Vuk Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) Deluxe ltd bi trebalo da je koreja, svi ispod su indonezija :/ A taj Kevin Bond je mozda 90k minus 20% snizenja, ako se ne varam. Super je gitarica, ali mora da se lepo iskeshira... Edited February 16, 2010 by .Vuk
Ranis Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) znachi 72 000...znachi malo jache od 700 evra...shto i nije tako srashno za takvu gitaru... hoce li neko ovde da uzme jackson dxmg alder nabudzenog sa emg 81,85 ? jako povoljno ga dajem...sa koferom... edit...aaa, zaboravio sam da nema FR...nishta od toga Edited February 16, 2010 by Ranis
BLAGOJE Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 dje puno za takvu gitaru,normalna cijena prije par godina je bila 1200-1400 dolara i to kad se dolar nije ovako raspadao. ka bi mi ulecelo 600 keka ne bi se trena mislio.jos je na ovom primjerku iommi magnet,ne el diablo.
Ranis Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) jako me mami taj mahagoni i binding na vratu...+ 3 piece je neck... sad ne znam...voleo bih da je uporedim sa rr24 rhoadsom... Edited February 16, 2010 by Ranis
BLAGOJE Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 ne,sva je iz tri dijela.vrat i trup,i jos dva krila.neck thru.razlika je u drvetu,magnetu,kobilici a i cini mi se da rr24 je 25,5" sa 24 praga,a KB je 25,5"sa 22 praga.meni je KB mnogo interesantniji zbog mahoganija,a i mrzim emg.i jednostavno mnogo zajebanije izgleda,rr24 mi je k'o jem-pozeraj.
Ranis Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 dada...kb izgleda pakleno... rr 24 me podseca na onu pichkicu iz childen of bodoma... ne znam...moram probati obe gitare da bih mogao da sudim koja mi je bolja...ali za te pare su obe dobar izbor...
BLAGOJE Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 hmm..meni je velika razlika izmedju 700 keka za KB i 1000 i kusur za rr24.300 keka na ovu krizu nije malo.
Ranis Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 pazi ovu ideju... nadjesh nekog u usa da ti kupi gitaru od music123. oni imaju free shipping za bilo gde u americi...ali im je zabranjeno da shalju za evropu...poshto bi to bio chist damping evropskih prodavnica. ...i taj neko u usa kupi gitaru za 1027 dolara = 750 evra, koliko mi je rekao lik u mailu da je kod njih ta gitara... + izadje te 50 evra shipping iz amerike + oko 1-2 % carine i ovi dushmani obrachunaju josh 18% pdva na cenu gitare+zavisni troshkovi nabavke+carina tako da to onda izadje 953 evra.. ili josh bolje...nekako skontash kako da ubacish gitaru u zemlju, a da ne platish carinu i pdv...i imash takvu gitaru za malo vishe od 750 evra al to je malo teze uraditi...ako neko ima neku ideju..nek se javi ovde
BLAGOJE Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 ...ili odes kao covjek u mitros i za 700 keka kupis KB koja je ionako bolja gitara.jos im seres kako oces da probas na ovom,pa na ovom pojacalu...
