Vlada Jet Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Poslushacu vash savet,nego nadam se da ce pred Novu godinu dobijati neove modele..poshte ce se kupovati kao poklon od chika Deda mraza i Bozhic Bate...
Grave Digger Posted December 19, 2003 Report Posted December 19, 2003 Ljudi koju gitaru bi pre trebao da kupim! Bas sam u dvoumici i ne znam da li da kupim "Eagle Bat Beast" ili "Dean Baby V" ??? Pomagajte Uostalo kako da dobijem tezi "dist" sound! da li to zavisi od mog " Hughes&Kettner" pojacala (50W) ili "Zoom 505-2" processora? :?
Mr. Smarty Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Taj tezi "dist" ti mozda zavisi od pojacala...da li je lampas... Sto se tice gitara koliko para kostaju te 2 sto si naveo?
Grave Digger Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Sto se tice pojacala mislim da si u pravu.... a: Inace obe gitare kostaju oko 300 i nesto evra!!!
Шарки Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Ljudi koju gitaru bi pre trebao da kupim! Bas sam u dvoumici i ne znam da li da kupim "Eagle Bat Beast" ili "Dean Baby V" ??? Pomagajte Uostalo kako da dobijem tezi "dist" sound! da li to zavisi od mog " Hughes&Kettner" pojacala (50W) ili "Zoom 505-2" processora? :? Vidi ovako: -Prvo necu da ti solim pamet jer ja sviram "tek" cetiri i po godine ali bar procitaj ovo -Drugo,imash bas dobro pojacalo,zlo stavise,i zato uzmi gitaru koja ce bolje zvucati na njemu -Trece...GROM I PAKAO SA ZOOM-ovim PROCESORIMA Baci ga u djubre i idi u Ustanicku 189(Trzni centar Konjarnik,ako si iz BG-a,naravno) i lik ce ti isto reci za proc.Bolje kupi neku pedalicu i udri...
Шарки Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Auuuuuu...pa ti si iz Svedske...idi u prvu radnju tamo i kupi neku BOSS pedalu ili josh bolje DigiTech ali bilo koji posto su svi ZLI!
Grave Digger Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Hvala na savetu!!! ali da li mozda znas koja gitara bi pasovala mom pojacalu posto ja nemam pojma :? :? :?
Mr. Smarty Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Pa koliko si spreman da odvojis para za gitaru a koliko za pedalu ili procesor? I koji ti je tacno model pojacala?
Grave Digger Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Pojacalo: Hughes&kettner "edition Silver" (50W) Za gitaru bi odvoijo oko 400 evra, inace sto se pedale tice ne razumem se bas..... Doduse sviram dosta dugo gitaru ali za opremu sam pravi debil.......
Mr. Smarty Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Nista prebacicemo ovu diskusiju na PP...sacekaj samo da prelistam ovaj H&K katalog sto imam da vidim kakvo pojacalo je u pitanju...poslacu ti PP
Dushan S Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Ljudi koju gitaru bi pre trebao da kupim! Bas sam u dvoumici i ne znam da li da kupim "Eagle Bat Beast" ili "Dean Baby V" ??? Pomagajte Uostalo kako da dobijem tezi "dist" sound! da li to zavisi od mog " Hughes&Kettner" pojacala (50W) ili "Zoom 505-2" processora? Ti si verovatno u daleko u boljoj poziciji da odlucis koju gitaru da kupis, nego sto je bilo ko iz ove zemlje u mogucnosti da ti nesto kaze u vezi sa tim "Tezi" dist sound je nejasan pojam, svako misli nesto drugo pod tim. Sto je najgore tesko je objasniti bilo kome da ono sto je zvuk gitare snimljen na nekom albumu, koji oni cuju kod kuce iz zvucnika, nije ono sto se culo sa gitarskog pojacala u gluvoj sobi dok se snimao taj isti album. Ili daj puno para na ozbiljan procesor, ili kupi pedalu, sa zoomom neces imati mnogo srece. Takodje ti je potrebno pojacalo koje samo po sebi ima masivniji zvuk, znaci kutija sa 4x12 i dobra glava ce pomoci. Ako imas para, bilo koja od novijih Marshall-ovih glava ce ti dati instant dobar rezultat sama po sebi, bez ikakavih pomagala tipa pedala/procesor. Pojacalo od 50w samo po sebi zvuci "midrangy" i nema masu.
Protagonist Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 dushane koja elek gitara je dobra za neke pocetnike? Yamaha Pacifica? i koliko kostaju? 8)
Dushan S Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Yamaha ce ti biti OK. Za cenu pogledaj u prodavnici, ima ih kod nas. Ako hoces jeftinije, budno prati Halo Oglase
Protagonist Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 ala si brz jel puno 200 evra za polovnu? ok ocuvanu?
Guest Ivan88 Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 zavisi pricam ti sta sam ja zapamtio iz yamahine prodavnice u francuskoj ulici: pacifika stratokaster (h-s-s) od 225e do 340e, zavisi koji model, jelte ;P telekaster (h-h) 280E Takodje sam svirao na jednoj kupljenoj u sky i placena je 550dm tada, a ono sto je bilo za pohvalu jeste seymour duncan hb (original, ne duncan designed,isl...)
Protagonist Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 aha... ja pricam o onom pacifica 112.... znaci h-s-s....
Mr. Smarty Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 E ovako...naravno da je mnogo 200e za polovnu Pacificu koliko god bila dobro ocuvana...kada za iste pare mozes da uzmes novu preko mene ...i jos ces moci boju da biras 8)
Vlada Jet Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Pa ti mora da radish u Mitrosu?Znachi Yamaha je Ok za pochetnike?
Max Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Jeste..Yamaha ti je odlichna za pochetak a:
Protagonist Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 hehehe Marty ah ima nade da uzmem gitaru u januaru, uf uf nadam se
Guest Ivan88 Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 aha... ja pricam o onom pacifica 112.... znaci h-s-s.... postoje bar tri modela sa h-s-s konfiguracijom i cinimi se da sva tri u nazivu imaju 112 + jos dva slova... tipa EG ili sta vec i kao sto rekoh cena se razlikuje inace i moj glas za pacifiku, pogotovo ako je povoljna
Mr. Smarty Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Pa ti mora da radish u Mitrosu?Znachi Yamaha je Ok za pochetnike? Ne radim u Mitrosu ali imam coveka koji mi iz Nemacke ekstra jeftino nabavlja opremu...a sto se tice Yamahe...Pacifica ti je ubedljivo najbolja gitara za te pare...
Vlada Jet Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Za te pare?HOcesh da kazhesh da je sranje ali za 250-300 Evra je medju boljima...
Protagonist Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 eh ebi ga ivane ova je u mitrosu 18 000 dinara i nesto vise
Guest Ivan88 Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Pa ti mora da radish u Mitrosu?Znachi Yamaha je Ok za pochetnike? Ne radim u Mitrosu ali imam coveka koji mi iz Nemacke ekstra jeftino nabavlja opremu...a sto se tice Yamahe...Pacifica ti je ubedljivo najbolja gitara za te pare... za koliko mi nabavis behringer vamp-2? )
Recommended Posts