Ranis Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ili mozda bolje da dam drugaru 70 evra da mi napravi pedalu kakvu mi dusha ishte
Vuk Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 koji drugar pravi za 70 ojra? ja bih vol'o da imam jednu pacovchinu
Baal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) Vuče, dajem ti ja kontakt od jednog lika, rekao mi da pravi ove pedale (meni je muff-a napravio, čekam da mi da fon ili mail pošto smo se mi preko muzičkog foruma dopisivali i dogovarali): -Sans Amp GT-2 -Klon Centaur -Boss CE-2 -MXR DynaComp -MXR Noise Gate -MXR Blue Box -EHX Big Muff -EHX LPB-1 -fOXX Tone Machine -Fuzz Face -Tone Bender -ENX Dr. Q -6-band EQ -Roland Bee Baa -Marshall BluesBreaker -Marshall Guv'nor -Lava Rim 2 -ProCo Rat -Sonic Distortion -Aron Nelson's Smash Drive -Mr. Boogie -DieFet -A/B Selector -AMZ Mosfet Booster -AMZ Overdrive PRO -Brian May Treble Booster e-mail: [email protected] telefon: 063/7035-643 Edited June 29, 2009 by BaalBehrit
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 sto bi to radio,lagano mogu za te novce da se nadju sa matorim LN chipom,nema bolje od toga.
Ranis Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 pa ono...ako hocesh bash custom da odradi pedalu...kakav ti zvuk hocesh...chak i lampicu da ti ubaci...fensi
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 e to je druga stvar,samo sto sam ja probao i imao rata starog i to je k'o custom da mi je neko pravio.sta cu kad sam zaljubljen u obituary.eventualno da kombinujem sa njim v twin sa nesto vise lampi,tipa 3-4 i sve u gain,ali to je vec palamudjenje...
Feral Ghoul Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Ima li neko iskustva sa ovom gitarom ? http://www.thomann.de/gb/ibanez_art120l_bk.htm
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 dobra pazarina za te pare.meni je malo ruzna,ali to je stvar ukusa.i obavezno stavljaj druge magnete ako je uzmes.te ibanezove nazovi aktivnjare posle 94 nemaju veze sa mozgom.e dje su one sa starih roadstar IIki...
Baal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Inače, broj od onog lika gore: e-mail: [email protected] telefon: 063/7035-643
Feral Ghoul Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Svidja mi se izgled bas zato sto lichi na les paul , a mrzim one standardne ibanez sto svi furaju danas. I koje magnete da stavim ?
Feral Ghoul Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 E , jedan mali problem imam. Levoruk sam , pa mi je izbor gitara ogranichen ,a ne bi da menjam zice i da mi volume i tone budu na suprotnoj strani plus sto je sranje ako je gitara nesimetricna pa ako neko zna neke linkove za dobre izbore LH gitara , mogu i strani sajtovi. Voleo bih neki Epiphone Les Paul ali ajd prvo da vidim imate li vi neke ideje
Dick Starbuck Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ево вам још један мајстор за педале, углавном прави за аустријанце, неке дилејеве и сл., разбија то, али сам пробао неке његове фузове и здраље су, чак је на некима радио и неке кастом принтове и сл. капирам шта год да му однесеш да ће да ти ископира, само са квалитетнијим деловима... Пеђа моб: 064 3464938
Triad_1 Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) E , jedan mali problem imam. Levoruk sam , pa mi je izbor gitara ogranichen ,a ne bi da menjam zice i da mi volume i tone budu na suprotnoj strani plus sto je sranje ako je gitara nesimetricna pa ako neko zna neke linkove za dobre izbore LH gitara , mogu i strani sajtovi. Voleo bih neki Epiphone Les Paul ali ajd prvo da vidim imate li vi neke ideje Pogledaj prethodnu stranu, ostavio sam dva linka. Post broj 6415 Edited June 29, 2009 by triad1
