Sinstrel Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ako je Twiggy ucestvovao kao kompozitor na album, onda album ne moze biti los Quote
thumb Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Thirteenth step - odlican album,mnogo bolji od prvog Iha (ex S.Pumpkins) je sa ovim albumom usao u grupu,pa ga je B.Corgan prozivao da je napustio Pumpkinse zbog stalnih turneja i svega ostalog,a upravo krece na turneju sa A.P.C. Quote
sixstringer Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 I, jel slushao neko eMOTIVe? Koliko je dobro? Jebiga, poslali mi link za spot, ali shity dial up je daleko od tih moguchnosti, te chekam i dalje... Quote
Sentinel Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 (edited) Pre neki dan svukoh eMOTIVe s neta i utisci su ocekivani. Album pravljen na brzaka, a i tek toliko da se s vrata svuche ljigavi Virgin ne moze ostaviti impresivan utisak kao prethodna remek dela. Na njemu se nalazi 10-ak cover pesama, jedna nova i jedan remix! Ceo album ima ideoloski koncept "war, peace, love and greed", kako i sam bend kaze. Po meni zaista najbolja stvar jeste upravo njihova nova, pod nazivom "Passive", inache prvobitni "Vacant" pravljena za vec pominjani Tapeworm projekat od kojega izgleda nece nishta ni biti... zaista izvrsno... Super je i Lennonov cover "Imagine". Svi coveri su inache lagani, tako da je pomenuti "passive" najcvrshca stvar na albumu. Simpatichan mi je i Crucifixov cover, 'Annihilation', koji je inache prvi track na disku... Tu su josh i coveri Depeche Mode, Black Flag... Ostaje nam josh da se dokopamo DVD aMOTION-a, pa da kompletno sredimo utiske... Edited October 28, 2004 by Sentinel Quote
Ivan_Creed Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 (edited) Imagine zvuci opasno... bas!!!! Edited October 29, 2004 by Ivan_Creed Quote
(Z)arkhon Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 by the way...nije vise to novi album...izbacili su kompilaciju aMOTIOn..pesme protiv rata i stuf...cuo sam obradu lennonove imagine..opasno zvuci... a Thirteenth step? najbolji album na svetu... A Koji ti je to avatar? nego aj daj trenutnu postavu napisite Quote
Sentinel Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Idi na www.aperfectcircle.com pa se informishi, nemoj biti lenj! Quote
Dani Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Znaci moracu i to nabaviti... valda se necu razocarati, mada nista puno i ne ocekujem. Quote
Freak Kitchen Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Ljudi, Emotive je do jaja !!! pesma : When the Levee Breaks - MNOOOOOOOOOGO DOBRO... Quote
Buddha Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 When the levee breaks me bas nekako podseca na the gathering po atmosferi.. eMOTIVe je jako dobar album! btw, jel neko zna ko izvodi pesmu Peace, Love & Understanding u originalu? Quote
Persephone Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Nabavila sam eMOTIVe ali ga jos nisam preslusala... Drug ga posudio da ga nareze/kopira/sta god.. Quote
Sentinel Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 When the levee breaks me bas nekako podseca na the gathering po atmosferi.. eMOTIVe je jako dobar album! btw, jel neko zna ko izvodi pesmu Peace, Love & Understanding u originalu? Memphis Minnie’s blues stomper, “When The Levee Breaks” (made famous by Led Zeppelin) Quote
Sentinel Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 znam za Levee a peace, love? Izvini, istripovao sam se Elvis Costello Elem, nabavih danas aMotive dvd i na njemu se nalazi sasvim pristojnih 3,5gb materijala - svi spotovi, backstage zezanja, photo gallery itd... Quote
mrtva Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 I am Twiggy. in ur dreams bro... but not fear coz Twiggy loves u all n Twiggy loves Twiggy Quote
WS Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 znam za Levee a peace, love? Mislim da to nije obrada. Quote
Freak Kitchen Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Elem, nabavih danas aMotive dvd i na njemu se nalazi sasvim pristojnih 3,5gb materijala - svi spotovi, backstage zezanja, photo gallery itd... to moram imati !!! jel' imas orinal ? Quote
Buddha Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Mislim da to nije obrada. pa napisa covek da je to Elvis Costello. na pazis na casu Quote
Kveld Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 shto se tiche 13th step-a meni je Pet vrh a The noose najdepresivnija stvar na albumu ...ali obe se samo malo izdvajaju od celokupnog ostvarenja...koje slusham 3 put dnevno poslednjih par meseci Quote
People before Profits Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Izvini, istripovao sam se Elvis Costello Elem, nabavih danas aMotive dvd i na njemu se nalazi sasvim pristojnih 3,5gb materijala - svi spotovi, backstage zezanja, photo gallery itd... moguja tonekako da presnimim? ili mi bar reci gde da qpim disk.........u srbiji? Quote
People before Profits Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 btw, mislim da je Orestes [iliti Orfej po srpski] neprevazidjena stvar............. da, jednostavno neprevazidjena... Quote
ajsha69 Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 btw, mislim da je Orestes [iliti Orfej po srpski] neprevazidjena stvar............. da, jednostavno neprevazidjena... Should I call you my brother, my soulmate.... da te zovem uzdanicom, nadom... ..ili da ti samo kazem: Tell me about it! respect, brate... ova ti je zlatna... ...ti si dakle prvi i jedini koga do sada znam, a da mu je, kao i meni, Orestes najbolja stvar APC-a... ..heh, koliko sam puta uz Orestesa umrla i ponovo pozelela da ozivim... ...malo sam se rasula, jebi ga, bash me oduvala ova explicitnost... ustvari zabola se pravo u chuku... ------------------------------------------------- Samo, OREST NIJE ORFEJ!!!!!!!!!!!! Fatalna greshka... potpuno su iz drugih mitova... ako nishta, oslushni text APC-ovog Orestesa i videcesh .... Quote
Kent Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 ...ti si dakle prvi i jedini koga do sada znam, a da mu je, kao i meni, Orestes najbolja stvar APC-a... And from pulling you down with me in here I can almost hear you scream......... Quote
Freak Kitchen Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 vas mali klub je dobio i treceg clana i meni je to najbolja njihova stvar...lepo je rekao, "neprevazidjena" !!!! Quote
Recommended Posts