Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 E vish to nisam znao...neko mi je rekao da sve imaju Evolutione ...bas sam sad nesto vrsljao po Vai-jevom sajtu...bas je dojaja...trebao sam ranije da odem Znaci da rezimiramo Evo - Evolution pickups Evo II - Isto Flo - PAF Pro + Sustainer Bad Horsie - Blaze Ovo bi trebalo da budu tacne informacije, mada ne mora da znaci...to je napisao neki lik na Vai-jevom forumu ...nego samo mi nije jasno kako to da zvuce tako slicno...odo' ja da jos jednom pogledam DVD zvuci slicno jer je to Vai Kog gitarista kod kojih je licni pecat izrazen, manje su razlike u zvuku razlicitih gitara... Shawn Lane svira PAF-ove... da li bi ikad pogodio?!? Pogledaj sta je sve Friedman svirao, a zvuci uvek isto... Negde sam procitao da je sustainer bas ovaj: http://www.music123.com/Fernandes-Sustainer-Kit-i64658.music Ja ovo zamisljam kao napravu snova, voleo bih jednom da je isprobam
Nurg Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Cek, a Duncan-i? ...kada smo zadnji put pricali o magnetima zastoko si ih nahvalio... Sto se tice saveta i ja ti licno preporucujem da prvo pitas Nurga Nahvalio sam Duncane ali ne za ibanez Duncani idu fantasticno u fendera i yamahu (pogledaj malo jace pacifice i videces da sve idu sa duncanima) takodje nisu na odmet ni u jacksonu i sl. Ali ibanez samo i samo Dimarzio (ili EMG ako ocemo perverziju)
Nurg Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Nurg i koliko te mene parica izađe, to sve? Moram da se bacim na šljaku za raspust sto se tice cena tesko da mogu da ti pomognem, osim ako ne dodjes u izrael, pa udjes kod mene u radnju, i ja ti sredim 40% popust na cene koje su istaknute u radnji
Mr. Smarty Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 e' date='13. 5. 2005, 08:48'] zvuci slicno jer je to Vai Kog gitarista kod kojih je licni pecat izrazen, manje su razlike u zvuku razlicitih gitara... Shawn Lane svira PAF-ove... da li bi ikad pogodio?!? Pogledaj sta je sve Friedman svirao, a zvuci uvek isto... Negde sam procitao da je sustainer bas ovaj: http://www.music123.com/Fernandes-Sustainer-Kit-i64658.music Ja ovo zamisljam kao napravu snova, voleo bih jednom da je isprobam Lepo Satriani kaze "Tone is in the fingers" ...ali opet nije na odmet imati lepu opremu
Protagonist Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 sto se tice cena tesko da mogu da ti pomognem, osim ako ne dodjes u izrael, pa udjes kod mene u radnju, i ja ti sredim 40% popust na cene koje su istaknute u radnji Ma šta ću da dolazim, bolje ti to pošalješ poštom Nek bude 30%.... 10% uzmi sebi Marty, to bi bilo lepo al stvarno ću morati negde da nađem nešto da radim i zaradim
Lord Of Dissipation Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 @Protagonist Matori, gde imaju da se uzmu ta dva Duncan Distortion-a za 120jura?
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Nit sam mator nit tako izgledam, no nema veze Verovatno ću te razočarati... u Nemačkoj i Austriji, u musik produktivu
Lord Of Dissipation Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ne znam koji mi je....to "matori" mi preslo u naviku, matori. Nisi me razocarao...i mislio sam da je o shvabiji rec. Cini mi se da je kod nas 1kom 70€ tako da mi se ne isplati ici donde
Protagonist Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Hm, pa dobro nije neka velika razlika u ceni, ako je to tačno .
