Manga Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 sta imaju booklet? Da nisu bootlegi? Jebiga pogresno napisa. Bootlegi su u pitanju. Angele jedino kad ja dobijem, mogu ti narezati,i poslati. PA da apravimo nekakvu razmjenu. Quote
Manga Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 (edited) Slusaj sada pricao sam s likom koji mi je rekao prebaciti APC. KAze da ima neka cura iz ZG. Pa da ce traziti. Ako ne nadje jebiga. Svejedno Nareza ce mi tool 5 divixa. NA 10 cdeova. Jel ti treba tool? ma da cu da se potrudim za APC. POZDRAV! Edited March 31, 2005 by Manga Quote
People before Profits Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! HOCU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! I'll suck ya dick, maaan! Quote
Manga Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Necu nista da obecavam dok ne nabavim. A kad nabavim mogu i stobom da razmjenim diskove. ODAklen si? Quote
sixstringer Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 E, imam i ja neke cizburgere!!! Ocu i ja te Tool diskove, castim pivo za uzvrat... I ja sam iz BGa, ajd' da se nadjemo ako Manga nabavi te diskove, pa da bude menjaza + ... Quote
Angele Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 pa nije da bih bila srecna kao kad bi apc bio u pitanju....al nije na odmet... Quote
People before Profits Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 (edited) aj ti manga si prvi na potezu, kad nabavish diskove samo nam reci ovde pa se mi organizujemo i saljemo ti prazne a ti nama pune........sverc-komerc............a mi cemo ovde da dorezemo za ostalu bratiju..... Edited April 1, 2005 by Primeval_JAH_Guardian Quote
amy_mccoy Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 a mi cemo ovde da dorezemo za ostalu bratiju..... za mene Quote
Vitamin K Experience Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Ja imam video zapis jednog koncerta sa Perfect Angels turneje. Ne dam nikome sa ove stranice teme jer ste pozeri Quote
Manga Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 (edited) aj ti manga si prvi na potezu, kad nabavish diskove samo nam reci ovde pa se mi organizujemo i saljemo ti prazne a ti nama pune........sverc-komerc............a mi cemo ovde da dorezemo za ostalu bratiju..... nema frke! Ali ja bih volio kad bi mi nabavili koje divixe, kao npr. godsmack. ILi nesto od nevermora. Ili bilo sta da bude zanimljiva razmjena. Ako ne nadjete nista,onda cu da saljem ocu da tool ide dalje. Jos je super posaljem jednom od vas i onda se vi razmjenite tu po bg,posto ste vecinom iz beograda. Edited April 2, 2005 by Manga Quote
Angele Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 cheda pizda... ok, bicu fina.... pica... Quote
amy_mccoy Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ja imam video zapis jednog koncerta sa Perfect Angels turneje. Ne dam nikome sa ove stranice teme jer ste pozeri droljo Quote
Manga Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ja imam video zapis jednog koncerta sa Perfect Angels turneje. Ne dam nikome sa ove stranice teme jer ste pozeri Boli me kurac sto ti nedas! Quote
Vitamin K Experience Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Boli me kurac sto ti nedas! Pa nek te boli dok tražiš tamo od nekog Š lica. Ljudi, jebem vas u glave, pa šalio sam se. To je značilo ako nekome treba, nek javi Veličina je mala: 274MB - svirka traje 40 minuta. Taman da se sprži sa spotovima APC-a na jedan CD. P.S. Smiljka, nisam ja pica Ja sam dobro dete, ja jedem sve (u prevodu: ja sam mali crnac kanibal iz lepe zemlje Zimbabve) Quote
Vitamin K Experience Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ok, pripremite neke lepe CDove za razmenu (spotove ili tako nešto, može i mjuz). Osećao bih se iskorišćeno kao kurva kada bih vam narezao a ništa ne uzeo za uzvrat Mala napomena: fale mi 2 spota APC (onaj sa Bikini Bandits i Imagine) Quote
Vitamin K Experience Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Može, naravno. Pošalji PP, ostalo je stvar organizacije, Quote
Manga Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Pa nek te boli dok tražiš tamo od nekog Š lica. Ljudi, jebem vas u glave, pa šalio sam se. To je značilo ako nekome treba, nek javi Veličina je mala: 274MB - svirka traje 40 minuta. Taman da se sprži sa spotovima APC-a na jedan CD. P.S. Smiljka, nisam ja pica Ja sam dobro dete, ja jedem sve (u prevodu: ja sam mali crnac kanibal iz lepe zemlje Zimbabve) Kad nabavim tool. Ti meni apc divixe i ne znam jos nesto, a ja tebi 5 divixa tool. ?????????? Quote
Manga Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Zaboravi reci da imam sve spotove tool-a Quote
Recommended Posts