Ranis Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 bome dobro sam se zagrejao sada...al opet su mi 22 praga nekako hendikep...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) Ako je kojim cudom bolt on,mogla bi da se rastavi pa u kofer,sa stvarima,samo da se pazi da kofer ne predje dozvoljenu tezinu(i pod uslovom da sad nisu postali rigorozni,pa da i kofere koji idu u kargo proveravaju do poslednjeg sava na rajferslusu) Jedino bi onda moralo za kofer za djitru da se snalazi ovde Sad rizik uvek postoji-eventualna kontrola,avionska nesreca,izgubljen prtljag,sjeban prtljag...al' sto kaze He who dares wins! Edited February 16, 2010 by sale 83
Ranis Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) nishta od toga...neck through ajmo dalje... ju zamisli da ti se srushi avion sa zivotnom ushtedjevinom... Edited February 17, 2010 by Ranis
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Zamisli da ti se srushi studio sa svom opremom u tornadu kad si trebao da snimis focus i onda nastavis i napravis ga 10 put bolje \m/cynic\m/
Ranis Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 ...za avatnuru kupovine nove gitare...trebalo bi da prodam staru, + ulozim sve shto sada imam u shteku i josh malo pozajmim...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Nemoras ako dobro pusis:)
Vuk Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Lagano bre Doci ce se u Marshall da se vidi shta izvlachish iz dxmg-a, da vidimo da li bi mogao bez 24 praga i floyda
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 kako znash? STa mislis kako sam zaradio za 6505 haha Moras da budes proevropski orjentisan haha
Ranis Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 nishta...izgleda mi ne gine...hocu opremu dobru...a nemam para
BLAGOJE Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 cemu prostitucija?malo se pocimas da prenosis zuto za niksicane,mogu da ti sredim nije frka.ako te nafataju tek onda ce da te jebu u cmar,tako da cini mi se da je to bolja kombinacija nego sad odma' da te jebu in d pedu.
Ingwarr Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 PAr reci glede pazarenja. Ne bih da izmisljam toplu vodu, ali ako postoji i najmanja sansa da se opremite u USA - just do it. Razlike u cenama su drasticne u poredjenju s evropskim, izbor brutalan, a mi u Srbiji i sa srpskim standardom svakako nismo u mogucnosti da placamo nevidjene pare za predmete koje Ameri kupuju po "normalnim" cenama. Najbolje je svakako licno, ali ako imate rodbinu ili prijatelje u USA narucujte pedalu po pedalu, kabel po kabel, ako imate para i gitaru i isplatice vam se sve i da platite carinu i PDV. Meni redovno donose sitne predmete, provuku ih bez prijavljivanja na carini, pa kad skapiram da, recimo, Xotic RC booster za bass kosta 220 evra u DE, a ja ga platim $185 u Kaliforniji, jasno je kolika je usteda na jednoj jedinoj pedali. O gitarama i pojacalima da ne govorim. Tu je i stvar izbora, kad ste u Srbiji videli novu, ne znam, Electroharmonix pedalu ili Mesa pojacalo ?! Meni se 2008. u Majamiju plakalo jer nisam imao $600 za polovnu i ocuvanu Mesa Pulse600 glavu, koja bi ovde kostala boga oca, sve i da ima da se kupi. Iz ministarstva telekomunikacija javljaju da ce 2010. proraditi paypal u Srbiji. Ako tako zaista i bude, nemojte da se zezate u srpskim radnjama nego pravac banka, uplatite lovu "X" i preko neta kupujte sta vam dusa iste. Iz USA jakako.
Ranis Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 problem je samo shto radnje u usa imaju zabranu da shalju u evropu, zbog raznih anti dampinshkih sporazuma i sporazuma sa samim proizvodjachima koji imaju ovlashcene dristributere ovde. ok prebaciti pedalu ili tako neshto sitno iz amerike, ali kako brebaciti gitaru ili pojachalo?
Tyler Durden Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 ja sam od maja do oktobra u americi, tako da mogu da vam kupujem tamo, i ja pošaljem, pošto već radnje to neće da rade....
Triad_1 Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) Pozdrav ljudi Treba mi savet od gitaroskih kolega! Jedan moj drugar treba uskoro sebi da kupi novu gitaru, imace za to da potrosi 1000 € (eventualno 1100€). Ono sto njemu treba je gitara sa Floyd-om. Svira sve i svasta npr. od bluesa,rock-a do metalurgije (uglavnom ovo poslednje ). Meni je prvo palo na pamet OVO. E sad nisam siguran da li bas ovaj Schecter ima da se kupi kod nas i koliko kosta ako ga ima?! Nisam vidjao taj model u Mitrosu... Voleo bih da cujem koje vi jos predloge imate. Gitara naravno moze da bude i sa pasivnim magnetima, ne moraju bas EMG da budu. Zahvaljujem Edited February 17, 2010 by Triad_1
BLAGOJE Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 pff,znas sta si nam rekao.barem koliku duzinu vrata gitare voli,koliko pragova?
Recommended Posts