Ancalagon Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Sta je ovo, svi nasli nesto brutalno za 100 jevreja ...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Pichketine, imam stupid deal of the week: 100 ojra = boss od3 + mxr 151 (double shot), nove sta ce ti to?
Lou Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Pa nisam procitao kad si cesto konfuzan u postovima Suština.
sale 3sm Larry Flynt Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Informaciju sam dobio od svih servisera koji su mi ukazali zasto moja bivsa gitara nije mogla da se balansira i zasto se sad radi od mahagonija ,ciste cinjenice.Cinjenice su i da svaki proizvodjac tih oblika ili promeni u teze drvo telo(da postoji i onaj teski mahagony)ili u lakse vrat.Prvo mi na pamet pada i gibson explorer koji je pravio samo kratko tela od mahagonija da bi se vratili na korinu i maple. Ako mi vas dvojica najvecih prodavacha magli ovde pokazete uzivo explorer ili v gitaru sa mahagony telom i maple vratom koji ne moras da drzis a da ne pada reci cu javno da sam glup U suprotnom gej ste i pushite kurcine obojica :*** Ja sam i pricao za Gibsona.Maple vratove je Gibson poceo da fura sedamdesetih. Nema ti to veze sa tim da li je gitara sa telom jedne vrste drveta i vratom druge,nego do tezine drveta i kako je nacentrirano.Komad javora moze tezi,laksi ili iste tezine da bude kao komad mahagonija ili bilo kog drugog,kao sto i mahagoni moze da bude lak ko perce(pogotovo danas kakav sugav mahagoni koriste svi proizvodjaci). Gibson je samo 2008 napravio verziju sa mahagoni telom,kao proslavu 50 godina eksplorera. Dean VMNT,V djitra,savrseno balansirana,i telo i vrat mahagoni,stari ESP DV8 model,isto fantasticno izbalansiran,a imao je telo mahagoni,a vrat bas mejpl.Dean sam hteo da uzimam pre 2 godine,toliko sam se zapalio za nju,kad sam je probao,ali sam hteo angel of deth,medjutim bas tad nasli da prestanu da narucuju.
Vuk Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 e' date='23 januar 2012 - 09:17' timestamp='1327306634' post='2463037']sta ce ti to? Prvo sam bio zainteresovan za od3, lik je rekao da moze da ubaci i mxr i da se zaokruzi U svakom sluchaju, bolja pedala od sd1, a double shot mogu da preprodam... ili da zadrzim kao neku rezervu, a da valjam neshto drugo.
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 moj mastejn je mahogani ol d vej,mislim da su svi njegovi esp-ovi ful mahogani.od nektru veova dzeksonovi su maple-mahogani sem kv2t koji je ful mahogani cini mi se.vecina rhoads-a pliva,tj svaki koji probah lise kevin bond-a koji je full mahogani.
Ancalagon Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) Epa, posto je izvesna prodaja gitara, koje sam stavio po oglasima, krecem polako da padam u delirijum oko kupovine novoga instrumenta . Nova gitara, koja mi se maksimalno svidela je Vintage Lp V100 model, i vidim da je dosta ljudi hvali, i da 99 % istih, tvrdi da je vintage bolji od epi lpa, za manje pare. Samo problem je sto sam upravo zvao, music media centar, tamo nema tog vintage-a, i naravno govore mi uskoro ce da stigne ... A u cetvrtak ispit, ja ne razmisljam o ucenju Ma Tokai ipak Edited January 23, 2012 by Ancalagon
sale 3sm Larry Flynt Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 moj mastejn je mahogani ol d vej,mislim da su svi njegovi esp-ovi ful mahogani.od nektru veova dzeksonovi su maple-mahogani sem kv2t koji je ful mahogani cini mi se.vecina rhoads-a pliva,tj svaki koji probah lise kevin bond-a koji je full mahogani. Vrat je bio trodelni mejpl,i rosewood fretbord.I ESP i DV8r LTD verzija.I cuvaj tu djitru,da te ne bi odvukao na Taru,vezao za drvo i ostavio medjedima da te izedu. A dean je ceo mahagoni(crni i sivi,a maple top na fensi modelima i nekim s motivima) i ebony fretbord.Sunce ti jebem kakva djitra
LoveHateLove Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ja u poslednje vreme gledam high-end Japanske gitare... Posebno mi se dopadaju custom ESP horizon modeli, kakvih samo lepotica ima. Caparison mi je uz njih broj 1 i voleo bih u budućnosti da dođem do jedne takve gitare. Takođe sam gledao i *Navigator *Edwards *Greco *Burny *Orville *Bacchus *Fernandes Obožavam Japan, njihovu kulturu, tehniku i sve ostalo, i kupio bih njihov proizvod na slepo ispred EU ili USA... Da, samo gde ces to da nadjes? Navigator ti kosta kao Gibson Custom Shop. Ovi ostali ako su high-end 1000+$, kad platis sve ostale dadzbine opet ti se ne isplati da narucujes. Ja imam Orville by Gibson Custom i poprilicno sam se namucio dok mi nije stigao. Imas sad ovde kod nas FGN i Tokai, u Artistu. Ja bih voleo jos jedan Goldtop standard, ali mnogo mi je kesa oko 1000eur koliko kostaju, jbg. jedino da sacekam par godina dok se ne nadje nesto u oglasima.
