Jump to content

Recommended Posts

Posted
Joj zdravko da sam znao da su tamo toliko jeftinija poslao bih ti da mi kupis . Ovde su cene uzasne . Squier TAIWAN kosta 400 km . Ma uzas bolje ne kupovati nista . Samo ne mogu da verujem da je u nemackoj tako jeftino a veci i jaci su vam standardi 5 puta .

ma naravno da ti kupim.Ma kita,nisam lud da vukljam uz svu svojui opremu jos neko pojacalo tebi.

Vidi mozda mozes da uzmes preko ebay-a.

Posted
hmm . Pa moglo bi se reci ali ne bas tako subjektivno . Objektivno gledano na njima se npr Zeppelin i neki laksi bendovi mogu svirati sa dobrim zvukom . Dobra su za balade i nesto lakse a rifovi tj. distorzija pa ne bih bas rekao los zvuk ali ipak su to begginer pojacala tako da i onaj koji kupi 15 W ne svira to icon_smile.gif ( SVIRA DIVJLE JAGODE lol )

Imao sam jednog Fendera od 15W i veruj mi nije ni za kurac icon_smile.gif ...Line 6 Guitar Port + comp je neuporedivo bolja kombinacija icon_da.gif

Posted

Pazite ovako ljudi ja vec imam fender frontman 15g,koji to procesor da uzimam,a da mi se uopste isplati da ga uzimam?

za line 6 nemam para,a ni za neki digitech neznam...sta mi preostaje onaj krsh zoom?korg?

Posted

Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com .

Posted
Line 6 Guitar Port ti kosta oko 100€ ...a Zoom nemoj ni da uzimas cak i da ti ga neko pokloni i da jos sto evra pride icon_smile.gif

Marty kakav je RECORDING kvalitet preko Line 6 Guitar Port-a . Na CUBASE-u itd ?

Posted
15W previse? icon_smile.gif

U principu, sve zavisi od komsija...ja sviram na lampasu od 120W na jedno 30-40% snage i opeth niko ne sme da se zali mhihi.gif

Mora da se zna ko je strah i trepet Vozdovca! mhihi.gif

Posted
Moj predlog ti je da dobro razmislis sta da uzmes . Bolje kupiti pojacalo novo nego procesor . Ako zelis processor kupi ili zoom ili Digitech RP ( 50 , 80 , 100 ) zavisi koliko imas love . Ja npr kupujem sebi pedale sada a procesor prodajem . Ako hoces prodam ti processor Digithech RP 50 . Imas ga na music123.com i musicianfriends.com .

Pa sad zavisi o kom cenovnom rangu pricamo...za 100-300€ mu je bolje da kupi procesor...a ako ima vise para onda definitivno pojacalo icon_da.gif

Posted
Mora da se zna ko je strah i trepet Vozdovca! mhihi.gif

Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista icon_smile.gif ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase icon_smile.gif

Posted (edited)

Odlicni, bolji nego na vecini skupljih procesora icon_da.gif ...pitaj Dushana...

da ,da uvek pitajte Dushana kao da on nesto zna ph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

glupa sala icon_mrgreen.gif

Edited by Sitch Boe
Posted
Odlicno . Gde se moze kupiti ?? U BG , Mitros ili sky music ?

Mislim da imaju jedan u Artistu na konjarniku...samo pazi to mozes da koristis iskljucivo uz kompjuter icon_da.gif ...mislim mozes ti i na svirke da ga nosis ako imas Laptop icon_smile.gif

Posted
Najjace kada me je jednom jedan komsija presreo na ulici i pitao da li sam ja taj glasni gitarista icon_smile.gif ...kada sam mu odgovorio potrvdno onda me je pitao kako pravim "one zvukove" i poceo da imitira glasom raznorazne gitarske forice icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace kuca mi je dobro izolovana i vrata od sobe su mi tapacirana tako da se jako slabo cujem kada zatvorim vrata od sobe i terase icon_smile.gif

Ajde, ajde, nemoj da si skroman! Svi znamo da te se komsije plase! icon_razz.gif

Posted
Ma da icon_smile.gif ali cini mi se da nije bas pri lovi . Ej odo moram u Muzicku pa moram uciti skolu pa svirati nikako danas nisam vezbao .

Cujemo se posle icon_smile.gif

Alo bolan,otkad ti ides u muzicku?

Posted

Joj moram za 5 minuta biti u skoli . Ajde , ma idem neko vreme jeste da sam kasno upisao ali potrudicu se da zavrsim jbg .

Ma nema za mene bez muzickog obrazovanja muzike tako da sam se morao upisati . Ne zelim biti kao retardi po gradu da znaju svirati po 5 rifova napraviti bend i kurciti se a ne znaju sta je terca itd . Odo pa kada dodjem za 1 sata ili 1 i 15 min cu malo opsirnije .

Posted
da ,da uvek pitajte Dushana kao da on nesto zna ph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

glupa sala icon_mrgreen.gif

Pa i ne znam, ali zato sam brži i efikasniji sa Google pretragom od svih vas, to je icon_smile.giforangelistening.gif

Posted
za line 6 nemam para,a ni za neki digitech neznam...sta mi preostaje onaj krsh zoom?korg?

behringer v-amp2.

ja ga se sit nasvirah icon_smile.gif a i snimao sam pomocu ovog procesora. sta ja znam, mogi ce ti reci da ne valja, ali ja sam ga koristio i uzivo (direktno u misketu) i za snimanje i zadovoljan sam. ne verujem da za te pare ima bolje. mada, dugo nisam pratio to trziste, pa ne znam, mozda se pojavio u medjuvremenu neki procesor u tom cenovnom rangu koji nudi vise... treba proveriti.

Guest حسين
Posted
Ha, koji ac/dc (ne bend) adapter je dobar za DigiTech-ove pedale?

Skup

Posted
Pa i ne znam, ali zato sam brži i efikasniji sa Google pretragom od svih vas, to je icon_smile.giforangelistening.gif

Ma Dushane mislim da se Zdravko sali . Pa zaboga od skoro svih postova na forumu tovji ostavljaju dobar dojam i uvek su poucni biggrin.gif . Svaka cast

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...