Hoces da ga koristis sa pojacalom, i da vuces dist sa njega? Hoces da ga koristis samo za efekte, da imas i gomilu zajebanih stvari? Hoces najtopliji dist, sa solidnim efektima...? Sve ima svoje.... jedno ti je sigurno, GT8 NIKAKO NE UZIMAJ, VERUJ MI, POKAJACES SE!!!!!!

Edited by machine head
Posted (edited)

Okey! Onda cu da trazim GT-6icu. Meni to treba za kucnu upotrebu da imam distorziju i sve efekte na jednom mestu, koje cu da kacim na Marshalla. Overdrive sa istog mi je dosadio, a nesto mi je pegla da imam 10 pedala. Bolje jedan dobar procesor koji ce sve da mi zavrsi. Farbe i efekti su sigurno keva, zanima me kakav je Vah Vah na istom procesoru?! Da li je zadovoljavajuci?!

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

Ono sto mi jos treba je da moze da se spusti stim, a da ne odvidavam zice na gitari :) To bi bila perverzija..

Edited by Nazzgul
Posted

Evo u Music Trade-u mi kazu da je ustvari GT-6 imao neke greske, pa su odma izbacili GT-8, a isti (GT-6) povukli iz proizvodnje..

Posted (edited)

i Mix Music kaze da je GT-6 imao softwareskih problema, i da je to reseno sa GT-8 icom. Ne znam..

Idem da ga kupim, boli me uvo! :) :)

Edited by Nazzgul
Posted

Otisao sam u Mix Music da uzmem GT8 i ladno kad su raspakovali kutiju istog, nije bilo adaptera.. Lol*

To mora da je neki los znak.. Tako da sad ne znam nista.. opet.. Jbg..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...