Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prodaje music trade, ali ne znam koje glave tu staju. Ja sam svoj case pravio u PSP-u u Novom Sadu.

Posted

PSP electronic, tako se radnja zove. Medju mushterijama im je i Exit. Rade rackove i caseove. Nisam pravio case za kutiju jer bih krv propishao dok to utovarim u Juga :D

Samo glava i ne vadim lampe jer je o unutra oblozeno. Ako stranci to ne rade, ne moram ni ja :)

U mom caseu takodje imam i dva rack mesta + odeljak za pedale.

Posted

Ljudi imam jedno pitanje:

Kad sviram na pojacalu desava se da se utisa ton, pa da se malo pojaca... nije strasna razlika ali se ipak oseti, a i sve cesce se desava.. :/

Nije problem u kablovima, proverio sam...  

Probao sam da cimam malo dzek na gitari i cini mi se da nije ni do njega.. to znaci da mi pojacalo otislo? ako jeste, u cemu je problem?

Posted

master pot na pojacalu najvjerovatnije,ili volume.moze bit' i da ti pada napon ili u pojacalu ili u uticnici,a mozda imas jako pojacalo i gladan procesor i koju pedalu pride nastekanu u jeftin kineski produzni...shodno ovome,najlakse i najeftinije ti je da jednostavno isprobas na drugoj uticnici.za sve ostalo ti ne gine servis.

Posted

master pot na pojacalu najvjerovatnije,ili volume.moze bit' i da ti pada napon ili u pojacalu ili u uticnici,a mozda imas jako pojacalo i gladan procesor i koju pedalu pride nastekanu u jeftin kineski produzni...shodno ovome,najlakse i najeftinije ti je da jednostavno isprobas na drugoj uticnici.za sve ostalo ti ne gine servis.

jok, po kuci sviram tako sto se bodem direkt u pojacalo, i pustim njegov drajv. Nije ustekan u produzni, ide direkt u uticnicu u zidu. 

Najverovatnije(90%)pad napona josh ako je lampash ne da ce se utisha nego i da se promeni

Pa jebem li ga, sve je moguce, evo danas i juce nije bilo nikakvih problema.. :)

Posted (edited)

Jes, jes, pogotovo što njegov 6505 može da se svira gajbi bez problema, neće niko da se žali od komšija. :D

Edited by trenje
Posted

Sve dok ne hvatas madjarske radio stanice ok je :)

a treba ti isto kao i meni http://www.furmansou...03&id=P-1400ARE kao leba

E kada smo imali probe kod ortaka, hvatali smo neke radio stanice na pojacalima, doduse nisu madjarske.. :D

Joooj to bi mi tako leglo, ma sta jedan, bar 2-3 komada, da mi se nadje pri ruci.. :D kolko para to cudo kosta?? XD

Posted

Nije vas Freak zaboravio :) Radio sam sistem opet pa nisam bio u "fazonu" XD

Evo fotki pa bacite pogled.Inace videcete gde rusi stavljaju sraf za gitaru :)LINK

Evo i online fotki sa manuala za ovu gitaru. LINK

Posted

jok, po kuci sviram tako sto se bodem direkt u pojacalo, i pustim njegov drajv. Nije ustekan u produzni, ide direkt u uticnicu u zidu. 

Pa jebem li ga, sve je moguce, evo danas i juce nije bilo nikakvih problema.. :)

izjedose vam misevi sve u trafostanici.pada ti napon u kuci.mozda ti majka/zena/sestra ima rejnbou usisivac ili slicnu azdaju pa je usisavala dok si svirao,doduse cuo bi je,sem ako ne sviras imolejsn u slobodno vrijeme,kao ja.

Posted

jedno pitanje...

zbog chega je JCM 800 skuplji od JCM 2000 , kad jcm 2000 ima vishe opcija od jcm 800...

a i kad je iskljuchena ultra gain opcija i one ostale zajebancije, jcm 2000 zvuchi kao jcm 800(95% tog zvuka)

Posted

Jcm 800 (onaj bez drajva)Je A clasa pojacala,jcm 2000 je clasa a/b,ukratko za metal ti je najbolje A :)Ime ko ime nista ne znaci ako nesto ne stoji iza njega,vishe opcija ne znaci uvek ''kvalitetnije''chak naprotiv cista fizika.No i jedno i drugo je super pojacalo i nemozes da pogresis

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...