Jump to content

Recommended Posts

Guest veseli koljac
Posted

zvini a gde si to ti video lakirani fingerboard...!??!?!

pa svuda,pogledaj svakog drugog strata.

Posted (edited)

Jel nece da sjebe vrat? Jel se vratovi uopste lakiraju?  icon_confused.gif

vratovi(fretboard-ovi) se retko kad lakiraju...na akustari sigurno ne...

a tonik je vrlo blag...ima mali procenat alkohola...

Edited by darijus
Posted
Na fretbord sam mislio...

Ta stara akustara je crna, Ibanez... i utripovao sam da je vrat (tj. fretbord) lakiran u crno...

ccc...kako nesto moze da bude lakirano u crno...???

lak je lak brate...i u 99% slucajeva je bezbojan ili vrlo slabo toniran nekom bojom...

Posted
Je li svirao neko Ibaneza RG370DX??? biggrin.gif Sta misli o toj gitari?

To ti je neka slabija varijanta Rg serije, u principu dobijas nesto sto fino izgleda i lici na Ibaneza, ali je daleko od pravih Ibanez gitara. Plus, sto su sve gitare iz tih serija radjene u Koreji (ili bar ovde ne moze da se nadje nista drugo) sto ti odmah u startu govori o slabijem kvalitetu i izradi.

U principu, gitara moze da se nabudzi da bude ok.

Posted
ccc...kako nesto moze da bude lakirano u crno...???

lak je lak brate...i u 99% slucajeva je bezbojan ili vrlo slabo toniran nekom bojom...

Zahvaljujem kolega, icon_da.gif pusti, vidis da sam neuk icon_biggrin.gif

Posted
To ti je neka slabija varijanta Rg serije, u principu dobijas nesto sto fino izgleda i lici na Ibaneza, ali je daleko od pravih Ibanez gitara. Plus, sto su sve gitare iz tih serija radjene u Koreji (ili bar ovde ne moze da se nadje nista drugo) sto ti odmah u startu govori o slabijem kvalitetu i izradi.

U principu, gitara moze da se nabudzi da bude ok.

Ok....a koliko onda jos covek mora da ulozi da je lepo nabudzi? biggrin.gif

koja gitara ima za te pare a da je bolja?

mislim ovu ako budem uzimao, necu uzeti novu i onda me to izadje 300 evra. nova kod nas kosta 500.

Posted

moram da ¨spamujem¨ kada ne mogu da editujem biggrin.gif

zaboravih da gore napisem, da li je mozda bolje RG370 koji je iz Japana naspram ovog RG370DX koji je proizveden u Koreji biggrin.gif

taj RG370 iz Japana prodaje neko ovde na forumu biggrin.gif

Posted

MISLIM DA JE BOLJE DA DODAS JOS 100-TINAK EVARA I KUPIS POLOVNI RG550!

TAKODJE, JA UVEK DAJEM PREDNOST JAPANSKIM (U ODNOSU NA KOREJSKE) GITARAMA! NEMAM POJMA ZASTO! CINI MI SE DA SU BOLJE...MOZDA? icon_confused.gif

Posted

TAKODJE, JA UVEK DAJEM PREDNOST JAPANSKIM (U ODNOSU NA KOREJSKE) GITARAMA! NEMAM POJMA ZASTO! CINI MI SE DA SU BOLJE...MOZDA? icon_confused.gif

Pa ono, u principu sve zavisi od modela do modela icon_da.gif

Posted

chek, pa zar se ibanez ne proizvodi u japanu???

Znam da postoje ona dva japanska burazera, jedan drzi ibanez, a drugi tamu...

Guest Nebojsa B.
Posted
Ih...ajde, leba ti obrazlozi malo icon_smile.gif ...koji model, godiste, cena itd...

Marty pa squier stratocaster cena u bg oko 11000 dinara, a Peavey ne znam tachan model samo znam da je ovde kod mene (u Bijeljini) oko 14800 dinara i cini mi se da je oblik stratocaster..

Posted

nije to toliko jednostavno laugh.gif

Ja sam krenuo tom logikom i nisam kupio gitaru vec godinu, godinu i po dana no.gif

nikakvo trziste, gitara nema u oglasima a kad se nesto pojavi gitara je skroz sjebana ili je prodavac iz Leskovca...

Posted

Eh bre MORe znam da DX znaci Delux pa da ga jebem icon_smile.gif

sad sam bio u sky-u i pogledao gitaru, meni se svidja biggrin.gif

pogotovo naspram moje trenutno biggrin.gif

hahaha, marko znam tu logiku icon_smile.gificon_smile.gif a eto da neko razume da nije jednostavno dodati jos 100 evra biggrin.gif

Posted
Meni se Jem nikako ne svidja - ne lezi mi

JS model nisam probao (eto mene kod marty-ja)

Ingvaje mani se bre tih nashminkanih gitara uzmi lepo Fender Stratocaster Y.M. model ne treba ti nijedna druga gitara sem te

pa ja kad sam probao jem zaljubio sam se u tu gitaru a probao sam jeftiniju verziju od satcha i nije mi se nesto vrat svideo!!

Pa sutra idem u najveci music shop u njemakoj pa cu da vidim kakva je ta gitara od malmsteena!

moram prvo videti kako je na onom vratu svirat!

Posted
pa ja kad sam probao jem zaljubio sam se u tu gitaru a probao sam jeftiniju verziju od satcha i nije mi se nesto vrat svideo!!

Pa sutra idem u najveci music shop u njemakoj pa cu da vidim kakva je ta gitara od malmsteena!

zajebano... u pocetku...

nisam probao ali sam cuo price onih koji je imaju, ili su je probali! icon_da.gif

Posted

sta da kzem stvar navike!!ovako mi je gitara super jedino bi se trebao navici na vrat!!ali da vidite sto sam svirao na nekom deanu kojeg je michael angelo u jednom spotu koristio!1gitara je skroz mocna !!bas je lako na njoj brzo svirat !!isvirao sam se danas u tom shopu jedno 4 sata

Posted

U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo icon_smile.gificon_da.gif

Posted
U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo icon_smile.gificon_da.gif

pa da ustvari i ja imam na svom gretschu malo deblji vrat i ipak sviram na njemu lakse nego na nekim tanjim vratovima jer sm se navikao!1 musik19.gif

Guest Nebojsa B.
Posted

Ljudi otje ko dati odgovor na moje pitanje? :-] Il` su svi isqlirali icon_rockdevil.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...