Alex de Large Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 uzeo sam tu djitru u razmatranje...jedina 'mana' mi je 1 hum, kod sedmice ipak hocu 2 huma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Pa nije neki problem da se izbusi rupa za hum, i stavi neck magnet (to cu mozda i ja da uradim, ali trenutno imam druge prioritete). Sve i to da uradis, izaslo bi te manje od 1000e koliko vidim da spominjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Pa, ali kada već uzima novu gitaru i zna da mu trebaju dva hum-a, bolje da uzme već neku gotovu verziju nego da buši novu gitaru i time gubi garanciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) uzeo sam tu djitru u razmatranje...jedina 'mana' mi je 1 hum, kod sedmice ipak hocu 2 huma Pogledaj i OVO Nisam nikad svirao ovaj model pa zato ne znam kakva je ali ima sve ono sto si naveo! Jedino sto ima Dimarzio magnete a ne EMG. Okreni ove iz Mix music-a pre nego sto dodjes u BG da vidis da li ga imaju u radnji. Ako me secanje ne vara mislim da sam nedavno video neku Schecter sedmicu u Mitros music-u. Nazovi i njih pa proveri! Edited April 29, 2009 by triad1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Pa, ali kada već uzima novu gitaru i zna da mu trebaju dva hum-a, bolje da uzme već neku gotovu verziju nego da buši novu gitaru i time gubi garanciju. Da, ali fora je sto je izbor u sedmicama jako mali (posebno meni, jer sam jurio mahagoni telo), a ova gitara je zaista dobra (ono sto nisam rekao je i da je Japanac, znaci nije Kina, Indonezija i te fore), i vredi ulagati u nju. I cena je odlicna. Na primer LTd sedmice su dosta skuplje. A garancija brzo prodje u nasim radnjama Edited April 29, 2009 by H.J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Trazim Rucicu za JT-6 floyd, sa starih Charvela ili Jacksona iz 80-ih. . . . . (a po mogucnosti i top lock, mikroprekidac za magnet) [email protected] 063/890-47-51 to izgleda ovako.. i ide na ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Da, ali fora je sto je izbor u sedmicama jako mali (posebno meni, jer sam jurio mahagoni telo), a ova gitara je zaista dobra (ono sto nisam rekao je i da je Japanac, znaci nije Kina, Indonezija i te fore), i vredi ulagati u nju. I cena je odlicna. Na primer LTd sedmice su dosta skuplje. A garancija brzo prodje u nasim radnjama Ja jednom kad sam pitao za garanciju likovi u Mitrosu me samo bledo pogledali Na primer u Nemackoj (ili bilo gde u svetu) imas i 30 dana money back garanciju. Ne svidi ti se gitara i vrate ti pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Najbolja garancija je ona koja se nikad ne iskoristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Mislim da taj zakon kod nas postoji.. za vracanje tehnichke robe u istom stanju u kome je kupljena, samo niko nije lud da to okachi na radnju. Skoro je bilo i neshto o tome u novinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) Da, ali fora je sto je izbor u sedmicama jako mali (posebno meni, jer sam jurio mahagoni telo), a ova gitara je zaista dobra (ono sto nisam rekao je i da je Japanac, znaci nije Kina, Indonezija i te fore), i vredi ulagati u nju. I cena je odlicna. Na primer LTd sedmice su dosta skuplje. A garancija brzo prodje u nasim radnjama Ova gitara je preterana,imao sam je,ali sam morao da je prodam iz drugih razloga Ima ebony fretboard i i to debeli sloj,ne neka socijala kao na LTD-u. Vrlo lagano mahagoni telo,izuzetno je fina skala,udobna za sviranje,pragovi su odradjeni precizno u nanometar Veruj mi prsti ce ti leteti na njoj i sviraces je sve vise i vise... ima odlican sustain.Finish na gitari je brilijantan.Mislim da ti taj neck magnet nije presudan u drop stimovima,a i ne znam koliko sviras sola u fazonu John Petrucci na njemu da bi ti koristio,uglavnom svaki bolji majstor moze da ti sredi pitanje neck magneta ,tako da nije problem, i iznad svega ,gitara je MADE IN JAPAN,nije neko chinesko ili indijsko sranje,nece se nista sjebati,veruj mi da ti nece garancija ni trebati...Gitara slicnog kvaliteta izrade i funkcije nije ispod 1000 eur.,ako ugrabish prliliku probaj,kupuj i ne razmisljaj Edited April 30, 2009 by Buckethead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Pretpostavljam da nisi meni govorio, no slazem se totalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyager Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 muči me jedno pitanje: koji procesor ili kombinacija pedala mi može omogućiti zvuk đitre na koji će sve ribe u publici ovlažiti, već nakon par uvodnih taktova? unapred hvala, vojadžer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 ta pedala je relikvija koju jurcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 koji procesor ili kombinacija pedala mi može omogućiti zvuk đitre na koji će sve ribe u publici ovlažiti, već nakon par uvodnih taktova? Treba ti samo tri stvari, i varijanta je zagarantovana: Dva komada Pioneer CDJ 1000: i jedan komad Pioneer DJM-600: posle toga skineš neke razne mp3 fajlove koje niko ne zna, i radiš po scenariju "Carevo novo odelo". Čak i ne moraš da imaš ovu opremu, dovoljno je da je tražiš na rajderu, već i tako ćeš delovati jako nadrkano. Cheerz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Brate nema 'leba od toga,kakve ploce,gitare,procesori,pedale,kurci-palci,nisu ovo sezdesete,lakse mu je da se prijavi za zvezde granda,da izgleda k'o onaj plavi emo i uspeh kod riba koje ce da piskaju firnjaz u publici je zagarantovan,em ce i svaka majka da pozeli takvog zeta.Kud ces vece slave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Treba ti samo tri stvari, i varijanta je zagarantovana: Dva komada Pioneer CDJ 1000: i jedan komad Pioneer DJM-600: posle toga skineš neke razne mp3 fajlove koje niko ne zna, i radiš po scenariju "Carevo novo odelo". Čak i ne moraš da imaš ovu opremu, dovoljno je da je tražiš na rajderu, već i tako ćeš delovati jako nadrkano. Cheerz! Di me nadje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 http://www.musik-produktiv.de/rockbag-alu-...0a-3619083.aspx gde mogu kupiti ovo kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 http://www.musik-produktiv.de/rockbag-alu-...0a-3619083.aspx gde mogu kupiti ovo kod nas? U Nota music tradeu, iliti control sound. Evo http://www.control-sound.com/shop/ Samo da znas, dosta je veci nego sto izgleda na slici, bas dosta pedala moze da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 U Nota music tradeu, iliti control sound. Evo http://www.control-sound.com/shop/ Samo da znas, dosta je veci nego sto izgleda na slici, bas dosta pedala moze da stane Hvala druze. U fazonu sam da pravim bord ili da kupim neku ovakvu varijantu i da pedale fiksiram cicak trakom ;-) Imam adapter sa pet izlaza tako i da njega uglavim u cose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma_ESP Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 momci imam jedno pitanje za was.... trebam da uzmem nowu elektricnu,pa imam polemiku izmedju owe 3 gitare 1. Ibanez GRG170DX-CA 2. Ibanez GRG121 3. Kramer Pacer FT202S pa ako neko zna shta je najbolje od swega owoga nek kazhe.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 ја сам се изненадио шта кинез прави за ситне паре: GRGR121EX http://www.dv247.com/assets/products/60842_l.jpg - изгледа накурчено - квалитет израде изнад свих очекивања - тремоло фиксиран, чивије делују поуздано, прагови оптимални и ОК обрађени - изгледа накурчено - тело резонира као код праве гитаре (што указује да уз измену магнета постаје озбиљан инструмент) - магнети ми се чине танани за озбиљнију крљачину (што није никакво чудо за ове паре, ово је практично једина ствар која је одваја од озбиљно-озбиљног инструмента) - фабрички кабл је буља (још једно чудо, јеботе) - изгледа накурчено а могуће и да је био добар комад, мада не бих реко, зајебан је тај чика Ибањез, и за ситне паре је зајебан... моја топла препорука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Lama Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 šta uraditi sa kutijom(4x12) da se prilikom prenosa i prevoza ne ošteti, tj. da se ne izgrebe? da li je moguće presvući je nekim malo čvršćim materijalom ili napraviti neku jaču presvlaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 негативно, узмеш 2х12 кабинет и смањиш штету за дупло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Lama Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 негативно, узмеш 2х12 кабинет и смањиш штету за дупло! hvala! al nadam se da će biti i malo konstruktivnijih prijedloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts