Mr. Smarty Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Tako treba...veruj mi neces pogresiti...sto se tice pojacala probaj sve sto imaju u radnji pa se tek onda odluci za kupovinu...na primer Behringer-ova pojacala su takodje odlicna
Imenjak Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Drajv je k... u svakom slucaju... Meni se nije dopao ni onaj na Fendziju ni na Marshallu... Bolje je da se uzme pedalica :smajlikojijasepopapucici: au.. pa da si ti cuo kako sam danas snimio stvar sa tom distorzijom sa pojacala/// usro bi se... ali stvarno... mnogo sam ponosan na sebe... zvuk sam sam isproduciro i jako je jako dobar... nisam mogao da verujem da moj marshallcic moze tako da zvuci... poredjenje je sa metallicom sa blacka! au mnogo dobro! kada sve pozavrsavam onda cu okaciti na net to. cisto da se vidi kako to zvuci.. samo neko mora da mi pokaze kako to da kacim na net? Naravno nije to isti drajv koji imaju lampasi i sl. mnogo je losiji, ali kako mi je to danas zvucalo i nije mnogo losiji! O cemu ja pricam A nijedna Boss pedala ne zvuci valjano na tom pojacalu... samo ja drive koristim sa njega! jebiga mozda na fendzi bolje zvuce pedale, ali na ovom marshallu je to sramota koliko loshe zvuce/ JBG// poz!
Imenjak Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 au.. pa da si ti cuo kako sam danas snimio stvar sa tom distorzijom sa pojacala/// usro bi se... ali stvarno... mnogo sam ponosan na sebe... zvuk sam sam isproduciro i jako je jako dobar... nisam mogao da verujem da moj marshallcic moze tako da zvuci... poredjenje je sa metallicom sa blacka! au mnogo dobro! kada sve pozavrsavam onda cu okaciti na net to. cisto da se vidi kako to zvuci.. samo neko mora da mi pokaze kako to da kacim na net? Naravno nije to isti drajv koji imaju lampasi i sl. mnogo je losiji, ali kako mi je to danas zvucalo i nije mnogo losiji! O cemu ja pricam A nijedna Boss pedala ne zvuci valjano na tom pojacalu... samo ja drive koristim sa njega! jebiga mozda na fendzi bolje zvuce pedale, ali na ovom marshallu je to sramota koliko loshe zvuce/ JBG// poz! e da proc. mnogo bolje zvuci od pedala na malom marshallu e bojane, jel ti imas mozda jacksona? posto cini mi se da sam te video da sviras na jednoj svirci, u domu... a sa tobom je svirao jos jedan gitaristra koji lici na LoodeeKooD-ov avatar! poz!
Froiibaad Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ej jel neko probao Hughes&Kettner Blue 60 pojacalo e gde se nalazi ta radnja na konjarniku cuo sam da tamo imaju ovo pojacalo a netu mi ga je neki freak iz washingtona preporucio
Генеральный Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 e da proc. mnogo bolje zvuci od pedala na malom marshallu e bojane, jel ti imas mozda jacksona? posto cini mi se da sam te video da sviras na jednoj svirci, u domu... a sa tobom je svirao jos jedan gitaristra koji lici na LoodeeKooD-ov avatar! poz! Da da, ok, cuo sam ja i proc na CDR15... Dobro je to, dobro je... Valjano se cuje, nema sta... Sve je to u principu stvar licnih afiniteta... Meni se licno ne dopadaju te ubudzene distorzijice na malim pojacalima... Licio na moj avatar??? Mozda je moj evil twin!
Anno Mundi ! Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Tako treba...veruj mi neces pogresiti...sto se tice pojacala probaj sve sto imaju u radnji pa se tek onda odluci za kupovinu...na primer Behringer-ova pojacala su takodje odlicna Zasto ne bi probao recimo neko kvalitetnije polovno pojacalo Peavey,ili Vox?
Anno Mundi ! Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Cela AVT serija je super...ali ja bih pre uzeo neki combo kao sto ima Dushan nego glavu i kabinet...nego jesi li razmisljao o Mode Four-u...to ti je takodje super A sta to ima Dusan?(mi mali jadni ne znamo )
bojan j. Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 (edited) e bojane, jel ti imas mozda jacksona? posto cini mi se da sam te video da sviras na jednoj svirci, u domu... a sa tobom je svirao jos jedan gitaristra koji lici na LoodeeKooD-ov avatar! Jeste, na hitu, taj lik koji je svirao tada sa nama stvarno lici na Loodijev avatar pozdrav! Edited September 5, 2004 by bojan j.
Imenjak Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Jeste, na hitu, taj lik koji je svirao tada sa nama stvarno lici na Loodijev avatar pozdrav! KOJI JE TO JACKSON U PITANJU? POZ!
