GonZo Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ha, Ha, Ha!!! Ja imam SVE sto su APC i TooL izdali (ili nisu izdali, a odnosi se na njih) u svim formatima!!!! Quote
Yebiggah Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ha, Ha, Ha!!! Ja imam SVE sto su APC i TooL izdali (ili nisu izdali, a odnosi se na njih) u svim formatima!!!! True Quote
Manga Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ma nema sta. Ja trebam uzeti apc spotove od kolege. Quote
amy_mccoy Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 i tako ja cekah moj disk danas....al se Cynic i ja ne prepoznasmo ocu moj disk Quote
amy_mccoy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Cynic...hvala ti do neba na disku....sva sam mnooooooogo ti hvala btw...Paris Hilton is the queen!!!! Quote
Vitamin K Experience Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Spot od Paris Hilton je vrhunac tog diska što sam ti narezao Quote
People before Profits Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 a ja? ja???? dacu ti koncert toola (audio) Quote
amy_mccoy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 (edited) Spot od Paris Hilton je vrhunac tog diska što sam ti narezao a jest riba e...PJG...dacu ti ja disk a ti meni taj Tool Edited April 14, 2005 by amy_mccoy Quote
azal Posted April 14, 2005 Author Report Posted April 14, 2005 hocu i ja Paris Hilton! nudim Mr. Bungle koncert od 58 minuta...vrh!! Quote
Vitamin K Experience Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 (edited) Lazo, brate! Imam taj umetnički audio-vizuelni spot + ceo rnićpo (samo za prijatelje i rodbinu!) A ako imaš Mr. Bungle konc iz 1989. koji sam dobio iz Danske i koji je preko Igora došao do Matije pa do ostalih metalera, potraž' nešto drugo u svojo listi pa ponudi! @JAH Pošalji mi pm Edited April 14, 2005 by Cynic Quote
Angele Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ma jeste...samo se vi tako dogovarajte bez mene... salim se! dogovarajte se sa mnom! razgovarajte sa mnom! nemojte se bez mene dogovarati! ja postojim! nemojte me ignorisati! Quote
Froiibaad Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 ima se 2*DVD APC-a sa nastupom i spotovima - narudzbine na pp Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ti da cutis, silo necastiva, sta lazes!!! Objavljujes da imas a neces da deliiiiiis Btw, Novica Zdravkovic KONZA! Quote
amy_mccoy Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ima se 2*DVD APC-a sa nastupom i spotovima - narudzbine na pp froii....zelim salji salji salji Quote
Millosh_024 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Prvi album mi je najdraži ali ne mogu reći da je bolji od drugog. Na prvom su mi prvih 5 pesama PREJAKE...prosto ne mož' bolje. A na drugom opet PET...za koju smatram da je generalno najbolja....uh,onaj deo "the boogey-men are comming,the boogey-man are comming!".....a sa eMOTIVE je naravno PASSIVE bez premca. Quote
People before Profits Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 ali prvi im ipak ostaje.....prvi.....na 13thu ima puno pesama koje se mogu posmatrati kao popunjavanje rupa (tipa stranger, etc.) ali je kao celina interesantan.........ma idi bre, judith, orestes, 3 libras, magdalena, thomas, brena, the hollow.........uf.......sa drugog.....pa pet (kao ekvivalent judithu, bar ja to tako posmatram), onda blue, the noose, the package i outsider.....ali skroz je drugacija muzika uodnosu na mer de noms.... Quote
Le Prrrrrrrr Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 ja mislim da su super .... narocito ovaj novi projekat bolji je od prethodnog cd im je bolji od kasete Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Prete da mi postanu omiljeni bend... Prica li se o nekoj turneji u skorije vreme? Quote
azal Posted August 20, 2005 Author Report Posted August 20, 2005 tesko. cenim da se novi tool uveliko snima ili je uveliko gotov...tako da..maynard ce biti zauzet sa tool-om sledecih godinu dana, dva. Quote
Millosh_024 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 (edited) ali prvi im ipak ostaje.....prvi.....na 13thu ima puno pesama koje se mogu posmatrati kao popunjavanje rupa (tipa stranger, etc.) ali je kao celina interesantan.........ma idi bre, judith, orestes, 3 libras, magdalena, thomas, brena, the hollow.........uf.......sa drugog.....pa pet (kao ekvivalent judithu, bar ja to tako posmatram), onda blue, the noose, the package i outsider.....ali skroz je drugacija muzika uodnosu na mer de noms.... Mene je prvi album dosta dugo PLAŠIO. Prvi utisak mi je bio da su pesme predobre. Onaj feeling kada ti se dlake na rukama naježe dok slušaš nešto. 13th,kao što i sam kažeš,ima odličnih pesama (istog kalibra kao najbolje sa noms-a). Ne bi se složio da je stranger filler. Eventualno "crimes" ali i to doprinosi atmosferi i konceptu. Ne znam da li mi je Orestes ili The Noose omiljena balada. Obe su...veoma...veoma opasne. I "the nurse..." je odlična. Pa, Judith je na terenu religije (incidently, why "Judith"? Magdalena,Orestes... kontam zašto ta imena ali Judith ne. Možda ima veze sa Iskariotskim? ) dok je Pet na terenu rata. Da,ekvivalent je. cenim da se novi tool uveliko snima ili je uveliko gotov...tako da..maynard ce biti zauzet sa tool-om sledecih godinu dana, dva. I kada uveliko izađe,ima uveliko da se sluša i ili će uveliko biti prihvaćen ili uveliko neshvaćen. Sve u svemu,nešto veliko nas čeka. Edited August 20, 2005 by Millosh_024 Quote
People before Profits Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 zajebah se hteo sam da napisem crimes....ali opet nije takva pesma da bas poseces vene nego, u ravu si konceptualno je ceo album super kao celina, ali ne na taj nacin nao lateralus posto ako neke od pesama izdvojis i slusas ih van celine uopste nisu toliko dobre....... pet nije o ratu...to sam i ja mislio, medjutim tematika je ista kao i u blue - droga......na nekom chatu je lik rekao da je citao intervju sa mjkom i da je on bas rekao da su u pitanju teske droge.......otprilike jedina pesma za koju je objasnio tacno znacenje......sa druge strane, counting bodies je vec mnogo jasnije o cemu se radi......mogao bi on knjigu da napise o tome kako napraviti pesmu sa beskonacno znacenja..... probaj da nadjes na googlu review mer de nomsa koji je radio neki lik, posto ne znam gde mi je to...kucaj samo mer de noms review........odlican je i sve objasnjava i sto se tice magdalene i juditha i rosea.....kao i orestesa......mnogo zanimljivo koncipiran album....i nadji the nurse od failure-a....ista pesma samo skroz grunge.... Quote
Millosh_024 Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 pet nije o ratu...to sam i ja mislio, medjutim tematika je ista kao i u blue - droga...... counting bodies je vec mnogo jasnije o cemu se radi Čudno. Kontam da je ceo album koncipiran oko rehabilitacionih koraka odnosno odvikavanje od droge ili whatever...ali Pet mora da je o ratu. Osim ako rat nije metafora za drogu. Naravno,"counting bodies..." je deo iz Pet-a pa je možda u tom remix-u pretočena u konkretnu temu o ratu bez nekog prenesenog značenja? Mislim,ko su onda boogeymen u pesmi? Dileri ili vojnici? Jebemti analiziranje lirike.... Quote
Recommended Posts