Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izlazi novi Dave Murray signature model gitare u toku ove godine.

Prelepa gitara, koštaće oko 900E.

10931247_10153001481632370_2279212363180358998_n.jpg?oh=7a1e7409b4cf06128a717daac2057990&oe=55311615&__gda__=1428387808_c2bf2fa09573b0cb20be1299d77fe398

Izlazi i novi Harrisov signature sa West Hamovom sličicom!

10917478_10205242277564208_761761537_n.jpg?oh=1d49b33fd3c0772b4b8a18e52f271460&oe=54B91EF3&__gda__=1421489479_7883e1c158455f03664c899ab54ccdb8

• Downvote 1
Posted

Čuh lovačku priču od nekog nazovi majstora kako Ranđi zuje žice na suvo na svakom živom pragu, al' nema to veze, kad se pribode na rig, izlazi mlečan ton do jaja.

Je l' ovo nebuloza kao što mislim ili neka istina mađija?

Posted (edited)

Ako zuji na pragu, nema teorije da ne bude zujke u izlazu, pogotovo kada istu pojachash kroz "rig."

Taj "mlechan" ton vidim kao hevi low pass filter, gde ga je sasekao pochevshi, recimo, od 4 kHz (shto je retardirano, ali se juri "mlechno" brateuuuuu), pa mu tako skinuo sve visoke + eto, ublazio zujku zbog toga.

Edited by Vuk
  • Upvote 1
Posted (edited)

Meni se blago zujanje ne cuje kad ubodem u pojacalo.

Neki manji buzz mora da postoji da ga jebes, osim ako bas visoko podignes zice.

Edited by LoveHateLove
Posted

Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji...

Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim :haha:

Posted (edited)

Ja volim da su mi zice sto nize, tako da uvek se cuje manje zujanje na nekoliko pragova, pre svega na low E. Jbg, moraju pragovi prakticno perfektno da se niveliraju a i tada bi se culo ako jace okidas zice, ali kazem kad ga ubodem u pojacalo ne cuje se.

Inace, sto se tice gitarske opreme ja sam zavrsio. Apsolutno me prosao GAS. Trebam jos samo da uzmem po neku jeftiniju pedalu, ali to nije veliki izdatak. Imam trenutno cetiri gitare, ni sam ne znam koji ce mi kad ni jednu posteno ne sviram. Mozda ovu najskuplju i prodam, mada kontam da cu jednog dana kad mi dune sve da rasprodam.

Edited by LoveHateLove
  • Downvote 1
Posted

Jebem ga, novi NAMM je doneo TOLIKO toga novog, prosto m ise plache xD

Ali, da, ni ja nisam skoro investrao u neshto skupo i veliko, archim jednu te istu opremu koju imam vec 6-7 godina i ponekad se zapitam shta ce mi :haha:

Posted

6505 od 20W, novi Randal od 50W, ne znam da li su predstavili Randala koji ce da archi Tordendal iz Meshuge, dopadaju mi se i pedale koje pravi lik koji je stvorio 5150 (dizajn i zvuk koji pravi tightmetal je ZLO, a ja mrzim dist pedale), pun kurac gitara (onih jeftinih, cigan sam, jebiga)... treba mi 5000 evra, ima li ko? :D

• Upvote 2
Posted

koliko su matore zice?Umeju i one da budu razlog nekada

Turio ih avgusta, nisu kao iz tvog sig-a, ali možda i jeste do njih, planiram i time da se pozabavim u skorije vreme, al' ne mogu baš kao čarape da ih menjam za 4000 dinara xD

Posted

Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji...

Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim :haha:

zuji ti brate zato sto na basu mora da se stopiraju tonovi nemozes da trzas ko vo zato sto dugo traju note

• 2 weeks later...
Posted

Елем, појачало је оправљено од стране неког мајстора.

Проблем је био у томе што је проводник инпут џека губио контакт са штампаном плочом, због тога што је лабав био џек.

Не бих се сетио тога никад....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...