Imenjak Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Zasto ne bi probao recimo neko kvalitetnije polovno pojacalo Peavey,ili Vox? PAZI FORA JE U TOME STO U SRBIJI IMA SVEGA I SVACEGA... TAKO DA I OD ONOGA STO MISLIS DA JE NAJBOLJE NOVO, RECIMO IMA MNOGO BOLJE POLOVNO... JA TOLIKU RAZNOVRSNOST SAM SAMO PRIMETIO U PORODICI INSEKATA SALIM SE... BITNO JE DA OVDE IMA SVEGA I SVACEGA I DA SVE MORA DA SE PROBA, I NIKAKO DA SE DRZI NECEGA STO TI JE U GLAVI ZACRTANO KAO NAJBOLJE! TO NIKAKO... GLUPO JE NUDITI NEKE MARSHALLE ILI PEAVEYE ILI TOME SLICNO... LEPO OKRENES NOVINE... VIDIS STA IMA U PONUDI... ODABERES SNAGU POJACALA KOJA TI JE DA KAZEM POTREBNA.. I ONDA OD KUCE DO KUCE ZOVES I PITAS DA LI MOZE DA SE PROBA... I TAKO... Au al sam losh... sve ispade sa caps lockom Poz!
bojan j. Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 KOJI JE TO JACKSON U PITANJU? POZ! Klikni OVDE pa pogledaj sam...
Imenjak Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Klikni OVDE pa pogledaj sam... gde bre ovde? good!
Imenjak Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 gde bre ovde? good! E da i kakva je Jenna?
bojan j. Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 gde bre ovde? good! Jel' me ti to zezas? Ajd' kad moram ovako Na rechi "OVDE" u mom prethodnom postu imas link ka toj mojoj gitari. Kliknes na tu rec i gitara se pojavi sama Bolje?
Mr. Smarty Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Izvinite da li Jackson Randy Rhoads model dolazi sa damom sa slike ...jedan lik (sa jednog stranog foruma) je zbog nje kupio tu gitaru
Imenjak Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Jel' me ti to zezas? Ajd' kad moram ovako Na rechi "OVDE" u mom prethodnom postu imas link ka toj mojoj gitari. Kliknes na tu rec i gitara se pojavi sama Bolje? ma sala... mala... nego nisi mi odgovorio.. kakva je Jenna.. jel vredi te pare?
bojan j. Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Izvinite da li Jackson Randy Rhoads model dolazi sa damom sa slike ...jedan lik (sa jednog stranog foruma) je zbog nje kupio tu gitaru Naravno, zasto bi kupovao inace? ma sala... mala... nego nisi mi odgovorio.. kakva je Jenna.. jel vredi te pare? Koje pare? Otkud znas koliko kosta kad ti nisam rekao ? Salim se, naravno da vredi (dvostruko znacenje )
Anno Mundi ! Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Da li bi neko ovde mogao da mi kaze nesto o Marshall pojacalu combo 50w split chanel & reverb model 5210?
Froiibaad Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Izvinite da li Jackson Randy Rhoads model dolazi sa damom sa slike ...jedan lik (sa jednog stranog foruma) je zbog nje kupio tu gitaru Eh ti Ameri ne znaju shta ce sa parama Nego postao sa Master ha
Imenjak Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Koje pare? Otkud znas koliko kosta kad ti nisam rekao ? Salim se, naravno da vredi (dvostruko znacenje ) Ma pitam bre za Jennu, jel vredi te pare? e da i koliko kosta? poz!
bojan j. Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Ma pitam bre za Jennu, jel vredi te pare? e da i koliko kosta? poz! Pa kazem ti dvostruko znacenje, znaci vredi Oko 520e
Imenjak Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Pa kazem ti dvostruko znacenje, znaci vredi Oko 520e fino!
Imenjak Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Made in Japan, naravno... pretpostavio sam... kakav je floyd, kako ga ti dozivljavas i kako bi ga opisao... naravno znam ja sta je ta sprava, jelte imam i ja floyd, nego kakav je na jacksonkama- jednostavno tvoje misljenje? poz!
bojan j. Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 pretpostavio sam... kakav je floyd, kako ga ti dozivljavas i kako bi ga opisao... naravno znam ja sta je ta sprava, jelte imam i ja floyd, nego kakav je na jacksonkama- jednostavno tvoje misljenje? poz! Hm... pa sta da ti kazem. Ja tu gitaru imam od februara i dosad nisam imao nikakvih problema sa flojdom, iako sam ocekivao da bude nekih "glitchova" Nista, dosta dobro se ponasa u divingu, nesto ga ne cimam previse "na gore" ako me razumes, odlicno drzi stim, npr cuo sam za jedan problem, (Atheist mi je pomenuo za svoju gitaru ali on ima yamahu i nije originalan flojd) da kad ga dajvuje i vraca, da treba da rucku cimne jos malo nazad jer nece da se vrati u polozaj u kojoj je bila, kao nesto je zadrzava... Ja npr. o takvim problemima ni ne razmisljam... Opet kod mene, nije ni suvise lak za cimanje, i ako imas malo jaci stisak mozes lepo za kontrolises vibrato ruckom. Ne znam sta te jos zanima....
Recommended Posts