Angelystor Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 (edited) The Beatles: University of Liverpool offers master's degree in Fab Four Edited March 6, 2021 by Angelystor Quote
Totamealand Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Super mi je ova pesma. Pribojavao sam se da će biti nebitna i na nekom B-side nivou, međutim i dalje je rado puštam. Quote
Kumodraski Vo Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Meni je bas taj drugi slucaj jbg.. Quote
Haos sam ja Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Koja je uopšte priča iza te pesme? Mrzelo me da pretražujem. Quote
Kumodraski Vo Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Neki lenonov demo koji je joko branila da se objavi jer nije dovrsena, i ova dvojica uzeli taj demo dosnimili i popravili lenonove vokale AI-om.. Slicna prica ko i za Free as a bird i Real love samo sto su to vrhunske pesme, ovo je samo ok.. Quote
Totamealand Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Koliko ja shvatam, snimali su deonice za Now and then još sa Harrisonom dok su radili Free as a bird i Real love, samo što nisu mogli da razdvoje vokale i klavir sa snimka u dve odvojene trake. Tek sad se tehnološki pružila šansa da se to izvede, tako da su uzeli Harrisonovu gitaru, Paul i Ringo su nasnimili nove deonice, dodali gudače, i voila. Quote
Recommended Posts