kliNac u sjeNci Posted August 11, 2003 Report Posted August 11, 2003 Da li je iko slusao ovaj bend? Ako jeste, da cujem...? Quote
kliNac u sjeNci Posted August 11, 2003 Author Report Posted August 11, 2003 XANDRIA! Mrzim ovu tastaturu... :oops: Quote
lunja Posted August 11, 2003 Report Posted August 11, 2003 znachi skino sam sve pesmice sa prvog albuma kill the sun ... 5-6 njih ukupno ... zhenski vokal je predivan ... omiljena pesma mermaids pa so you disappear inache preporuchujem svima ... a da album je uz 2001 tako da je mogutje da je ova tema bila jel ? Quote
kliNac u sjeNci Posted August 12, 2003 Author Report Posted August 12, 2003 Hm... Koliko sam ja upoznat album ``Kill the Sun`` je iz ove, 2003.godine! Fenomenalni su! Stvarno! Zenski vokal je super, tekstovi su im odlicni, atmosfera sjajna... a: Quote
venatoris Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Pa citao sam clanak neki o njima,da li se dobro secam ili gresim lice li oni bar malo na After forever Quote
michelle Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Dopadaju mi se, vokal je mnogo manje pretenciozan nego kod vecine bendova ovog tipa. Ali mi uzese disk Quote
kliNac u sjeNci Posted August 29, 2003 Author Report Posted August 29, 2003 Ne znam po cemu te podsjecaju na After Forever? AF imaju znatno vise uticaja klasike... Inace, vokal u Xandriji je veoma specifican, ne lici ni na jedan drugi... Ni muski vokal nije los... Quote
Lady midnight Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Da stvarno su ok bend, slusala sam kill the sun i pesma je odlicna, a meni se svidja i She's Nirvana... Quote
Out Of Time Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 mozda zenska fino peva, mozda imaju neke ok pesme, ali kad slusham album od pochetka do kraja smorim se jer postane dosadan posle nekog vremena... lichi ma prva dva albuma onih smeshnih theGallery... by the way, zenska ima ok glas ali je emotivna kao Sekach iz Ninza Kornjacha... Quote
Kakashi Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 (edited) Cuo sam malopre (po drugi put) Ravenheart. Pa OK su bend, ali nista posebno. Kao sto neko rece, lici na After Forever, ali su mnogo slabiji. Prijatni su za slusanje, ali ne bih sek'o vene . edit: pevacica zvuci pomalo neuhranjeno . Edited May 16, 2004 by Hérétique Quote
solicitor Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Sad sam cuo Kill The Sun i bas mi se svideo. Pokusacu sve od njih da nabavim jer mnogo gotivim bendove ovog tipa. Zenski vocal bih uveo kao obavezu svim bendovima Quote
Out Of Time Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 evo mene sa ponovnim ochajnim pokushajem da prodam neki disk... ako volite xandria-u toliko svaka vam chast... evo vam original za 700 kinte.. bljak... tako se pravi epp... Quote
Sinstrel Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Meni ovaj bend deluje kao kopija Within Temptation. Muzika je jako slicna (ja bas nisam cuo u ovom bendu After Forever?!), pucaju na isto trziste, imaju slican imidz itd. "Reavenheart" je prosek, lepo zvuci ali ne ulazi u uvo. Spot je simpatican i nista vise od toga. Ostale pesme nisam cuo pa ne mogu da komentarisem. Quote
lunja Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 pa sve gothic metal grupe sa zhenskim vokalom na kraju se svedu na poredjenje i pitanje ko koga tu kopira... Quote
Dark angel 666 Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 cula sam i ja pesmicu Racen heart,pa nije losa,ali sta ja znam u sustini sve mi lici jedno na drugo Quote
Dark angel 666 Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 ups,ma mislila sam ravenheart,nego ova glupa tastatura,odakle im ideja da stave c pored v:) Quote
Dark angel 666 Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 naravno! denial,denial,denial 3 golden rules Quote
tragedy Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 a gledo sam sinoc spot RAVENHEART neznam mlitavi su nesto i ljudi ono je vec toliko puta odpjevano tripuju se na W.TEMPTATION koji ne varim no imaju jednu stvar koju stvarno volim SO YOU DISAPEARA to je malo Quote
lunja Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 video sam raCenheart i dopada mi se... pesma je takodje pevljiva melodichna i tako... ali ne deluju mi kao da tje uspeti u komercijalu da se ubace... neshto tu 'nedostaje' da bi bilo isti kao WT ili LC... Quote
Recommended Posts