BodyRemover Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Za MJK-a (kad navratis na forum) : Kad ce novi Tool picko??? Quote
Sentinel Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Za MJK-a (kad navratis na forum) : Kad ce novi Tool picko??? hehe "Be patient..." Quote
ajsha69 Posted November 9, 2003 Report Posted November 9, 2003 Ne svraca na forum... Pa ne svraca ni Maynard... Quote
ajsha69 Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Clever got me this far Then tricky got me in Eye on what I'm after I don't need another friend Smile and drop the cliche 'Till you think I'm listening I take just what I came for Then I'm out the door again . . . . . . CLOSE MY EYES JUST TO LOOK AT YOU Quote
azal Posted November 27, 2003 Author Report Posted November 27, 2003 album je mnogo bolji od prvog. konkretniji.... bas je ALBUM od pocetka do kraja.... prvi je kompilacija odlicnih pesama...ali ovo je nesto vece i bolje. stvarno jebem keve od pocetka do kraja...najezim se kad god slusam. Quote
Out Of Time Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 ja sam vishe za kompilaciju hitova... meni su ove stepenice malo dosadne... shta cesh... Quote
Kent Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Ma `de dosadne, bolje dosta od prvenca... Quote
Out Of Time Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Ma 'de bolji od prvenca, dosadan je... Quote
ajsha69 Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Slazem se da je konkretniji,... nekako ubedljiviji... po snazi vise Tool-ovski (..a i, btw, jesu nabudzili ovu drugu postavku 8) )..... The Package me je.. joj... jooj.... rechi su neme... Mada kod prvog me bas odusevljava ta razmrljanost.... nekako je.. pure, ali kroz Maynard-ov sensibility,... to najbolje odrazava moj ubedljivo najdrazi... my precious... Orestes.... Yo, Maynard! Chino's in da house! ... Quote
Sentinel Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Tek posle mnooooogoooo preslushavanja drugog albuma, moram da kazem da mi je prvi album ipak omiljeniji, ali necu da kazem da je i bolji od sledbenika... Quote
ajsha69 Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 But I'm more than just a little curious How you're planning to go about Making your amends to the dead To the dead Quote
Angel`s & Mikica`s Child Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Mnogo mi se vise svidja drugi! U pravu su ljudi koji su izneli argumente u korist "stepenica". Konkretnije je najbolja karakterizacija! Ako cemo o dosadi, prvi je daleko dosadniji! The Noose me je ostavila bez daha!! Quote
ajsha69 Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Swaying to the rhythm of the new world order and Count bodies like sheep to the rhythm of the war drums . . AP... APC.. . AC... MJ..K . MJK... . Perfecccct.. . . Mayn... . . ar..d .. . A..P.M . M . . bzzzzzzz..... disconected... There ain't nothing wrong... brainwashed.... Quote
Sentinel Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Gledao sam ih pre neko veche uzivo kod Leno-a, nazalost stigao sam samo da odgledam izvodjenje Outsidera (koji je inache novi, drugi po redu single sa novog albuma) i zvucali su fenomenalno. Shto se vizuelnog dozivljaja tiche Maynard se pojavio u beloj majici s natpisom "I Love Brad Wilk" (koji kralj), novim cvikerima, starom perikom i primetnim vishkom kilograma u odnosu na prethodne nastupe. Takodje sam imao prilike da pogledam snimke sa nastupa u Portlandu krajem proshle godine gde su isto zvucali fenomenalno, mozda cak i bolje nego ranije kada su svirali sa Paz i Van Leeuwenom u postavi! Quote
BodyRemover Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 natpis na majici konza! legendash! poz Quote
^DJAVOLA^ Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 e ljudi...kakav je novi album? .......obozavam tu grupu Quote
BodyRemover Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 kako onda nemas novi album? novi album? nije s ove planete. predobar. poz Quote
^DJAVOLA^ Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 pa jbg. nemam novi album.......ali nabavicu ga......jos uvek uzivam u proslom...od Tool-a imam sve moguce...i toliko su sve stvari dobra da nekad pomislim da mi je dovoljno ovo sto imam i da me nikada nece smoriti..... ako pravi fan nije onaj koji cak i spava slusajuci tool i a perfect circle ....jbg... Quote
OceanSize Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 by the way...nije vise to novi album...izbacili su kompilaciju aMOTIOn..pesme protiv rata i stuf...cuo sam obradu lennonove imagine..opasno zvuci... a Thirteenth step? najbolji album na svetu... Quote
Recommended Posts