-Abraxas- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Joj zdravko da sam znao da su tamo toliko jeftinija poslao bih ti da mi kupis . Ovde su cene uzasne . Squier TAIWAN kosta 400 km . Ma uzas bolje ne kupovati nista . Samo ne mogu da verujem da je u nemackoj tako jeftino a veci i jaci su vam standardi 5 puta . ma naravno da ti kupim.Ma kita,nisam lud da vukljam uz svu svojui opremu jos neko pojacalo tebi. Vidi mozda mozes da uzmes preko ebay-a.
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 hmm . Pa moglo bi se reci ali ne bas tako subjektivno . Objektivno gledano na njima se npr Zeppelin i neki laksi bendovi mogu svirati sa dobrim zvukom . Dobra su za balade i nesto lakse a rifovi tj. distorzija pa ne bih bas rekao los zvuk ali ipak su to begginer pojacala tako da i onaj koji kupi 15 W ne svira to ( SVIRA DIVJLE JAGODE lol ) Imao sam jednog Fendera od 15W i veruj mi nije ni za kurac ...Line 6 Guitar Port + comp je neuporedivo bolja kombinacija
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Line 6 Guitar Port + comp je neuporedivo bolja kombinacija. Hehe . Kao sto rekoh zavisi od muzike : ) ali moguce da je preko porta bolje ali treba ti mashina .
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pa valjda danas svi imaju kompjuter ...ja sam svojevremeno na svom GP-u imao presete za svaki moguci bend koji moze da ti padne napamet
ValhallaWarior Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pazite ovako ljudi ja vec imam fender frontman 15g,koji to procesor da uzimam,a da mi se uopste isplati da ga uzimam? za line 6 nemam para,a ni za neki digitech neznam...sta mi preostaje onaj krsh zoom?korg?
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Line 6 Guitar Port ti kosta oko 100€ ...a Zoom nemoj ni da uzimas cak i da ti ga neko pokloni i da jos sto evra pride
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com .
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Line 6 Guitar Port ti kosta oko 100€ ...a Zoom nemoj ni da uzimas cak i da ti ga neko pokloni i da jos sto evra pride Marty kakav je RECORDING kvalitet preko Line 6 Guitar Port-a . Na CUBASE-u itd ?
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Odlicni, bolji nego na vecini skupljih procesora ...pitaj Dushana...
Acid Rain Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 15W previse? U principu, sve zavisi od komsija...ja sviram na lampasu od 120W na jedno 30-40% snage i opeth niko ne sme da se zali Mora da se zna ko je strah i trepet Vozdovca!
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Odlicno . Gde se moze kupiti ?? U BG , Mitros ili sky music ?
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com . Pa sad zavisi o kom cenovnom rangu pricamo...za 100-300€ mu je bolje da kupi procesor...a ako ima vise para onda definitivno pojacalo
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Mora da se zna ko je strah i trepet Vozdovca! Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ma da ali cini mi se da nije bas pri lovi . Ej odo moram u Muzicku pa moram uciti skolu pa svirati nikako danas nisam vezbao . Cujemo se posle
-Abraxas- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 (edited) Odlicni, bolji nego na vecini skupljih procesora ...pitaj Dushana... da ,da uvek pitajte Dushana kao da on nesto zna glupa sala Edited February 15, 2006 by Sitch Boe
Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Odlicno . Gde se moze kupiti ?? U BG , Mitros ili sky music ? Mislim da imaju jedan u Artistu na konjarniku...samo pazi to mozes da koristis iskljucivo uz kompjuter ...mislim mozes ti i na svirke da ga nosis ako imas Laptop
Acid Rain Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase Ajde, ajde, nemoj da si skroman! Svi znamo da te se komsije plase!
-Abraxas- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ma da ali cini mi se da nije bas pri lovi . Ej odo moram u Muzicku pa moram uciti skolu pa svirati nikako danas nisam vezbao . Cujemo se posle Alo bolan,otkad ti ides u muzicku?
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Joj moram za 5 minuta biti u skoli . Ajde , ma idem neko vreme jeste da sam kasno upisao ali potrudicu se da zavrsim jbg . Ma nema za mene bez muzickog obrazovanja muzike tako da sam se morao upisati . Ne zelim biti kao retardi po gradu da znaju svirati po 5 rifova napraviti bend i kurciti se a ne znaju sta je terca itd . Odo pa kada dodjem za 1 sata ili 1 i 15 min cu malo opsirnije .
-Abraxas- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ma kita,ja sam mislio da u brckom nema nastave gitare u muzickoj!
Anоnymous Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ha, koji ac/dc (ne bend) adapter je dobar za DigiTech-ove pedale?
Dushan S Posted February 15, 2006 Author Report Posted February 15, 2006 da ,da uvek pitajte Dushana kao da on nesto zna glupa sala Pa i ne znam, ali zato sam brži i efikasniji sa Google pretragom od svih vas, to je
imaginos Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 za line 6 nemam para,a ni za neki digitech neznam...sta mi preostaje onaj krsh zoom?korg? behringer v-amp2. ja ga se sit nasvirah a i snimao sam pomocu ovog procesora. sta ja znam, mogi ce ti reci da ne valja, ali ja sam ga koristio i uzivo (direktno u misketu) i za snimanje i zadovoljan sam. ne verujem da za te pare ima bolje. mada, dugo nisam pratio to trziste, pa ne znam, mozda se pojavio u medjuvremenu neki procesor u tom cenovnom rangu koji nudi vise... treba proveriti.
Guest حسين Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ha, koji ac/dc (ne bend) adapter je dobar za DigiTech-ove pedale? Skup
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pa i ne znam, ali zato sam brži i efikasniji sa Google pretragom od svih vas, to je Ma Dushane mislim da se Zdravko sali . Pa zaboga od skoro svih postova na forumu tovji ostavljaju dobar dojam i uvek su poucni . Svaka cast
Recommended Posts