Sentinel Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 moguja tonekako da presnimim? ili mi bar reci gde da qpim disk.........u srbiji? Kupiti ga ne mozes sigurno, jer ga nema u smrdljivoj zemlji Srbiji, a snimiti ga mozes, ukoliko imas nesto adekvatno da ponudis u razmenu. Quote
ajsha69 Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Opa!!!!!!!!!!!!! Kente... !"#$%&$#"!!! .... ma man!!! no doubts bout ya!!... Metaphor for a missing moment, pull me into your perfect circle, one womb, one chain.... Freak Kitchen... ovo upotpunjuje moj recent impression... vidim uz shta nam je sledeci put bacati propsove.... !!!... aaa... I'm one happy bastard... Quote
Freak Kitchen Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 vidim uz shta nam je sledeci put bacati propsove props to the Maynard dog... Maynard, man we had a blast with ya Tool... all my brothers in APC, I love you... Maynard, taught me life was all about drinking... nekako ne ide... Quote
Millosh_024 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Kada sam nabavio neki ruski mp3 sa svim albumuma Tool-a,kao bonus je bio Mer de Noms. Nisam jedno mesec dana ni otvorio taj folder da vidim o čemu se radi...ali kada sam konačno provirio... Istog momenta sam se zaljubio! Privih pet pesama sa tog albuma....The Hollow,Magdalena,Rose,Judith i Orestes su neprevaziđene. Savršenstvo bez mane. Mada ni ostale pesme sa tog albuma ne zaostaju puno. Thinking of you,Brena,Sleeping Beauty...prelepa melanholija. E,sad...pre par meseci dobih druga dva albuma, step i emotive. Načitah se na netu pljuvačke i pljuvačke upućene na ove albume....i zaista sam se na prvo slušanje....našao zbunjenim. Nisam znao šta da mislim....ali evo sad....nije mi dugo trebalo da nađem favorite....dakle, The Outsider i Pet sa Step-a i Passive sa Emotive-a. Prosto se naježim kada slušam bilo koju od te tri pesme. Ni Blue nije loša....kao ni Weak and Powerless....spot je dobar za tu pesmu. Inače,spot za Judith me malo zbunjuje....jel verujete vi meni ljudi da ja ni dan danas nemam pojma kako M.J.K izgleda?! Mislim,znam kako izgleda ali uvek mu je faca ili obojena ili zaklonjena kad god sam nešto video...ustvari,video sam par slika ali to nije dovoljno da u glavi stvorim konačnu sliku kako lik izgleda....čak i neki koncert APC-a sam video ali je lik celo vreme bio okrenut leđima! Zbunjujuće je sve to. Jebote,malo mi fali da upadnem u trip da lik liči na Stipe-a iz R.E.M-a. Quote
People before Profits Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 jok brate malo je ruzniji..........ili lepsi na svoj nacin? pa ako vidis live spot za the noose, primetices da maynarda nigde nema na spotu! nego bre, ja sam na ovu temu skroz zaboravio......budala.......po ceo dan slusam ili tool ili apc (ili oba) i ne nadjem temu.................. e pa ajsha, ovako..............nabavio sam live accoustic Orestes by EVANESCENCE! inace otpevala je DOJAJA, samo gitara i ona............najezih se.....mada impresiju kvari pomalo stalno dranje publike (posto je bootleg) ali shta da se radi............... Lista "opushtenijih" stvari: 1. Orestes 2. Blue 3. The Noose 4. The Nurse Who Loved Me (originally by Failure) Lista "ubica": 1. Pet 2. Judith 3. Pet 4. Pet 5. Judith AAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPCCCCCCCCCCCCCCC inace pravim sa obutjarem neki tribute toolu i radicemo i apc.....pa mozda padne neki orestes............moja mala fetish zelja..........mmmmmmmpppppppppphhhhhhhhhhh... Quote
Millosh_024 Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 (edited) Eto,bio bi red da vratimo temu na početak. Meni u winamp-u već nedelju dana stoje samo tri APC albuma i ništa više. A do tada Tool...a imam preko 300 cd-ova. U "Judith" spotu peva lik sa kosom a celavi samo svira...a Maynard se cuje. A lik sa kosom ima onu tetovazu na leđima...U "3 libras" se M.J.K vidi jednu ili dve sekunde. U Tool spotovima,naravno,ga nema nikada....koliko ja znam...hmpf! Ponavljam,znam kako tip izgleda i sve ali stvarno se retko pojavljuje i prikazuje. Ne može čovek da mu zapamti facu. Lična APC lista; (ali jebiga,stvarno mogu gotovo sve pesme...ali,ajde...prvi među jednakim) killers; pet (naježim se na ono "the boogey man are comming!") outsider passive hollow judith magdalena rose relaxers Orestes 3 libra's the noose (your halo.... ) The nurse who loved me Peace love and understanding imagine (odlično je odpevao) Edited March 9, 2005 by Millosh_024 Quote
