BLAGOJE Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 sto?glen benton vozi harlije i sije djecu,braca se perverziraju po midvest dajnerima sa jeftinim kurvama i starim burbonom,a suzuki i dalje gura tutu da upali
Lou Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 lou: sad opet svirah onog tokai-ja honeyburst-a u artistu,za druga kupio bogner alchemist-a,nije mi dobro. probali u mitrosu i standarde i traditionale,pa u artistu FGN.cak i traditionali su smijesni za FGN,narocito za onaj sa "violin" finisom koji je jel i najskuplji.stoji da su gibsoni precijenjeni,da FGN nudi za u lovu mnogo,mnogo,ali jebes mi sve ako onaj honeyburst nije rodjen za stonercine,kao da sam pajkcina kipti iz nje. Sećam se masti, sećam. Koliko je, beše, stajao, mislim da nisu bile velike pare za takav zvuk?
Vuk Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 (edited) Ja sam skoro kod Glave uzeo jednog Washburna, chak mi je i oborio cenu. Mislim da sam za zivota ostavio najvishe para u "Artistu", vishe nego na oglase xD Josh jedna novost - nenadano cu da ponovo drljam svog Vipera, javio mi se Mirko Tasic, pa sam se setio da bih mogao da sredim djitru Edited March 1, 2013 by Vuk
BLAGOJE Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 lulu: sad je jos i jeftiniji,opet je glava u fazonu da spusta cijene i sl(u stvari je on kao uvijek u tom tripu,sad ili on dobija pis jeftino robu,ili umije to tako da predstavi,ili su u buli pa daj samo da se prodaje,ili je kombinacija svega toga,ko ce njemu znati),cini mi se oko 350e,ali me ne drzi za rijec,on je nesto srao o tome a ja sam deljao neku stonercinu i jebalo mi se za sve na svijetu u tom trenutku.ono,stoji da ovaj FGN violin jeste mnogo ozbiljnija sprava,tj da je bolja od gibsona od 2300e i to za klasu,ali bi ja npr za stonercinu uzeo onaj honeyburst uvijek prije.probah i druga dva koja ima u sopu,i SGja koji je tek pis jeftin,super je i to,ali onaj komad ima neki trip,dal' magneti,dal' potovi,ili ko zna. vuk: kad rece tasic,kolika je sansa da se sa njim u neko doglednije vrijeme napravi dil,drug ima zajebanog strata kojem treba parcijalna restauracija plus setap,treba lik a mi salje gitaru iz cg pa da je ja nosim njemu,ne bih da se to sad nesto oduzi pa da covjek pomisli kako sam mu skurco gitaru.
Vuk Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 (edited) Mirko je vazda voljan, samo mu se javi i lepo se dogovorite Ja bi trebalo sutra da skoknem do njega, a ako ne, najdalje do ponedeljka, tako je trazio. Edited March 2, 2013 by Vuk
PajatheTrut Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 ono cime sam ti majku teslacio. Тако свом колеги музичару... 1
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Znate nekog ko popravlja pedala otisho mi bossov ns pisti kad se ukljuci?
Dejaah Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 evo malo sam se ponovio pa da se pokurchim malo 2 1
BLAGOJE Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 taj V? da nisi uzeo iz srbije,vrtio se jedan po oglasima,ali mislim da je taj tvoj feskiji,jer je ovom olympic white mnogo vise otisao u zuto.
Dejaah Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 nisam, uzeo ga u usa... 2005 god... i na slikama je previse bijel nego sto je ovako uzivo.. slikao fonom pa crne djitre malo sjebu white balans...
BLAGOJE Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 kontao sam da je tako,jer na par slika na ivici mozes da provalis koliko je pozutio zapravo taj OW,ali ovaj odje je imao bas vintidz OW,sigurno bar 20tak god,balavio sam za njim ali je brzo otisao,pa rekoh da nisi slucajno ti srecan vlasnik.
Dejaah Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 prodao, i za iste pare mi izleti standard... sam' shut
BLAGOJE Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 ne seri?moj drugar ne moze ni za 1200e da ga nadje kad bi se slomili.ako naletis ope' glasni se,on mi je dao odrijesene ruke cim mu nadjem za te neke pare standard-a da dogovaram.
sale 3sm Larry Flynt Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Sta za snimanje valja od preparata? Imal' ko ovo, valja li? http://www.mitrosmusic.com/proizvod/4339-Line-6-BackTrack---MIC-----Guitar-recorder-with-Auto-Capture-and-Mic/ http://www.mitrosmusic.com/proizvod/4338-Line-6-BackTrack-----Guitar-recorder-with-Auto-Capture/
Vuk Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Kojim povodom gledash ovakvu spravu? Ja imam line6, ali onaj koji mora da se nameshta na konjp xD
sale 3sm Larry Flynt Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Treba mi ko 'leba, ili diktafon ili ovako nesto. Odsviram solazu, kazu ponovi, a ja pojma nemam sta sam radio. Za sve mi treba, ideje, probe, zezanje, pamcenje.Vidim da su i ovi povezivi s kompom, ako nista bar da se prebaci snimljeno na kompa.
BLAGOJE Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 snimaj probe,to je jos svrsishodnije,zoom palm snimaci su jeftini a odlicne snimke daju.
Vuk Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 To, htedoh da predlozim zoom, snima stereo + imash josh i ulaza pride, 4 kanala da snimish, ako ti volja xD
BLAGOJE Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 odlicna sprava,a i sigurno je korisnije da snimas komplet probu nego samo sebe.ako idete komplet kroz razglas eventualno da uzmes neki portabl snimac,alesis ili tascam,ali sumnjam da stavljate overe na probi i da ozvucavate djitre,da ne pricam koliko je zajebano nahvatati dobar miks a da ne smeta po nasim studijama i da ide sve kroz razglas,tako da mu ovo dodje najjednostavnije i prakticnije rjesenje.
sale 3sm Larry Flynt Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Odlicno....samo jos da supci kod nas imaju.VIdjao sam nesto slicno samo sto je to bila neka hd kamera.
BLAGOJE Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 kako nema,evo prva strana na kp.com: http://www.kupujemprodajem.com/Zoom-H1-rucni-snimac-4869270-oglas.htm?filter_id=22572849
Recommended Posts