Wendigo Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 MOZDA NISAM NORMALAN ALI MENI SE LISA FEST SVIDJA! Quote
Out Of Time Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 svaka cast... evo ti Kill The Sun za700dindze pa uzivaj... Quote
Valtiel Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 MOZDA NISAM NORMALAN ALI MENI SE LISA FEST SVIDJA! Ako, ako, to je zdravo za jetru Quote
solicitor Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Izasao je novi album pod nazivom "India". Bledunjavo izdanje koje se i moglo ocekivati s obzirom na trendove slicnih bendova koji ne spadaju u prvu klasu pravca. Podseca me na poslednje izdanje Visions Of Atlantis .... poneka zarazna melodija bez ikakve energije. S obzirom da volim da slusam ovu vrstu muzike generalno sa zenskim vokalima, nisam bas previse ohrabren razvojem scene ... ideje su se istrosile a komercijalizacija u svom najgorem vidu je uhvatila bendove u mashinu .... ovaj album moze da se slusa, ali nije nista posebno. Samo se naslovna pesma India donekle izdvaja kvalitetom, i podseca na neki Nightwish fazon po malo, a vecina ostalih pesama vuku na neke najneuspelije WT momente .... Quote
The Watchtower Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Slazem se sa time sto si rekao... CD me nije nesto odusevio na prvo slusanje, a i ne verujem da cu se truditi da ga preslusam jos neki put. Kao dobre pesme bi izdvojio naslovnu India, Fight Me i Now And Forever. Poz! Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Slazem se sa time sto si rekao... CD me nije nesto odusevio na prvo slusanje, a i ne verujem da cu se truditi da ga preslusam jos neki put. Kao dobre pesme bi izdvojio naslovnu India, Fight Me i Now And Forever. Poz! Od njih ne bih ni ocekivala nesto preterano dobro... Pesmice su im slusljive,ali posle nekoliko slusanja pocinju da nerviraju(bar mene) Quote
Mary Joe Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Mislim da su neki malo pobrkali stvari... Pevaljka Xandria-e nema nikakve veze sa L'Ame Immortelle, jedino zajedničko što te dve pevačice imaju jeste boja kose. Ova iz Xandria-e je mršavo mlado stvorenje po imenu Lisa. Skidala sam oko 2 sata spot ''Eversleeping'', lepo je odrađen, ali pesma nije ništa novo. Vrlo kliše... Quote
Kent Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Ova iz Xandria-e je mršavo mlado stvorenje po imenu Lisa. ti mora da se salis... hoces da skeniram neku fotku sa koncerta, pa da joj brojis salame... iste su debljine, samo lisu znaju malo bolje da srede za spot Quote
Kali Agna Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 S obzirom da volim da slusam ovu vrstu muzike generalno sa zenskim vokalima, nisam bas previse ohrabren razvojem scene ... ideje su se istrosile a komercijalizacija u svom najgorem vidu je uhvatila bendove u mashinu .... Slazem se... mene recimo nervira sto sada bendovi slabo koriste growl ili sto, jos gore, totalno umeksavaju zvuk... pola takvih bendova ne bi ni trebalo svrstati u gothic a kamoli metal Quote
Mary Joe Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ti mora da se salis... hoces da skeniram neku fotku sa koncerta, pa da joj brojis salame... iste su debljine, samo lisu znaju malo bolje da srede za spot Au, nisam videla fotke sa koncerta, ali, brate, u spotovima je večito u nekim odorama, a faca joj je uzana i odaje utisak mršavosti... Quote
Kent Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 kljucna rec "odaje" kad me je zagrlila, kao da se lavina srucila na mene Quote
Mary Joe Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Ih, pa nije valjda baš tako? Doduše, u ovom spotu ''Eversleeping'' su je nešto previše pokrili, ali u ''Ravenheart''-u deluje stvarno pomršavo. Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Da li je iko slusao ovaj bend? Ako jeste, da cujem...? Jesam ja Kill the sun i Ravenheart.....Svidjaju mi se pogotovo She`s Nirvana, Forever yours, Answer,Eversleeping.........some like it hot and some like it cold Quote
Queen_Mab Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Nisam imala priliku za preslusavanje ali sam par pesmica cula i mogu recui da mi se svidjaju Quote
Leona Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Bubnjar im je dobar Svidja mi se njihova muzika... mislim, cula sam samo par stvari i tek sad primecujem ovu temu! Quote
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Svidja mi se njihova muzika... mislim, cula sam samo par stvari i tek sad primecujem ovu temu! Dusice, poslao bih ti ja ali mi je odapnuo drajv Quote
Dark hunter Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Mnogo im je dobar zadnji album... India, In love with the darkness, The end if every story, Black and Silver....odlicne pesme, a i ostale sa albuma su super... Pevacica ima umiljavajuce lep glas ....sviDZa mi se Quote
Prinzessin Tinea Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ovo je jedini bend koji volim (a da je nesto gothicharski) Eversleeping Quote
SangreaL Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 pevaljka ima malo tanak glasic, ali lepo zvuci. bas opustajuce. jako mi se dopala ona stvar lioness, sa ravenhearta, kao i naslovna ravenheart. i znaci i ona je debela? pa naravno, kakva je to gothic pevacica, a da je mrsava, nema tu 'leba , mada u onom spotu za ravenheart mi bas izgleda kao anoreksicna. Quote
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Da, to zakljucujemo samo po fotkama sa koncerta, ali, kao sto vec rekosmo, u spotovima i na fotkama je srede da deluje mrsavo. Eto, kakvi su to vesti manevri. Meni je njen glas malo iritantan, nekako pihtijasto-babski. Skoro sam nabavila ''India''-u... Bas nista novo. Pevljive melodije, prijatne za slusanje. Ali, brate mili, oni textovi su na nivou deteta od 12 godina koje zeli biti goth... ''Like a rose on the grave of love...'' Em sto imaju i nepismene izlete sto se engleskog tice... Quote
DeathSkull Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Xandria ima fenomanalnog zenskog vokala, Lisu, koja, inace, ima skolovan glas, i predivne pesme! Ja ne bih (izmedju ostalog) slusala gothic da nije bilo njih! Volim Kill The Sun i RavenHeart, ali India me smara, jedva sam ga preslusala.... Edited June 14, 2006 by DeathSkull Quote
METALbitch Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 obozavam xandriju i lisuuuuuuuuuuu,to mi je omiljeni bend u zadnje vreme!a sto se tice indie to mi je najbolji album,volim sve pesme! Quote
Sirius Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Meni je india onako, vise mi se svidjaju stariji radovi... Quote
Recommended Posts