überg33k Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Eto,bio bi red da vratimo temu na početak. Meni u winamp-u već nedelju dana stoje samo tri APC albuma i ništa više. A do tada Tool...a imam preko 300 cd-ova. U "Judith" spotu peva lik sa kosom a celavi samo svira...a Maynard se cuje. A lik sa kosom ima onu tetovazu na leđima...U "3 libras" se M.J.K vidi jednu ili dve sekunde. U Tool spotovima,naravno,ga nema nikada....koliko ja znam...hmpf! Ponavljam,znam kako tip izgleda i sve ali stvarno se retko pojavljuje i prikazuje. Ne može čovek da mu zapamti facu. Lična APC lista; (ali jebiga,stvarno mogu gotovo sve pesme...ali,ajde...prvi među jednakim) killers; pet (naježim se na ono "the boogey man are comming!") outsider passive hollow judith magdalena rose relaxers Orestes 3 libra's the noose (your halo.... ) The nurse who loved me Peace love and understanding imagine (odlično je odpevao) Nisam bas siguran da li sam te dobro razumeo, ali... Celavi lik je Billy Howerdel, gitarista i producent, a Maynard u spotu ima "kosu". Kazem "kosu" zato sto Maynard u 90% nastupa(ukljucujuci i live i spotove i sta god vec) nosi periku... Ako te zanima kako Maynard izgleda onda: www.maynardjameskeenan.com toolshed.down.net Bilo mi je malo glupo da se ukljucujem u diskusiju do sada jer mi je bilo krivo sto ima toliko ljudi koji kapiraju APC i TOOL. Nekako je, do sada, to bilo samo moje... Ceo svet se svodio na to da za bilo koji state of mind u kojem mogu biti, ubacim jedan od tool ili apc diskova i pronadjem sebe u jednoj (ili vise) od pesama... Ipak mi je drago da nisam sam... Inace imam originale mer de noms i 13th step, a eMOTIVe sam morao da kupim pirata jer sestra nije bila skoro u inostranstvu Quote
Millosh_024 Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 (edited) E,baš mi je drago što mi je neko konečno razjasnio situaciju. Dakle,perika. To mi nije ni palo na pamet. Inače... Bilo mi je malo glupo da se ukljucujem u diskusiju do sada jer mi je bilo krivo sto ima toliko ljudi koji kapiraju APC i TOOL. Nekako je, do sada, to bilo samo moje... Ceo svet se svodio na to da za bilo koji state of mind u kojem mogu biti, ubacim jedan od tool ili apc diskova i pronadjem sebe u jednoj (ili vise) od pesama... Apsolutno se slažem sa ovim što si napisao. Znači,dođe mi da ove tvoje reči odštampam i zalepim na zid svoje sobe. Isto tako kako se ti osećaš je meni sa Nightwish.Odkako se puštaju na SOS kanalu...uz one debilne poruke....Više ih ni ne podnosim. Ali APC je ipak i dalje nešto....intimno. Za svoju dušu. Ah....snimio sam sva tri albuma na mp3 plejer i dok šetam gradom....blaženstvo! Milina! Uživancija! Edited March 9, 2005 by Millosh_024 Quote
überg33k Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 E,baš mi je drago što mi je neko konečno razjasnio situaciju. Dakle,perika. To mi nije ni palo na pamet. Inače... Apsolutno se slažem sa ovim što si napisao. Znači,dođe mi da ove tvoje reči odštampam i zalepim na zid svoje sobe. Isto tako kako se ti osećaš je meni sa Nightwish.Odkako se puštaju na SOS kanalu...uz one debilne poruke....Više ih ni ne podnosim. Ali APC je ipak i dalje nešto....intimno. Za svoju dušu. Ah....snimio sam sva tri albuma na mp3 plejer i dok šetam gradom....blaženstvo! Milina! Uživancija! Heh, samo jos da pomenem da kad je MJK u pitanju nijedan pomenut (pokazan) simbol nije slucajna. Na ovoj slici iznad, MJK drzi prste tako da ocima i prstima pravi "svevidece oko", jedno od glavnih obelezja masona i jos ponesto da, vrh piramide... Quote
