Jump to content

Recommended Posts

Posted

U pravu si Blagoje za Celestion H staru seriju. Ja imam box 2x12 pravljeni, sa dve 100h dvanaestice. To kida koliko je jako, a zvuk je bas taj sto kazes, kao sa ploca. Mnogo dobri zvucnici, steta sto se vise ne proizvode.

Posted (edited)

budi musko i stavi ih dijagonalno u hiwatt ili bar na dnu pa da vidis destrukcije.

edit:

svirao sam i marshall-ov boks sa h120 12ticama,tj boks za super bass :)

Edited by BLAGOJE
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Што дуже свирам све више и више почиње да ме нервира рђање жица, мислим ајд то је нормална ствар, али ове јеботе нису биле чисте ни пуних меец данаа, раније нисам ни брисао жице након свирања, овај сет сам поставио двајестрећег августа, око 15. септембра сам видео рђу, а почео сам да бришем овлаш чистом мајицом након сваког свирања од постављања сета.

Е , ал оно, сваки дан кад узмем да свирам,прво скинем рђус а прве три жице, значи стегнем их људских обришем горе доле, то се толико накупи да је ненормално, није ми јасно преко ноћи како може рђа да акумулира толико....

каква су ваша искуства са овим глобалним проблемом,Јел и вама овако брзо рђају ?

Posted

Ja se ne znojim toliko, ali brishem zice stalno, nabavih i onu Dunlop varijantu "Fast fret-a" + djitre uglavnom po koferima obitavaju, pa nema toliko spoljnih uticaja.

Posted

И мрзи ме а и нећу да мењам жице на сваких месец дана, није баш економично... КОлко времена вашим треба да рђају, одприлике, ако знате ?

Posted

Zice mi pocrne od korishcenja u roku od nedelju-dve, ali je to ako bash forsiram neku gitaru. Djitre koje sviram jednom u par dana/nedelja su vazda sa finim zicama, dok ne omutave.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni se to nikad nije desilo ili ne pamtim da mi se desilo. Bas da zardja. A zivim blizu velike vode, tako da je vlazno mada nikad nije pretoplo. I koristio sam razne zice tako da i to otpada. Perem ruke pre svirke u principu a posle svirke prebrisem zice i vrat.

Nesto tu nije u redu ili sa zicama ili sa klimom. Neki rdjajuci agent u vazduhu?

Posted

Perem ruke pre svirke u principu

Kad mi neko uzme gitaru da svira bez da opere ruke pre toga, dodje mi da ga oteram u tri picke materine, a ako ih saljem da peru ruke, onda ispadam lud...

Ne moš s volovima

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...