Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo treba meni samo zato shto se brze shtimuje - ni 10 sekundi, a ja dok zicu po zicu, pa se vratim na neku prethodnu, pa posle doradjujem bez shtimera... xD

Posted

Chuj - trecina gitare - imam 6-7 gitara i nijedna, realno, ne vredi ni kao 1,5 taj shtimer :haha:

Dobro, mozda su mi Tasic i Viper malo jache, ali jebo gitaru koja nova koshta vishe od 300 evra xD

• Upvote 1
Posted

Chuj - trecina gitare - imam 6-7 gitara i nijedna, realno, ne vredi ni kao 1,5 taj shtimer :haha:

Dobro, mozda su mi Tasic i Viper malo jache, ali jebo gitaru koja nova koshta vishe od 300 evra xD

jbg..,meni su setovi magneta bili toliko. :mhihi:

Posted

Dobrojutro ostavi je u normalnom stimu kace izigras

Uostalom, koliko pogresan treba da bude stim da bi se to desilo, treba gitaru setupovanu za E da ostavis u A stimu, sta?

ne mislim na to nego na warping kod nestandardnih stimova.

Posted

Nesto ne bih rekao da moze mnogo da ga warpuje npr. open D ili open C gde se par zica pomeri za polustepen ili stepen. Mozda se tebi zbog bassa profesionalno deformisala ideja o tome? :P

U svakom slucaju ne mozes da koristis ekstremno udaljene stimove jer ce da pocne da ti se jebe intonacija, ali za stepen, eventualno stepen i po tamo-vamo, ne verujem da pravi neke velike probleme.

Cak i da moze da napravi neku stetu, nema razloga da ostavljas gitaru da stoji u ludome stimu ako imas jebeno dugmence koje ce da ga vrati na default :)

Posted

Da se nadovezem - Epiphone G-400 sam nov u radnji platio 200 evra. Dodushe, u Francuskoj, ali je ispod 300. Dodao sam EMG set u njega i sad mogu da kazem da bi vredeo 300, ako bi bio nov, ali ovako ne vredi toliko xD

Slichna pricha i sa Epiphone Gothic V-om, koji ima JB. Problem domacih prodavnica je to shto pumpaju cene, pa ljudi nemaju osecaj za to koliko neshto zapravo vredi + Srbin voli da kupi neshto za 320 evra, pa da prodaje za 280, a "Thomann" kaze da to kod njih novo koshta 270 xD

Posted

Recimo da si raspolozen da se podas ujka Devinu, prEtisnes dugme i prebacis se u stim u koji se ovako nikad ne bi nastimovao i u kome skoro nista normalno i ne moz' da sviras, verglas dok ti se ne pripovraca, a onda opet prEtisnes i eto te nazad u stimu u kome mozes da odmoris svirajuci hitove voljenog Sabatona

Нисам толики фан Сабатона колко се чини :D

ЈЕБЕШ ШТИМ КОЈИ НИЈЕ ДРОП ИЛИ СТАНДАРД !

• Upvote 2
Posted

Јел могу ови јефтини Беринџери да се напајају стандардним Босовим ПСУ адаптером ?

sranja ovog tipa

behringer14.jpg

Posted

Uporedi karakteristike pa vidi, ne znam ima li jos koja zackoljica pored amperaze, voltaze i ostalog

Takodje, ako ne mozes da nabijes adapter u rupu na pedali, onda ne moze. Zimi ti.

• Upvote 1
Posted

Imam ja behringer shtimer, shljaka kao i svaka druga pedala. Hvala kurcu, pa se poshtuje standard... osim na pedalama tipa ProCo Rat, koji ima obrnut polaritet :haha:

Jedina glupost na behringeru je to shto je konektor za struju postavljen sa strane pedale, umesto napred.

• Upvote 1
Posted

Е хвала, капирам да и остале педалице те серије поштују стандард.

Фора је што лик ове недеље наручује нову туру Беринџера, а треба да стигне тек крајем месеца, а ја пошто сам 19-ог у БГ-у вероватно свраћам у митрос па да узмем још један адаптер ( јер нигде не могу наћи дејзи чејн ) а педалу немам да пробам, тако да морам на слепо да узимам.

А то амперажу и волтажу , несигуран сам како све то функционише, јебем ти живот, друга година електротехничке школе ,а немам благе везе што се тиче ствари за које ми треба знање. :haha:

• Upvote 1
Posted

Imam boss RV-2, mislim da ona sama vuche 130 mA, nijedna druga boss ili behringer pedala ne zahteva tu jachinu. Nachelno, 1 A ti je dovoljan, ali mislim da bossovi adapteri idu do 2 ili 3. U svakom sluchaju, ja koristim 2 komada - jedan za pedale koje idu pre pojachala i jedan za pedale koje idu posle (loop) i nema shanse da ikada bude preslabo. Napon za boss je 9 V, retko koja pedala ce da koristi neshto drugo (na pamet mi pada H&K warp zone kojoj treba 14 V, ali ona ide uz svoj adapter... MXR Doubleshot ide uz adapter od 18 V, ali je to sve nevazno za ovu prichu - behringer kopira sve moguce boss standarde, osim shasije i kvaliteta komponenti).

• Upvote 2
Posted

Мој је са аутпутом од 0.5 А.

А ампеража се једноставно сабира када се додају педале на један адаптер ?

Ако разумем ти фураш дејзи чејн, где си пазарио ? И јел би могао овај да се користи уз Босов адаптер , питам пошто видим само 6 мушких и ниједан женски крај, а адаптер има мушки и иде директно у женски крај педале, јел ?

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/15301-DigiTech-HV-5-Power-Supply-Daisy-Chain-with-6-Male-Adapters/

И какве су шансе да затекнем тај чејн у митросу ? пошто више од пола срања на нету они немају на стању у радњи.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...