... Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Ја снимио тај и још неколико спотова на касету прошле недеље, а после неколико дана касета је прсла, односно трака се извукла. Quote
postman Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Jedino sto imam da kazem je da volim crvenokose cure ! Quote
Tatyannahhh Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Igrom slucaja danas sam nabavila spot na cd-u ali avaj , ne mogu da ga obrisem jelte tako da mi sad bespotrebno zauzima te dragocene megabajte.... A spot je ok odradjen ali pesma je jeftina.... Quote
Kent Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ravenheart je, brat bratu, najlosija stvar na albumu! Quote
tovar Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 nisu aps. nista posebno. ne volim gothic sa zenskim vokalom. o njima mislim isto sto i o lacuna coil i within temptation. J**** ti band u kome riba ima najduzu kosu. Quote
Tatyannahhh Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 ravenheart je, brat bratu, najlosija stvar na albumu! cuo si album?Na sta lici....vredi li icemu? Quote
Tatyannahhh Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 aj ponesi da cujem kad budemo isli na Sziget Quote
Wolf Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Video sam sam spot Ravenhart i stvarno sam se odusevio! sacu da skinem jos pesama... Quote
Ninoslav Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Ja snimio spot pre dva dana, kvalitet je odlican, avi, oko 40 MB! inace, stalno ga emituju na Vivi+ (WOM), pa ako uhvatite - snimite! Quote
lunja Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 o, to je novi termin, pre su samo u metal bloku nedeljom... vetj postaju komercijala Quote
Mary Joe Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Ja ga nisam videla na VIVI . Al' spot sam skinula sa oficijelnog sajta... Inace, pevacica mi se vise svidja s smedjom kosom, ovako crvenokosa je nekako smesna. Taj ''opaki'' image joj se ne slaze uz nevinasce-lice. Quote
tovar Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 aj ponesi da cujem kad budemo isli na Sziget imam na mp3. da rezem? Quote
kliNac u sjeNci Posted July 31, 2004 Author Report Posted July 31, 2004 Nisam cuo novi album. Al "Kill The Sun" imam vec oko godinu ipo dana. Par mjescei prije nego sto sam otvorio temu... Uradio sam ja prije jedno godinu dana i intervju sa Xandra-om. Nije neki intervju, jer su novi (bili) pa nisam ni mogao toliko pitanja da im postavim. Vise je to bilo "caskanje". Podjite na www.hardandheavy.net ako ocete da procitate intervju i recenziju albuma "Kill the sun" . Ima i biografija. Inace, Marco je strava lik, nije pravi GoTh, sto je prilicno i cudno s obzirom da je gay. Ma tako sam cuo, a i meni se po malo cini. Nije nii bitno... Interesantno, on slusa Rock, hard Rock, kolko se sjecam. Jedino Tiamat voli od Goth Metala. Za razliku od Lisa-e koja slusa Type O Negative, Sentenced isl. pozdrav Quote
marcoman Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Inace, Marco je strava lik, nije pravi GoTh, sto je prilicno i cudno s obzirom da je gay. ovo je jednostavno.. loodilo Quote
kliNac u sjeNci Posted July 31, 2004 Author Report Posted July 31, 2004 Milsim, Marco je u svakom slucaju strava lik. Pa sam onda dodao da nije pravi GoTh, sto je prilicno cudno s obzirom da je... Uh, Lis aje izgleda srecom smrsala. Bila se jedno vrijeme udebljala, als ad je opet ok, valjda. Ma nsiam se odavno dopisivao s njim, jendo vrijeme sam intezivno... Quote
kliNac u sjeNci Posted August 2, 2004 Author Report Posted August 2, 2004 U stvari site je promjenjen. Al ja ne znam kako id enovi site. Fireborn, pomozi... Quote
Chlan 787 Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Cula sam onu stvar Ravenheart - smejurija... Quote
Apeiron Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Ma gde smejurija??? Za taj zanr, odlicno zvuci. Album je super, pun hitova... Jedino sto posteno lice na Within Temptation, ali sam rad je odlican. Poz! Quote
Kent Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Ma gde smejurija??? Za taj zanr, odlicno zvuci. Album je super, pun hitova... Jedino sto posteno lice na Within Temptation, ali sam rad je odlican. Poz! to je to... nista vise, nista manje (osim ako ste previse subjektivni pa zelite da bude nesto od ta dva ) poz Quote
Grobodan Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 I meni su fini...nema tu neke preterane filozofije,ali i ne treba da bude. Quote
Kveld Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 zashto da nema neke filozofije u gotici , zashto da se sve svodi na imidz i zenske vokale, refrene od 4 akorda itd shto se tiche Ravenheart-a reci cu samo jedno: LJIGA Quote
Black#1 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ravenheart je jedna od njihovih najboljih pesama... ...Kill the Sun je super album a i pesma sa istim nazivom je nikad jacha...Svidja mi se i Mermaids....i She's Nirvana.....Nego njen glas mi uzasno lichi na glas koji je otpevao pesmu od In Flames-Everlost il tako neshto....Jel to tachna informacija? Quote
Dead on Arrival Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Odlichni su,imam oba albuma....pesme su im stvarno odlichne,a i vokal je sjajan.......najjache pesme su im po meni Kill The Sun, She's Nirvana, Mermaids, Isis & Osiris,a i Ravenheart ......vishe sam slushala Kill The Sun... Quote
Recommended Posts