Jump to content

Recommended Posts

Posted

Razmisljam o kupovini explorer gitare. Ne bih da dam 1000 eura za Gibson, vise neka jeftinija varijanta pa da je posle polako budzim. Da li ima neko neka iskustva sa Hamer, Epiphone... ?

Ja поседујем Slammer by Hamer Експлорера, пре 10 година сам је пазарио за 300 еура, набуџио сам EMG81 у бриџ и EMG85 у нек позицију и факат боље звучи него раније, али је и даље канта, да се разумемо. :D Планирам и нове чивије да му метнем чисто да буде скроз функционалан и да ми се не раштимава јер свирам као месар. :) Нису ни Епифонци лоши, Вучина је фино све објаснио. :)

Posted

Dilema:

Majstor (Goran) je zarezao nut kao sivonja, buzz je stalno tu (samo na E). Mislim se da li da pokušam da dignem za trunku ili menjam nut.

Posted

LTD EC-200QM

Gadno je od prvog praga na dalje, jednostavno je preblizu. Sreća u nesreći je to što je nut i onako plastično govno, mogao bih to da zamenim. 'Bem li ga.

Posted

kod ltd-ova je zajebano jer je nut dublji,tako da je bolja varijanta da ti mirko napravi kosku.jebote,koji si baksuz,i ja sam cujao da goran s' vremena na vrijeme zajebe stvari,ali sve sto vidjah bijase dobro.

Posted

Mislio sam i ja isprva da sam menjam nut, ali je stvar upravo u tome što si pomenuo, dosta je dublje.

Posted

pa ima gotov da se uzme valjda?

Pa ono, chak i kada uzmesh te plastikance iz radnje, neko mora da se pozabavi usecima za zice, u zavisnosti od toga koju debljinu hoce chovek. Zato i kazem da je bolje da se namontira koska, jer se haba manje.

Posted

lou:

sad opet svirah onog tokai-ja honeyburst-a u artistu,za druga kupio bogner alchemist-a,nije mi dobro.

probali u mitrosu i standarde i traditionale,pa u artistu FGN.cak i traditionali su smijesni za FGN,narocito za onaj sa "violin" finisom koji je jel i najskuplji.stoji da su gibsoni precijenjeni,da FGN nudi za u lovu mnogo,mnogo,ali jebes mi sve ako onaj honeyburst nije rodjen za stonercine,kao da sam pajkcina kipti iz nje.

Posted

edit:

jeb'o majku kako je ovaj alchemist dobro 'jacalo,oba kanala fenomenalni,kakav drajv kanal i suv,i sa zw OD-om.malo sam bio sumnjiv da nece moci i u 20w modu drajv kanal da izadje kad ono suv kvalitet koliko god da ga smanjis samo se ispostuje juzer menjual i podesavanja (mid shift,brajt svicevi) i radi kao zmaj.definitivno za drajv 6L6 lampa mnogo bolje radi kad je malo pojacanje od svih ostalih.u sopu direktni kokurenti su bilii par H and K,line6 i dt i spider valve serija,ovo je opralo itekako sve zivo.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...