Feral Ghoul Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Pogledaj prethodnu stranu, ostavio sam dva linka. Post broj 6415 Hvala man. Si video kakvu nepravdu trpim zato sto sam levoruk , omg Moderator mi ugasio temu samo zato sto sam drugaciji od drugih i ne treba da postoji tema za levoruke gitariste , to je jako cudno ! xD Freak
Џрк Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) sry, nisam bash neki ljubitelj pedala...al sam skontao da mi treba na svirkama da malo bustujem za solo... Ako je problem samo da izadjes dobro u mixu, posao ce da ti odradi i eq pedala (ili eq na procu). Recimo, povecas mu malo midlove i visoke, a smanjis basove. Bust pedale koriste ugl. gitaristi kad nemaju dovoljno gain-a za solo. Inace, imas Digitech Bad Monkey za male pare u Mitrosu. Mnogi kazu da je kao klon gore pomenute. Odlicna pedala, nekih 3-4k. Za bust soloa ubilo se. Ja mu gain stavim na priblizno nulu, malo odvalim volume-a, malo mu ga dam po visokima, a baseve malo isecem. Do jaja. Edited June 29, 2009 by H.J
Vuk Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Vuče, dajem ti ja kontakt od jednog lika, rekao mi da pravi ove pedale (meni je muff-a napravio, čekam da mi da fon ili mail pošto smo se mi preko muzičkog foruma dopisivali i dogovarali): -Sans Amp GT-2 -Klon Centaur -Boss CE-2 -MXR DynaComp -MXR Noise Gate -MXR Blue Box -EHX Big Muff -EHX LPB-1 -fOXX Tone Machine -Fuzz Face -Tone Bender -ENX Dr. Q -6-band EQ -Roland Bee Baa -Marshall BluesBreaker -Marshall Guv'nor -Lava Rim 2 -ProCo Rat -Sonic Distortion -Aron Nelson's Smash Drive -Mr. Boogie -DieFet -A/B Selector -AMZ Mosfet Booster -AMZ Overdrive PRO -Brian May Treble Booster e-mail: [email protected] telefon: 063/7035-643 hvala chetka samo te nikad nisam pitao koliko ti je para uzeo za to?
Baal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 3000 dinara za Muff-a sveukupno. ево вам још један мајстор за педале, углавном прави за аустријанце, неке дилејеве и сл., разбија то, али сам пробао неке његове фузове и здраље су, чак је на некима радио и неке кастом принтове и сл. капирам шта год да му однесеш да ће да ти ископира, само са квалитетнијим деловима... Пеђа моб: 064 3464938 To onaj što je Žici modovao SD-1? Ako je taj, sve preporuke, radi maksimalno profesionalno.
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Svidja mi se izgled bas zato sto lichi na les paul , a mrzim one standardne ibanez sto svi furaju danas. I koje magnete da stavim ? zavisi koji budzet imas.ikakav zvuk zelis.ako je po jensu sa avatara sudit',ce stavis lundgrene.ali,kako oni vise staju n'o ta gitara sto si linkovao,ipak treba da se izjavis kakav ti zvuk treba,pa da ti preporucujemo.ja bi inace u mahagoni vazda kak'oga paf-a stavlja',ali to sam ipak ja...
Џрк Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ja bi inace u mahagoni vazda kak'oga paf-a stavlja' Jeb'o te Trey Azaghtoth
Dick Starbuck Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 To onaj što je Žici modovao SD-1? Ako je taj, sve preporuke, radi maksimalno profesionalno. да, тај Пеђа, стварно преискусан лик.
Tomislav Sawyer Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 To onaj što je Žici modovao SD-1? Ako je taj, sve preporuke, radi maksimalno profesionalno. A ovaj sto je tebe omuffio? Kako si zadovoljan napravom?
Baal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 1:1 kopija Muffa, baš smo Buddha i ja upoređivali na bini, pošto on ima original EHX.
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) 3000 din?jel to za sve pedale? Edited June 29, 2009 by umart
Recommended Posts