People before Profits Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 eeeeeeeeeeeeeeee...........to je to, sad si upao u masinu i nema nazad! i ja sam bio ubedjen za pet, ali covek mi rece da je citao intervju.........droge, kaze, teske droge...... Quote
Millosh_024 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 (edited) And.....right you are my friend. Upravo odgledah aMotion DVD uz M.J.K-ove komentare spotova i za "counting bodies...." je izričito PAR PUTA naglasio da: 1. Nije remix Pet-a već više u fazonu Pink Floyd-ovih "Another brick in the wall part.1-2-3". 2.Totalno drugačije značenje. Potvrdio je da je Pet o drozi ( ) kao i ceo 13th (svidelo mi se objašnjenje za Weak and Poweless,Blue i The Outsider). a "C.B.L.S.T.T.R.O.T.W.D." (jebote,dugačko je i kada skratiš) je u fazonu Orwel-ove "1984", kontrole medija i manipulacija...bla,bla,bla....i tako dalje i tako bliže....dakle,opet u konceptu albuma,ovog puta eMotive-a. p.s - droga as in anything što izaziva zavisnost/opsesiju. Ne samo the weed and dope and shit.. Edited August 22, 2005 by Millosh_024 Quote
People before Profits Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 ma ne diraj mi weed sto bi rekao dzoni stulic, nije dope heroin, dope je hasis, a heroin je budalastina lol ja sam se u budimpesti dvoumio dal da uzmem taj dvd ili original aenimu....i odlucih se ya ovo drugo.....ko ce da mi da dvd da ga srezem please__________ Quote
Millosh_024 Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 I didn't even touch your weed dude! Chill! Frankie says RELAX! I nije baš nešto. Ja sam očekivao više. Kolekcija spotova (a znamo koliko ih ima) i bezsramno reklamiranje "Bikini Bandits" filmova. The Noose live je dobar. I Danny Lohner-ovo zajebavanje sa bendom. Oh,da...i Maynard je harizmatičan do zla boga! Da sam gay I'd fuck him! Quote
Froiibaad Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) froii? MOLIM???? Pa što mi ne reče nesreco nesrecna za APC nego ja cimam Otrova da mi reže. Lilith Edited October 10, 2005 by Froiibaad Quote
[4] Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 skinuo ja jedan ceo koncert imam i nekoliko live snimaka i par spotova Quote
People before Profits Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 sto znaci da mi ih donosis sutra na probu? spotove imam, ali cert ne........pliz? Quote
Yebiggah Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) jel ima neko koncerte od apc? Imam sve koncerte APC i Tool,josh neke snimke i klipove i neshto spotova... Al' ne dam Edited October 19, 2005 by R i d d l e R Quote
[4] Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 gde si mali crnjo chuknem te uglavu??? Quote
Siouxsie Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 weeee....mi lajkui veri mach ovaj bend....mozda cak vise od toola...mislim da do sada nikad nisam dozivela takvu energiju kad se radi o bendu..e sad,od stvaro sto imam,ne znam ni sama sta je sta....znam da imam album Mer de Noms koji je fenomenalan,pogotovo 3 libras...savrseno...week and powerless posedujem i nemam pojma kako,dal mi je neko narezao ili sta vec.. i imam neki album koji je navodno mix neki....vi cete znati bolje... u svakom slucaju,odlican bend,bash sam odlep za njima... Quote
Lycanthropy Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Imam 3 albuma i neke remixe i jaaaaaako ih volim Quote
Klokan Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 ' date='24. 10. 2005, 01:08'] gde si mali crnjo chuknem te uglavu??? "Jebemtimater, ostavi me nisam ti ja kriv shto mi cale crnac Quote
Maiestas Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Imam albume,spotove,lyricse...ma,sta reci osim-Maynard! Quote
Vitamin K Experience Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Mene bi bio blam da na koncertu Tool-a, i još više APC-a, vičem "Maaaaaaaynaaard". Toliko. Poz Quote
Mr. Jack Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Mene bi bio blam da na koncertu Tool-a, i još više APC-a, vičem "Maaaaaaaynaaard". Toliko. Poz Imam jedan koncert Tool-a gde se cuje lik koji vice "Maaaynard!" Quote
deer hunter Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 TOOL/APC ETERNITY!!! :smajli na kolenima pruzha ruke ka nebu: Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 04/12/06 12:37 PM - Yesterday, a translation of the Tool article in the French magazine 'Rock Hard' appeared on the net with some rather bizarre new info. In it, Maynard claims A Perfect Circle is over because they pushed that project as far as it could go. He then adds that he sees "APC in a system without labels, big budgets, marketing, where they could play and release new songs whenever they want." Also, they said that the dvd is on hold for the time being, as the new album and tour are their main priorities. On a similar note, a few new Japanese tour dates have been added to the tour journal. nekako sam ovo i ochekivala.. no u svakom sluchaju Quote
Recommended Posts