Џрк Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Jbg,nije svaki procesor kao onaj tvoj digitech rp 50.Imas puno bolji,veruj mi! to je dno dna sto se protzova tice, ne racunajuci zoom 505
Painkiller_JP Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 to je dno dna sto se protzova tice, ne racunajuci zoom 505 Cuti Urose ,ima gorih,a uostalo, probaj neke dobre procesore pa uporedi sa losima pa onda vidi koji je dno...Ja mislim da je moj GNX 2 solidan,Ispeo sam da namestim ISTI zvuk kao Bosh MT2,Digitech Metal Zone i DS 1... A ima kvalitetnije efekte nego pola programo plus mozes nasnimiti Dry track i posle dodati efekte...Jedini problem je sto mi je trebalo skoro 2 godine da udjem u stos,a za to vreme izasli jos bolji procesori sa jos vise opcija od kojih ti pola ne treba.A inace efekti su bolji nego u 90% programa koje mozes naci. Poenta:Postoje dobri proceori na kojima se moze namestiti dobar zvuk samo treba znati kako! I ne mozes Urose pricati o necemo sto si gledao na slikama i citao specifikacije koje ne znas sta znace... P.S.U jebote sta sam sve ja nalupao Nemojte me tuci...
-AleksandaR- Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 PEDALE SU ZAKON OSTALO NEKA GORI : )
-AleksandaR- Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 He he ako mislis na moj blog malo se hvalim ali sam klinjo koji se trudi da postane dobar gitarista a naravno bez shredda nema muzike
Jellybelly Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Bez shreda nema hrane, nema vode, nema vazduha ni zivota. Ne treba mi picking ako nije sweep. Bluzerska bendovanja, ma hajde ne budi creep. Cepaj skalu, furaj taping Arpedja na sve strane Ma ko jebe Claptona Ingvaj je bez mane. Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. Kad Andjelo zasreda Sam bog suze lije Hendrix mu pod skute bezi Svoj strah on ne krije. Ma ko jebe osecanja I bluzerska spora sranja Impeliterija ti daj nama Pa da vidis sad zezanja.
-Abraxas- Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Bez shreda nema hrane, nema vode, nema vazduha ni zivota. Ne treba mi picking ako nije sweep. Bluzerska bendovanja, ma hajde ne budi creep. Cepaj skalu, furaj taping Arpedja na sve strane Ma ko jebe Claptona Ingvaj je bez mane. Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. Kad Andjelo zasreda Sam bog suze lije Hendrix mu pod skute bezi Svoj strah on ne krije. Ma ko jebe osecanja I bluzerska spora sranja Impeliterija ti daj nama Pa da vidis sad zezanja. kralju,sta da se kaze na ovo?
-AleksandaR- Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Bez shreda nema hrane, nema vode, nema vazduha ni zivota. Ne treba mi picking ako nije sweep. Bluzerska bendovanja, ma hajde ne budi creep. Cepaj skalu, furaj taping Arpedja na sve strane Ma ko jebe Claptona Ingvaj je bez mane. Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. Kad Andjelo zasreda Sam bog suze lije Hendrix mu pod skute bezi Svoj strah on ne krije. Ma ko jebe osecanja I bluzerska spora sranja Impeliterija ti daj nama Pa da vidis sad zezanja. mocno ali nije bas sve tako
DJ_raBo Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. najjaci deo pesme kako sam se smejao do jaja
Mr. Smarty Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Bez shreda nema hrane, nema vode, nema vazduha ni zivota. Ne treba mi picking ako nije sweep. Bluzerska bendovanja, ma hajde ne budi creep. Cepaj skalu, furaj taping Arpedja na sve strane Ma ko jebe Claptona Ingvaj je bez mane. Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. Kad Andjelo zasreda Sam bog suze lije Hendrix mu pod skute bezi Svoj strah on ne krije. Ma ko jebe osecanja I bluzerska spora sranja Impeliterija ti daj nama Pa da vidis sad zezanja. Aaaaa extra ...kralju!
