Џрк Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Imas u Silken electronics-u, trzni centar Balkanska. Lik ga licno preporucuje, ima cak i kao neku garanciju. Ispod 1000din je. Ne daje sum, plus ima podesiv onaj klinac sto se gura u struju, mozes da mu menjas ugao (sto je narocito pogodno ako imas npr. produzni sa nezgodnim drugim adapterima i sl.) Da napomenem da to nije dzabalebaroska radnja, na tom mestu je godinama.
METAL Man Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 pa to nije skupo onda, mogao bih da skoknem da pogledam.. Ja sam pre mozda 2god kupio na buvljaku adapter za tipa 150-200din, onako fancy (providan, flouroscentno zelen) i stvarno je radio VRH! ni suma ni nicega. Da sam znao kupio bih 2kg. Ali mi ispao na jednoj probi i crko.. :/ Posle toga sam kupio 2 komada na budzi ali nisu bili ni za kurac..
Vuk Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 ja otishao i kupio boss, kao gospodin onda smo ga drugar i ja ogolili i strpali u vecu shasiju gde je stajao josh jedan ogoljeni boss sad imam akumulator za pedale
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 A najace kad ti na adapteru pishe velikim slovima PRC! (people republic china) haha
Генеральный Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 ћути, добро је кад не пише на куртонима.
Baal Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 koliko sad kosta adapter za pedalu?mora kupim.. nisam ga odavno kupovao..zadnji sam dobio od jednog drugara a nesto nisam u poslednjih par godina pratio cene,niti sam pri parama da mogu da biram... el ima neki kvalitetniji do 1500 din? hvala Imaš stabilizovane za po 600 dinara u radioklubu, od 650 mAh.
Fapril ethereal Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 (edited) dakle uveren si u kvalitet? taj radio klub beshe ispod Crvenog Krsta? da ne kupujem znachi, kod ovih gulikoza za 2000,kad vec ne moram.. Edited October 3, 2009 by april ethereal
Џрк Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Ti u RK imaju stabilizator, ali mi se cini da mi je drug rekao da oni u sebi imaju neki chopper ili sl., a to ne valja za gitarski signal zbog suma. Imam i ja jedan takav od 1000mA, ali dzaba mu stabilizator kad ima taj chopper u sebi ili sta vec...jednostavno, nisu pravljeni sa nama gitarosima na umu.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Pazi kad ste obojica dali elektroniku a ja moram da vam pricham Mora da ima stabilizator i izolaciju za ciscenje AC shuma ,ovaj u silkenu je bolji iz velikog razloga sto dobijes pun kurac dodataka i sve se vrlo lako skida (nema mrshenja itd)
Џрк Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Pa nije bas pun kurac dodataka, ona gretz zastita u kutiji je custom P.S. zabole me za elektroniku
Guest kome_treba_display_name Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Eeeee zdravo ljudi ,pomazite,gde mogu da se kupe EMG magneti u srbiji,nameracio sam se na njih i to mi je ? XD Isto,ako imate neki predlog,tj alternativu,slobodno iznesite...
Vuk Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 potrazi po oglasima, a ako tamo ne nadjesh nishta, idi kod marica na slaviji
Baal Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 dakle uveren si u kvalitet? taj radio klub beshe ispod Crvenog Krsta? da ne kupujem znachi, kod ovih gulikoza za 2000,kad vec ne moram.. Jest', ispod Crvenog Krsta. Dok nisam kupio pedalboard koristio sam taj stabilizovani od 650 mAh za 3 pedale i super je radio, bez ikakvih problema (pitaj našeg zajedničkog druga Mareta, on mi je i preporučio taj da uzmem ).
Fapril ethereal Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 ma taj nema pojma aj provericu ovih dana tamo.. zahvaljujem..
METAL Man Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Eeeee zdravo ljudi ,pomazite,gde mogu da se kupe EMG magneti u srbiji,nameracio sam se na njih i to mi je ? XD Isto,ako imate neki predlog,tj alternativu,slobodno iznesite... http://www.kupujemprodajem.com//Zakk-Wylde-EMG-set-91944-oglas.htm kao sto rece Vuk, imas kod Marica nove, 105EUR je bio komad, pre par meseci kad sam ja jurio magnete..
Duke Of Borca Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Marici su lopuze, njihovo racunanje evra uvek moze realno dobro da te zajebe ako nemas 500-1000 kinti viska, od stvarne cene. Kupi polovne, nek ti neko ugradi i vozi.
METAL Man Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Sta mislite o ovom pojacalcetu? Marshall MG50 DFX. ima da se nadje za 250EUR po oglasima... Dobro bi mi doslo za tezge, da ne teglim ono moje cudoviste.. e da, ovaj lik sto mi nudi to pojacalo, kaze da je made in India. WTF?!
bojan j. Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 MG serija jeste pravljena u Indiji... Zaobidji u sirokom luku celu seriju bi bio moj savet.
METAL Man Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Sto? Ja sam na netu video dosta dobre komentare za njega... Neka preporuka za pojacalo od 50-70W do npr 300EUR?? Ne mora da ima nikakve efekte, imam i proc i gomilu pedala kuci..
METAL Man Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 pretpostavljam da mislis na Peavey ValveKing 112.. znam sta je otprilike, ali nisam imao prilike da probam.. a gde koj moj to da nadjem kod nas u Srbiji?
Kwlt Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Sta mislite o ovom pojacalcetu? Marshall MG50 DFX. ima da se nadje za 250EUR po oglasima... Dobro bi mi doslo za tezge, da ne teglim ono moje cudoviste.. e da, ovaj lik sto mi nudi to pojacalo, kaze da je made in India. WTF?! meni je MG serija super,jeste pravljena u Indiji,ali to ne znachi da je skart,ipak je to Marshall
Vuk Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 (edited) sjajan drajv ima MG serija, a sva pojachala su kompaktna i lagana ako hocesh da ojachash i da imash lampshki ton, za neznatno vishe para imash tog valveking-a inache, kinez potrazi peavey u artistu Edited October 6, 2009 by .Vuk
METAL Man Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Nadjoh... http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=1385 brate 490EUR, a polovnih nigde nema. pa da imam te pare ja bih se zenio. ja vam rekao do 300EUR... Cu da se ciganisem ja lepo za onaj Marshall, mozda i spusti jos malo.
Zoidberg Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Jedno pitanje za sve gitariste Kako ste vi ucili da svirate? Jeste citali neke lekcije, knjige, uzimali casove, ili jednostavno uplaili GP i udri?
Recommended Posts