darijus Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Mozda je fingerbord od 'ebanovinu pa preko njega prebachit lak, tanko? ja imam ebanovinu( ) na vratu...i kazem ti...onaj ko tu lepotu lakira treba da bude obesen na terazijama... .
Dushan S Posted January 15, 2005 Author Report Posted January 15, 2005 Ljudi otje ko dati odgovor na moje pitanje? :-] Il` su svi isqlirali Hoće ti neko odgovoriti na pitanje kada ga postaviš kako treba. Isto kao da si pitao: Šta da kupim, Renoa ili Fiata, bez naznake modela, godišta, stanja, cene itd itd.
Генеральный Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) ja imam ebanovinu( ) na vratu...i kazem ti...onaj ko tu lepotu lakira treba da bude obesen na terazijama... . Nastranu shalu, video sam one super tin (thin, ne teen ) lakove koji se jedva primecjuju... Meni je ebanovina previse crna! Edited January 15, 2005 by LoodeeKooD
-Abraxas- Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Hoće ti neko odgovoriti na pitanje kada ga postaviš kako treba. Isto kao da si pitao: Šta da kupim, Renoa ili Fiata, bez naznake modela, godišta, stanja, cene itd itd. ja bih kupio renoa
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Evo bas sam sad pitao caleta (koji je automehanicar) i rekao mi je da je Fiat mnogo bolja opcija ...kaze Reno se mnogo kvari...a posle mi je rekao da u Francuskim automobilima ima vise plastike nego metala
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Tako nekako ...kaze meni jedan taxista...nemoj nikada da kupis Francuski auto...ima posle ceo zivot da radis za njega
-Abraxas- Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Tako nekako ...kaze meni jedan taxista...nemoj nikada da kupis Francuski auto...ima posle ceo zivot da radis za njega hahaha
Froiibaad Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo V-shape neck konza Ne znam ja stvarno nisam odushevljen Jem-om (probao sam neki potpisan i sviran od Vai-ja licno) @Marty AJ bih uzeo Bmw-a ali ako nemam love moze i Volvo
Froiibaad Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Pa nije mu uopshte neki clean ( u stvari do qrca je ) vrat je previshe tanak i gain izlizan - sustaine nema ni upola kao neki les paul koji sam probao u Budimpeshti
-Abraxas- Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 AJ bih uzeo Bmw-a ali ako nemam love moze i Volvo ja mislim da je volvo jedino auto u klasi koje se pravi rucno!!nema masina!!
Dushan S Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 Ali sa druge strane neki kažu da su francuzi potcenjeni i da se može naći dobar komad, polovnjak, i to za manje pare, a plus još skoro uopšte ne kradu francuska kola
Mr. Smarty Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Taxisti preferiraju Nemacka kola...pa sad vi vidite
Imenjak Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Evo bas sam sad pitao caleta (koji je automehanicar) i rekao mi je da je Fiat mnogo bolja opcija ...kaze Reno se mnogo kvari...a posle mi je rekao da u Francuskim automobilima ima vise plastike nego metala eto ti... tako ti je i sa svim zoomovima! male plasticne igrackice!
Uros Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 (edited) TAKO TI JE I SA VIBRATORIMA! NEMOJ DA ME JE NEKO PITAO OTKUD ZNAM! Edited January 19, 2005 by Uros
Mr. Smarty Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Necemo ...nego Urose...jes' to tebi zaglavilo caps lock dugme ili ti je pokvarena tastatura
Froiibaad Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Zaglavio se vibrator a prst na shiftu
Imenjak Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Necemo ...nego Urose...jes' to tebi zaglavilo caps lock dugme ili ti je pokvarena tastatura mozda covek ne vidi.. nikada se ne zna! Zaglavio se vibrator a prst na shiftu ah... ne...
Nurg Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 vratovi(fretboard-ovi) se retko kad lakiraju...na akustari sigurno ne... a tonik je vrlo blag...ima mali procenat alkohola... Maple fretboard se obavezno lakira, a ostali se lakiraju sve do fretboarda koji ostaje ne-lakiran. Zato ebenovinu, rosewood, pau ferro i slicno drvo treba mazati raznim preparatima da ne propadna (ala limunovo ulje, ili fender fretboard conditioner i slicne stvari)
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 A maple fretboard jel treba njega necim mazati
Recommended Posts