-AleksandaR- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 jeste da rusi moje principe ali pesma je prva liga i stvarno je mocna i smesna nema sta . Shvatio sam da jeste zvuk slican tetrisu ali ipak Shredd volim jbg
Mr. Smarty Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) Sto bi reko' Homer: It's funny because it's true Edited February 20, 2006 by Marty F
-Abraxas- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Pa u vecini slucajeva i jeste istina,mada uvek ima izuzetaka.
-AleksandaR- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 ma mozda i jeste priznam ali ne mozes reci da shredd u nekim trenutcima nije dobro dosao
-Abraxas- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) ma mozda i jeste priznam ali ne mozes reci da shredd u nekim trenutcima nije dobro dosao to nisam ni rekao mada shred nije sada neka definisana mjuza,ima i NARODNJAKA KOJI SHREDUJU ali vadis,razlika izmedju nas dvojice jest da je ne mogu tipove kao francesca itd. da podnesem Edited February 20, 2006 by Sitch Boe
-AleksandaR- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 hehe amigo . Ma ne volim ga ni ja nista nego kao sto vidis menjam potpis svaki dan skoro jer hocu da ljudi malo citaju . E moj ICQ je 280432316 pa me stavi jer ja nemam tvoj
Џрк Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 ma mozda i jeste priznam ali ne mozes reci da shredd u nekim trenutcima nije dobro dosao Ali samo u nekim trenucima. Jebes one koji prave "pesme" koje se sastoje od suvog shrederaja
-AleksandaR- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Da naravno slazem se sa tobom u potpunosti . Nisam ja rekao da je moj veliki fan ni Angelo ni niko od shreddera ali znaj da Angelo nije jedan od kako kazes SUVIH . Svidjaju mi se njegove pesme veoma a Francesco i ostali su mi isto naravno jedni od boljih i ako su suvi kako kazes ali ipak moji uzori i fanovi su Vai i Satriani i svaka im cast . Ako si slusao G3 ( VAI/PETRUCCI/SATRIANI ) cuo si sta je umetnost i sta su pravi muzicari ( ZDRAVKO SORRY ) . Angela i ostale shreddere slusam radi tehnike pa valjda je zaboga to do sada jasno . Pozdrav
Jellybelly Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Daj Fareriju ferari crveni i jedan put vijugavi...
-AleksandaR- Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 hehe . I ja ga iskreno ne volim . Ovo svaki drugi ili treci dan promenim signature da ljudi malo nauce nesto iz njega , biografiju gitarista itd . Jeste kao kanta nema sta ili kako kazes tetris
Vucko Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Nisam ja rekao da je moj veliki fan ni Angelo ni niko od shreddera Angelo tvoj fan?????? Nije na odmet procitati i poneku knjigu....Cisto zbog normalnog izrazavanja i komunikacije sa svetom... Danas sutra moze da se desi da ustanes od kompjutera izadjes na ulicu i pokusas da pricas sa nekim...
Acid Rain Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Bez shreda nema hrane, nema vode, nema vazduha ni zivota. Ne treba mi picking ako nije sweep. Bluzerska bendovanja, ma hajde ne budi creep. Cepaj skalu, furaj taping Arpedja na sve strane Ma ko jebe Claptona Ingvaj je bez mane. Ton k'o iz tetrisa vrat sto moze tanje Jes' da zvuci ko kurac al u brzini je znanje. Kad Andjelo zasreda Sam bog suze lije Hendrix mu pod skute bezi Svoj strah on ne krije. Ma ko jebe osecanja I bluzerska spora sranja Impeliterija ti daj nama Pa da vidis sad zezanja. RAT! Shrederi su picke, sviraju ko kurac Kad shredera vidim hvatam ga za gusu ne vezbati nikad, to je prava stvar jedino tako mogu imat` dusu Brljavim po vratu i nije me sram jebe mi se za brzinu, to je fora stara pentatoniku picim medju cetri zida al ipak na arpedjo dize mi se kara Ne umem da sviram, bend ja nikad nemam znam samo da serem i prozivam druge al uvek me nesto oko srca trgne kad cujem solaze iz Tokate i Fuge
-AleksandaR- Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Kontra takodje - SHREDDERS ARE GODS @Vucko - Ne pricaj o necemu o cemu ne znas nista . Bolje je veruj mi
Recommended Posts