Mr.Murray Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Izlazi novi Dave Murray signature model gitare u toku ove godine. Prelepa gitara, koštaće oko 900E. Izlazi i novi Harrisov signature sa West Hamovom sličicom! 1
Vuk Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Elegantnija svakako, ali meni Fenderi nisu nikako lepi.
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Posebno s ovim terrazzo pickguardom... A da dobijem ovaj Steveov bas odnekud na poklon, preko Hama bi išlo 2
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 [Hail Metal] Ko su ti anonimusi? [/Hail Metal]
Demon Seed Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Čuh lovačku priču od nekog nazovi majstora kako Ranđi zuje žice na suvo na svakom živom pragu, al' nema to veze, kad se pribode na rig, izlazi mlečan ton do jaja. Je l' ovo nebuloza kao što mislim ili neka istina mađija?
Vuk Posted January 23, 2015 Report Posted January 23, 2015 (edited) Ako zuji na pragu, nema teorije da ne bude zujke u izlazu, pogotovo kada istu pojachash kroz "rig." Taj "mlechan" ton vidim kao hevi low pass filter, gde ga je sasekao pochevshi, recimo, od 4 kHz (shto je retardirano, ali se juri "mlechno" brateuuuuu), pa mu tako skinuo sve visoke + eto, ublazio zujku zbog toga. Edited January 23, 2015 by Vuk 1
LoveHateLove Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 (edited) Meni se blago zujanje ne cuje kad ubodem u pojacalo. Neki manji buzz mora da postoji da ga jebes, osim ako bas visoko podignes zice. Edited January 24, 2015 by LoveHateLove
Demon Seed Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji... Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim
sale 3sm Larry Flynt Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 koliko su matore zice?Umeju i one da budu razlog nekada
LoveHateLove Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 (edited) Ja volim da su mi zice sto nize, tako da uvek se cuje manje zujanje na nekoliko pragova, pre svega na low E. Jbg, moraju pragovi prakticno perfektno da se niveliraju a i tada bi se culo ako jace okidas zice, ali kazem kad ga ubodem u pojacalo ne cuje se. Inace, sto se tice gitarske opreme ja sam zavrsio. Apsolutno me prosao GAS. Trebam jos samo da uzmem po neku jeftiniju pedalu, ali to nije veliki izdatak. Imam trenutno cetiri gitare, ni sam ne znam koji ce mi kad ni jednu posteno ne sviram. Mozda ovu najskuplju i prodam, mada kontam da cu jednog dana kad mi dune sve da rasprodam. Edited January 25, 2015 by LoveHateLove 1
Vuk Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Jebem ga, novi NAMM je doneo TOLIKO toga novog, prosto m ise plache xD Ali, da, ni ja nisam skoro investrao u neshto skupo i veliko, archim jednu te istu opremu koju imam vec 6-7 godina i ponekad se zapitam shta ce mi
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Sta je tebi novo na nammu zapalo za oko?
Vuk Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 6505 od 20W, novi Randal od 50W, ne znam da li su predstavili Randala koji ce da archi Tordendal iz Meshuge, dopadaju mi se i pedale koje pravi lik koji je stvorio 5150 (dizajn i zvuk koji pravi tightmetal je ZLO, a ja mrzim dist pedale), pun kurac gitara (onih jeftinih, cigan sam, jebiga)... treba mi 5000 evra, ima li ko? 2
Demon Seed Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 koliko su matore zice?Umeju i one da budu razlog nekada Turio ih avgusta, nisu kao iz tvog sig-a, ali možda i jeste do njih, planiram i time da se pozabavim u skorije vreme, al' ne mogu baš kao čarape da ih menjam za 4000 dinara xD
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji... Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim zuji ti brate zato sto na basu mora da se stopiraju tonovi nemozes da trzas ko vo zato sto dugo traju note
Demon Seed Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Priznajem da ne zuji ako zaustavim žicu ili ako je npr. ne okinem uopšte
Dersu Uzala Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 (edited) Novosti sa tog...NAMM-a. Edited January 26, 2015 by Dersu Uzala 3 1
Dersu Uzala Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Tragicno glup vasar je postao. A nema ni klope ko na nasem novogodisnjem. Nema nista. Samo gluposti do bola.
PajatheTrut Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Елем, појачало је оправљено од стране неког мајстора. Проблем је био у томе што је проводник инпут џека губио контакт са штампаном плочом, због тога што је лабав био џек. Не бих се сетио тога никад....
Vuk Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Koliko ti je para uzeo za to zadovoljstvo?
PajatheTrut Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 800 Kinti, mada mislim da je mozda uracunao i sto je pregledao ispravnost nekog caletovog pojacala muzickog
Recommended Posts