Jump to content

Gitare i oprema

Dushan S

Recommended Posts

Pa nije neki problem da se izbusi rupa za hum, i stavi neck magnet (to cu mozda i ja da uradim, ali trenutno imam druge prioritete). Sve i to da uradis, izaslo bi te manje od 1000e koliko vidim da spominjes.

uzeo sam tu djitru u razmatranje...jedina 'mana' mi je 1 hum, kod sedmice ipak hocu 2 huma :(

Pogledaj i OVO

Nisam nikad svirao ovaj model pa zato ne znam kakva je ali ima sve ono sto si naveo! Jedino sto ima Dimarzio magnete a ne EMG. Okreni ove iz Mix music-a pre nego sto dodjes u BG da vidis da li ga imaju u radnji. Ako me secanje ne vara mislim da sam nedavno video neku Schecter sedmicu u Mitros music-u. Nazovi i njih pa proveri!

:pivopije:

Edited by triad1

Pa, ali kada već uzima novu gitaru i zna da mu trebaju dva hum-a, bolje da uzme već neku gotovu verziju nego da buši novu gitaru i time gubi garanciju.

Da, ali fora je sto je izbor u sedmicama jako mali (posebno meni, jer sam jurio mahagoni telo), a ova gitara je zaista dobra (ono sto nisam rekao je i da je Japanac, znaci nije Kina, Indonezija i te fore), i vredi ulagati u nju. I cena je odlicna. Na primer LTd sedmice su dosta skuplje.

A garancija brzo prodje u nasim radnjama :)

Edited by H.J

Da, ali fora je sto je izbor u sedmicama jako mali (posebno meni, jer sam jurio mahagoni telo), a ova gitara je zaista dobra (ono sto nisam rekao je i da je Japanac, znaci nije Kina, Indonezija i te fore), i vredi ulagati u nju. I cena je odlicna. Na primer LTd sedmice su dosta skuplje.

Ja jednom kad sam pitao za garanciju likovi u Mitrosu me samo bledo pogledali :uhoh: Na primer u Nemackoj (ili bilo gde u svetu) imas i 30 dana money back garanciju. Ne svidi ti se gitara i vrate ti pare.

Ova gitara je preterana,imao sam je,ali sam morao da je prodam iz drugih razloga :no: Ima ebony fretboard i i to debeli sloj,ne neka socijala kao na LTD-u. Vrlo lagano mahagoni telo,izuzetno je fina skala,udobna za sviranje,pragovi su odradjeni precizno u nanometar :o Veruj mi prsti ce ti leteti na njoj i sviraces je sve vise i vise... ima odlican sustain.Finish na gitari je brilijantan.Mislim da ti taj neck magnet nije presudan u drop stimovima,a i ne znam koliko sviras sola u fazonu John Petrucci na njemu da bi ti koristio,uglavnom svaki bolji majstor moze da ti sredi pitanje neck magneta ,tako da nije problem, i iznad svega ,gitara je MADE IN JAPAN,nije neko chinesko ili indijsko sranje,nece se nista sjebati,veruj mi da ti nece garancija ni trebati...Gitara slicnog kvaliteta izrade i funkcije nije ispod 1000 eur.,ako ugrabish prliliku probaj,kupuj i ne razmisljaj

Edited by Buckethead

koji procesor ili kombinacija pedala mi može omogućiti zvuk đitre na koji će sve ribe u publici ovlažiti, već nakon par uvodnih taktova?

Treba ti samo tri stvari, i varijanta je zagarantovana:

Dva komada Pioneer CDJ 1000:

cdj1000.jpg

i jedan komad Pioneer DJM-600:

239077.jpg

posle toga skineš neke razne mp3 fajlove koje niko ne zna, i radiš po scenariju "Carevo novo odelo".

Čak i ne moraš da imaš ovu opremu, dovoljno je da je tražiš na rajderu, već i tako ćeš delovati jako nadrkano.

Cheerz! :pivopije:

Brate nema 'leba od toga,kakve ploce,gitare,procesori,pedale,kurci-palci,nisu ovo sezdesete,lakse mu je da se prijavi za zvezde granda,da izgleda k'o onaj plavi emo i uspeh kod riba koje ce da piskaju firnjaz u publici je zagarantovan,em ce i svaka majka da pozeli takvog zeta.Kud ces vece slave. :rockdevil:

Treba ti samo tri stvari, i varijanta je zagarantovana:

Dva komada Pioneer CDJ 1000:

cdj1000.jpg

i jedan komad Pioneer DJM-600:

239077.jpg

posle toga skineš neke razne mp3 fajlove koje niko ne zna, i radiš po scenariju "Carevo novo odelo".

Čak i ne moraš da imaš ovu opremu, dovoljno je da je tražiš na rajderu, već i tako ćeš delovati jako nadrkano.

Cheerz! :pivopije:

Di me nadje.

U Nota music tradeu, iliti control sound. Evo http://www.control-sound.com/shop/

Samo da znas, dosta je veci nego sto izgleda na slici, bas dosta pedala moze da stane

Hvala druze. U fazonu sam da pravim bord ili da kupim neku ovakvu varijantu i da pedale fiksiram cicak trakom ;-)

Imam adapter sa pet izlaza tako i da njega uglavim u cose :D

momci imam jedno pitanje za was....

trebam da uzmem nowu elektricnu,pa imam polemiku izmedju owe 3 gitare

1. Ibanez GRG170DX-CA

2. Ibanez GRG121

3. Kramer Pacer FT202S

pa ako neko zna shta je najbolje od swega owoga nek kazhe.... :))

ја сам се изненадио шта кинез прави за ситне паре:

GRGR121EX

http://www.dv247.com/assets/products/60842_l.jpg

- изгледа накурчено

- квалитет израде изнад свих очекивања

- тремоло фиксиран, чивије делују поуздано, прагови оптимални и ОК обрађени

- изгледа накурчено

- тело резонира као код праве гитаре :) (што указује да уз измену магнета постаје озбиљан инструмент)

- магнети ми се чине танани за озбиљнију крљачину (што није никакво чудо за ове паре, ово је практично једина ствар која је одваја од озбиљно-озбиљног инструмента)

- фабрички кабл је буља (још једно чудо, јеботе)

- изгледа накурчено

а могуће и да је био добар комад, мада не бих реко, зајебан је тај чика Ибањез, и за ситне паре је зајебан...

моја топла препорука!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...