imaginos Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 upravo sam dobio pojacalo marshall 5212 (fifty split channel reverb), ali bez footswitch-a, nazalost. ima li neko ideju kako da napravim taj footswitch, odnosno da li negde na netu postoji shema istoga, posto je to 20 minuta posla ako se nadje materijal i shema. ovako sam zaglavljen na "boost" kanalu... poz
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Jebo' futsvich, daj jos neke detalje u vezi pojacala
Генеральный Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 upravo sam dobio pojacalo marshall 5212 (fifty split channel reverb), ali bez footswitch-a, nazalost. ima li neko ideju kako da napravim taj footswitch, odnosno da li negde na netu postoji shema istoga, posto je to 20 minuta posla ako se nadje materijal i shema. ovako sam zaglavljen na "boost" kanalu... poz @ Гарги Како то "добио"? Како ја нисам добио? @ Марти http://users.yubc.net/~snikola/91386.gif
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) Imate isto pojacalo? I da, kaze se "dobijo" ...seljaci Edited May 14, 2005 by Marty F
imaginos Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 detalji datira iz 80 i neke, svirano par puta, jos mu nisam isprobao pun potencijal buduci da sam ga malopre doneo (23:00), tako da sam ga svirao samo nekih 5-6 minuta, pa je ovo samo prvi utisak. klin = majka, cak i na boost kanalu kad se smanji gain (mogu misliti kakav je na klin kanalu), dist onako, ja sam navikao na malo drugaciju distorziju, sa vise zla u sebi. ton je vrlo surov u tom smislu da ne maskira brljotine tokom sviranja, vec se svaka "mrlja" cuje. za vezbanje je vrh (primio sam se ko mlad majmun), a sutra cu da vidim kako radi u sprezi sa simulatorom i njegovim "farbama". jako do bola (50W RMS 2x12inca celestion), rusi kucu na 2 od 10. tesko ko tuc, bole me tetive na levoj ruci od nosenja na 3 sprat bez lifta. ali, nemam footswitch.. grrrr...
Mr. Smarty Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 E, to je vec bolje ...lepo lepo bogami ...ako hoces mogu ja da ti narucim neki footswich sa neta...
bojan j. Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 @ Гарги Како то "добио"? Како ја нисам добио? E vala bas! Svi nesto "dobijaju" Kad ce meni pare s' neba da padnu?
Mr. Smarty Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Kad se pomolis "Gargi" se molio svako vece minimum pet puta i onda mu je Dzibus (Mikica) posle 5 godine napokon ispunio zelju
darijus Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 (edited) E vala bas! Svi nesto "dobijaju" Kad ce meni pare s' neba da padnu? kad naucis da sviras...pojacalo dodje samo... Edited May 15, 2005 by darijus
Mr. Smarty Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Ne bih da dolivam ulje na vatru ali Nemanja je juce dobijo Mesa Boogie Triple Rectifier...
imaginos Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 @ Гарги Како то "добио"? Како ја нисам добио? stara prica: "jel onaj mali bese svira gitaru? ee, imam ja neko pojacalo skuplja prasinu u podrumu, pa ako njemu treba..." http://users.yubc.net/~snikola/91386.gif e jeste, isto je taKo! E, to je vec bolje ...lepo lepo bogami ...ako hoces mogu ja da ti narucim neki footswich sa neta... nije valjda da svi marshall-i koriste isti footswitch? to bi bilo odlicno, ajd' cucemo se pa da se dogovorimo. E vala bas! Svi nesto "dobijaju" Kad ce meni pare s' neba da padnu? nego kad ce ona svirka sto si mi pricao? megadeth tribute. nije valjda bilo i proslo, a da mi nisi javio?
Uros Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Ne bih da dolivam ulje na vatru ali Nemanja je juce dobijo Mesa Boogie Triple Rectifier... UHH... BLAGO NJEMU!!!
bojan j. Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 kad naucis da sviras...pojacalo dodje samo... A po kojoj onda logici ti imas cak dva komada? nego kad ce ona svirka sto si mi pricao? megadeth tribute. nije valjda bilo i proslo, a da mi nisi javio? Nije jos bilo, javicu sigurno a bice i teme na okupljanjima.
darijus Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 kad naucis da sviras...pojacalo dodje samo... A po kojoj onda logici ti imas cak dva komada? postoje izuzeci od pravila...
Recommended Posts