tovar Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 vise mi ima lacuna/wt prizvuk. ajvaressence se bar ne tripuju da su gothic. bar ne mnogo. Quote
Ora Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Eversleeping spot nije los, ali nije ni nesto preterano originalan... cak mi je Ravenheart sa te tacke gledista bolji. Nego, sta mislite o pesmi Wisdom? (to je jedina koja mi nije bas 100% jasna, ostalo je klasika) Quote
The Watchtower Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Jel Eversleeping ona balada ili tako neshto ??? Pevachica je nevidjeno smeshna sa crvenom kosom Quote
Valtiel Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Bend nije los ali nerviraju me bendovi koji tako ocigledno prate stilski izraz te nemacke gothic metal skole (Lacrimosa, Crematory, ....) Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Bend nije los ali nerviraju me bendovi koji tako ocigledno prate stilski izraz te nemacke gothic metal skole (Lacrimosa, Crematory, ....) Ne bih reko.Po meni se mnogo razlikuje od Lacrimose i Crematory/ja. Quote
Dead on Arrival Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Nikako ih ne bih poredila sa Crematory i Lacrimosom Xandria mi je mnogo draza,mada mi se cini da imaju glupe tekstove... Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 E sad ubi me ako se secam textova... Quote
tovar Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 xandria je meni toliko bzvz da se moze porediti sa lacunom, WT i ajvaressence-om, taj provaljeni cigla-malter zenski gothic nu metal kurac palac. sablonizirano do besvesti. sonja mnogo bolje zvuci u svom drugom bandu, l'ame immortelle. inace, lacrimosa je izmislila gothic metal, pa vas molim da pokazete makar malo postovanja. Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 LACRIMOSA je ZAKON IMAS MOJU PODRSKU U POTPUNOSTI. LACRIMOSA RULES !!!!!!!!!!!!!! Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 XANDRIA JE GLUPOST I ZIVI PLAGIJAT SVEGA I SVACEGA. Doduse pevaljka bolje peva u l`aime immortelle. Quote
The Watchtower Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 IMAS MOJU PODRSKU U POTPUNOSTI. LACRIMOSA RULES !!!!!!!!!!!!!! Tako je Quote
Kent Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 lacrimosa je izmislila gothic metal hmmmmm Quote
tovar Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 jos '80-ih. i tu je jos umbra et imago koji su vise vukli na industiju, ali ostali gothic metal. T0N dolazi kasnije. malo kasnije. Quote
Kent Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 mislim da se taj pojam originalno vezuje za LA scenu... Christian Death i tako to... nesto kasnije ulecu Nemchuge... beats me... Quote
tovar Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 (edited) mislim da se taj pojam originalno vezuje za LA scenu... Christian Death i tako to... nesto kasnije ulecu Nemchuge... beats me... CD je imao nesto metal momenata, ali nikad nisu uspeli da istupe iz prljavstine deathrocka, tj. gothica maksimalno zagadjenog punkom. znaci idu nemcuge, pa finci iz new yorka. mada, ako cemo iskrenu prvu metalcinu uvode fieldsi. dosta se oslanjaju na proto doom. Edited March 19, 2005 by lestate Quote
Kent Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Ne poricem da su se CD izborili sa death rock entitetom, ali su, ipak, pre Njemaca krenuli da preplicu gothic i (jes' da je u malim kolicinama, ali jeste)metal. Nisam siguran, ali mislim da je gothic metal kovanica prvi put i upotrebljana u recenziranju CD izdanja. Mada ja licno za oce gothic metala smatram Paradise Lost Quote
tovar Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 oni su izvrsili presudan uticaj na danasnji goth metal, pre svega na fince, ali T0N su svirali goth metal pre PL, a nemci su nekako industrijalniji u pristupu pa ih je tesko ubudziti u gothmetal. kad si za kafenisanje sa mai? nesto od nedelje? Quote
Valtiel Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Mada ja licno za oce gothic metala smatram Paradise Lost IMA TU ISTINE. Quote
Kali Agna Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Odlican bend...ne mogu reci da spada u sam vrh gothic-a, ali svakako zasluzuje respect Kill The Sun mi je najbolji album Quote
Valtiel Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ne treba ih nesto posebno glorifikovati niti osporavati jer oni su ipak drugorazredni gothic metal bend. Quote
mina. Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ne bih reko.Po meni se mnogo razlikuje od Lacrimose i Crematory/ja. Slazem se. Totalno razlicite price... Quote
Recommended Posts