Millosh_024 Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Jedan od nasigurnijih načina da čovek načisto poludi je da sedne i pokuša detaljno da analizira značenja,simbolike i smisao Tool (ili Maynard-ovih) pesama. Da,vidiš,to sa ovom slikom mi je promaklo. Čovek pomisli da je običan PEACE ili Victory znak ili tako nešto.... I AEnima i Lateralus imaju "third eye" tripove i još po nešto. (obožavam spot za Parabol/Parabola ) Ali to je već Tool i ne pripada ovde. Zastrašujuće je koliko je MJK inteligentan lik. Quote
People before Profits Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Na ovoj slici iznad, MJK drzi prste tako da ocima i prstima pravi "svevidece oko", jedno od glavnih obelezja masona i jos ponesto da, vrh piramide... ima taj znak na dolarima......samo sto je naopako........piramida..........e aj sad ti protumaci da li je on hteo da to bude naopako ili pak da to poveze sa peace-om........... inace, danny carey-ev cale je bio mason... Quote
Vitamin K Experience Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Sada se vrti njihov spot "Passive" sa O.S.T. filma "Constantine". Fino, fino... Quote
überg33k Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Sada se vrti njihov spot "Passive" sa O.S.T. filma "Constantine". Fino, fino... maybe you're better off this way... Quote
Simadin Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Inace imam originale mer de noms i 13th step, a eMOTIVe sam morao da kupim pirata jer sestra nije bila skoro u inostranstvu Pa eMOTIVe imas u svakom IPS-u... Tj. Skoro u svakoj radnji gde se prodaju originali Btw. Cuo sam da APC pauzira neko vreme jer Maynard treba da se posveti Tool-u... Quote
fiction Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Btw. Cuo sam da APC pauzira neko vreme jer Maynard treba da se posveti Tool-u... Naravno I vrijeme je vise.Da nije bilo izobra u USA ne bi imali sad eMotive ali bi imali novi Tool EMotive je inace sasvim ok ali ipak su to obrade... Quote
Alita Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ja nazalost jos nisam imala mogucnosti da cujem ceo novi album, imam samo Passive... Ne mogu objasniti koliko sam odusevljena njome... Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) eMOTIVe rastura!!!!!!!! Edited March 25, 2005 by R i d d l e R Quote
Azizam Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Mmmm, OST za Resident Evil Apocalypse, A Perfect Circle - The Outsider (Resident Renholder Mix Uhm,super je, inače volim rmx-e svega i svačega, ali retko kada je rmx bolji nego "original", ovde po mom mišljenju, jeste. Quote
Angele Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ja nazalost jos nisam imala mogucnosti da cujem ceo novi album, imam samo Passive... Ne mogu objasniti koliko sam odusevljena njome... Pesme su totalno razlicite... Passive je, cak, jedna od komercijalnijih na albumu... ne kazem "komercijalno" sa negativnom konotacijom... Trebalo mi je par dana sa svarim album samog za sebe, da ga ne poredim sa prethodnima...a onda mi je trebalo jos vremena da iznivelisem emocije za svaku od pesama. Najvise me radi When the levee breaks... Ipak, kod mene se to sve menja sto duze slusam. Quote
Angele Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ...ti si dakle prvi i jedini koga do sada znam, a da mu je, kao i meni, Orestes najbolja stvar APC-a... drugi, Jelena... Orestes je Orest, prosto i jednostavno... Quote
Angele Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Napokon cu da nabavim divikse APC. koje divikse? Quote
Manga Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 koje divikse? Ma nasao sam lika na soulseeku. Iz Zagreba ima 5 koncerata APC. Ali su bukleti. NAravno meni to ne smeta. Treba da dobijem za 7 dana ako uspijem. Quote
fiction Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ma nasao sam lika na soulseeku. Iz Zagreba ima 5 koncerata APC. Ali su bukleti. NAravno meni to ne smeta. Treba da dobijem za 7 dana ako uspijem. sta imaju booklet? Da nisu bootlegi? Quote
Angele Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 dobro, zeznuo se malo... nema veze e, pa, Mango... mislim da ja moram doci do toga... Quote
Recommended Posts