BLAGOJE Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 izvinte chiko al mi nije bilo jasno zasto ono sto je tebi legendarno mora svima da bude legendarno.a to da se trudim da budem baja,ja jesam baja. opet,ovo je forum da pomognemo ljudima,pa i tupnjavom,a ne da palamudimo.
Zen Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Molim preporucite mi neko dobro bass pojacalo do 250 evra.
Anno Mundi ! Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 izvinte chiko al mi nije bilo jasno zasto ono sto je tebi legendarno mora svima da bude legendarno.a to da se trudim da budem baja,ja jesam baja. opet,ovo je forum da pomognemo ljudima,pa i tupnjavom,a ne da palamudimo. Vidi se da nisi probao pravog (USA) Jacksona,ne ove overseas,inace bi mislio drugacije,i ne bi nama trosio vreme i zivce svojim komentarima
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Molim preporucite mi neko dobro bass pojacalo do 250 evra. DI BOX!!!
Feral Ghoul Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Dobar dan. Interesuju me par stvari vezano za gitaru i pratecu opremu. Koji tip magneta je najbolji za masnu muziku ? Koja pedala je dobra za masnu muziku ?( tu podrazumevam sludge , ali ne Crowbar nego najbolji primer : Consecration - Alligator )
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Big Muff od pedala + dobar drajv za pojačala. Što se tiče magneta, to će neko drugi morati da ti da odgovor.
Feral Ghoul Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) Big Muff od pedala + dobar drajv za pojačala. Što se tiče magneta, to će neko drugi morati da ti da odgovor. Drajv ? What the pakao je to ? Hvala za Big Muff info. Edited May 21, 2009 by Feral Ghoul
Andrija Smith Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Pa za magnete najbolje da mu kažeš šta ti koristiš i šta ti koristi kolega iz benda.
Feral Ghoul Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Pokustajte sto manje smajlija da koristita ipak sam new guy , dajte podrske neke i pomoci a ne zlobnoga smejanja ! Ne ne Andrija , oni kriju tajnu formulu
Baal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Nije zlobno smejanje. Danilo koristi magnete koji su default na Gibson Les Paul Studio plus i one sa Epiphone Les Paula, dok ja koristim Duncan/Ibanez magnete koje sam dobio uz džitru (mada sada merkam neke druge Seymour Duncan da stavim, i za bridge i za neck, a i pride mi stiže ručno pravljeni Big Muff ).
Andrija Smith Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ti beše imaš Ibaneza SZ ili S serije? Čini mi se da negde pročitah na forumu, ali beše davno...
BLAGOJE Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Vidi se da nisi probao pravog (USA) Jacksona,ne ove overseas,inace bi mislio drugacije,i ne bi nama trosio vreme i zivce svojim komentarima jesam,i imao u mom posjedu do prije 8 mj.,ali se tad zavrsavao stan,pa je otisla skorro sva oprema bez ovog djubreta sto nijesam mogao da prodam u cg. bio je iz 2005,nov,dao sam randall v2 i ostatak kesh za njega. ali da vas ne nerviram vise(i ko da su ovo bitne stvari u zivotu) !!!! moja preporuka za magnete(sto se tice sludgy zvuka) su Ibanez Super 58 jer su stvarno,stvarno,svestrani.bukvalno se sve moze sa njima. ako zelis neki sa vecim outputom,onda duncani,jb,59 itd...kao sto ti Baal rece. najbolje bi bilo da odes do shopova,izcimas lika da ti kaze ova gitara ima te i te,ova te i te,ti to lijepo sve izprobas,i vidis koji ti se najvise svidjaju,pa ih kupis.moj izbor shopa bi bio mitros za probanje,jer imaju i ibaneze sa pafovima,i jacksone sa duncanima,esp sa emgovima,stock gibsone i epiphone,itd... a uz to probanje je dzabe.
Feral Ghoul Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Hvala za predloge. Nasao sam ovo , zanima me vase misljenje za Insane efekat koji je na kraju doduse nisu ni ova prva 2 losha na 1minut i 50 sekundi Prilicno jako ?
BLAGOJE Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 pa dobar je,imam ja na ux2 tu emulaciju,samo ovaj lik ima desnicu kao avril lavigne.
Feral Ghoul Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Jako mi se svidja ova pedala , cena sigurno opravdava kvalitet i to je neki zvuk koji ja trazim. http://line6.com/tonecore/uberMetal.html Nazalost , dosta toga ne mozes naci u Srbiji. Sada sam kontaktirao Mitros music i rekli su : Line 6 ToneCore Uber Metal trenutno nije u stanju. Hahahahha , u stanju wtf ? Mogli su to drugacije reci.
Andrija Smith Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Imaš ga u Artistu, bar je bio pre par meseci kad sam ja bio zadnji put.
BLAGOJE Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) bas sam bio sad do tc konjarnika da se osisam,i svratio do artista,imaju svu line6 ponudu,samo trazi. 2 km=1 euro Edited May 22, 2009 by umart
BLAGOJE Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 zna li ko gdje u bg mogu nac konvertor naseg napona od 220 V u americki od 110 V,znaci da ide u nase uticnice a ima zenski dio,uticnicu(picku) za americki? hitno mi treba.
Andrija Smith Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 bas sam bio sad do tc konjarnika da se osisam,i svratio do artista,imaju svu line6 ponudu,samo trazi. 2 km=1 euro Au jbt, ja kad sam bio ovo bilo 70 jura.
BLAGOJE Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 mislim da je nesto jeftiniji nego sto pise u sajtu,da su to stare cijene,i to za bosansko trziste.neku washburn gitaru drugu sam pazario za 20 e manje nego sto je pisalo na sajtu.
Nerevar Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Imam gitaru na kojoj su je kobilica namestena za zice 10-ku, a ja navikao na 9. Zna li neko kako se nastimava kobilica da bude prikladna za 9-ku?
Recommended Posts