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Vrat je bio trodelni mejpl,i rosewood fretbord.I ESP i DV8r LTD verzija.I cuvaj tu djitru,da te ne bi odvukao na Taru,vezao za drvo i ostavio medjedima da te izedu. A dean je ceo mahagoni(crni i sivi,a maple top na fensi modelima i nekim s motivima) i ebony fretbord.Sunce ti jebem kakva djitra http://www.espguitars.com/esp2005/guitars_dave.htm moj je iz 2006te,a tad je raskinuo ugovor,pa ga nema na sajtu i razlika je sto su nabacili njegove signacjur magnete.da je sa alderom vjerovatno ga ne bih ni uzimao,jer sam ga tada uzeo samo zato sto sam htio konacno da imam full mahogani neckthru djitru,i to vea.za sve ostalo si u pravu,najbolji balans kod vea koji ikad svirah.da se ima malo vise love ne bi mi ni padalo na pamet ikad da je dam,za sad je tu dje jeste,ako se momak za taunusa predomisli i spusti cijenu morace da ide,koliko god mi to tesko palo.za sad,samo neka djitra sa flojdom i to bas neka kao vester zgodna za budzenje i eksperimentisanje,mastejna necu da diram ni za zivu glavu,lise nut-a kojeg bi promijenio zbog ovih sajli koje furam.ako se vec toliko lozis,ako je budem davao prvo javljam tebi ako hoces.
Dejaah Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 drugar iz benda je uzeo neo classic mogu vam reci da je gitara perverzija... http://www.ishibashi.co.jp/eng/
LoveHateLove Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Koliko para je dao? Jel to iz Japana narucio ili ovde uzeo?
LoveHateLove Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 oni nemaju artist seljo...vidis da je stavio link od Ishibashija, te gitare su ovde kod nas dosle pre mesec dana, mozda je covek uzeo ranije...
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 oni nemaju artist seljo...vidis da je stavio link od Ishibashija, te gitare su ovde kod nas dosle pre mesec dana, mozda je covek uzeo ranije... http://www.artist.ba/mex/kontakt.php http://www.artist.ba/mex/proizvodjac_artikli_kategorija.php?pro=336&glavna_kat=19 sad se lijepo izvini i sledeci put razmisli malo prije nego sto pocnes da pises,a ponajmanje da se blamiras.moze bit' da je covjek uzeo nedje drugo,lik je iz BiH pa je logicno da je posjetio njihov artist.
LoveHateLove Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) sad se lijepo izvini i sledeci put razmisli malo prije nego sto pocnes da pises,a ponajmanje da se blamiras.moze bit' da je covjek uzeo nedje drugo,lik je iz BiH pa je logicno da je posjetio njihov artist. Nisam uopste znao da je covek iz Bosne mislio sam da je iz Srbije, ne poznajem ovog decka uopste. Ja ti pricam za Japan, mislio sam da si na to aludirao, ironicno...inace znam da oni imaju Artist, isto kao i Hrvati, Slovenci i da uvoze te gitare... Edited January 23, 2012 by LoveHateLove
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ok,moja greska,izvini,mi se odje vise manje svi poznajemo sto izprave sto virtuelno pa rekoh zna se.a i ja nisam srkastican po difoltu.
LoveHateLove Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ma ok, izvinjavam se i ja tebi ...ja ne zalazim bas ovde cesto, uglavnom samo na donji deo foruma kad sam ovde na forumu, tako da one koji nisu dole ne poznajem jbg. , sto se tice muzicke opreme uglavnom idem na Muzicki forum kad me nesto zanima....
BLAGOJE Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 i ja bio tamo masu,ali me smorili faz,fender i retro vesla ekipa.
Dejaah Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 aaauu polako da uzeo ju je u artistu u bl ..radi tamo pa mu se moze za one koje ne znaju artist bl je glavno sjediste artista bg i audio pro iz cro.. ista firma ali je vlasnik iz banjaluke... a ishibashi sam stavio da se zbunite
Dejaah Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Rogic, a? Koliko je para dao? aha... mislim da je 1250e.. ali kako radi tamo moze iskombinovat i neke rate
Vuk Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 (edited) Poshto sa imam i SD-1 i OD-3, reshio sam da ih uporedim. OD-3 je boji kao standalone pedala, glasniji, masniji, manje sterilan. Kao boost ima vishe gaina i basa - zakolje SD-1 za solo, ali je mulj na debelim zicama. Sa ruge strane, valjda shto vec 3 godine teram SD-1, navikao sam na to shiljenje zvuka, ali ta chistoca kad zveknem H... i solaze koje (pored mog znj sviranja istih) zvuche kao kurchic Testirano samo na pojachalima koja furam kod kuce, 5150 ce malo da sacheka. Obe pedale su za chuvati, vidim da cu godinama da se igram sa njima Sa druge strane, nishta nisam uspeo da izvuchem iz doubleshot-a, moj behringer warp ga je pojeo. Moracu da sednem i chachkam to malo duze od pola sata, pa cu da javim ima li vajde od pedale. Za sada jedino zadovoljan kako reaguje na harmonike. Sjajan squeal i flazoleti, ali bulja kada se rndza. Edited January 24, 2012 by Vuk
Recommended Posts